Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
 с качеството на обувите вече не ми е необходимо много място за съхраняванвто им, какви са тези рафтове от плат, не ми се отваря линка, може ли на лични, блг

# 256
  • София
Някой има ли идея къде мога да намеря такъв органайзер за обувки. Струва ми се идеален - събира много, а не заема толкова място.

# 257
Някой има ли идея къде мога да намеря такъв органайзер за обувки. Струва ми се идеален - събира много, а не заема толкова място.

В ИКЕА, не е съвсем същият, с две отделения е, може би и показаният да го има. Peace

# 258
  • София

В ИКЕА, не е съвсем същият, с две отделения е, може би и показаният да го има. Peace
Благодаря Simple Smile

# 259
Търся поставка за чинии, която да сложа в шкаф. Искам чиниите ми да са вертикално, а не хоризонтално. Виждали ли сте такива поставки?

Намерих това в Икеа, но не ми изглежда много стабилно.

# 260
Това всъщност е доста стабилно, но за по-широки съдове. На мен на такова ми седят тавите - и стъклените и металните.

Майка ми си взе от домашни потреби нещо като отцедник/сушилник, който е само за чинии, а няма място за чаши и прибори. Но пък не е кой знае колко ефектно и красиво.

# 261
Трябва ми да върши работа Grinning Нещо такова си мислех : линк.Няма размери, но предполагам, че ще се събере обърнато. Не знам обаче дали ще се вадят лесно чиниите. Ето още един подобен:

# 262
  • София
Виж тук например. Във всички магазини за обков има подобни. Предполагам нещо такова ти трябва. Това от ИКЕА е за капаци, не за чинии.

# 263
Не се бях сетила за тях. Мерси Simple Smile

# 264
AЗ го имам икейското, за капаци е супер, но за чинии няма да стане, според мен.

# 265
  • Пловдив
Аз пък търся вертикален органайзер за пране с три отделения. Този, който съм виждала беше пластмасов, висок около 1,5 м. , трите отделения се отваряха с вратички. търсих по сайтовете и никъде не намирам...

# 266
  • София
Аз пък търся вертикален органайзер за пране с три отделения. Този, който съм виждала беше пластмасов, висок около 1,5 м. , трите отделения се отваряха с вратички. търсих по сайтовете и никъде не намирам...
Сещам се само за този органайзер.
http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-cabinets-and-storage/high-c … inets/9012/10143/

# 267
  • София
Търся поставка за чинии, която да сложа в шкаф. Искам чиниите ми да са вертикално, а не хоризонтално. Виждали ли сте такива поставки?

нещо такова?

# 268
  • София
Аз търся нещо подобно
https://vikiwat.com/product/19136/panelno-modulno-chekmedzhe-sin … -90h150h50mm.html
Трябва ми да организирам място в хладилника.Приемам идеи.

# 269
  • Вдън горите тилилейски
Ето  такива http://woops.bg/deal/23314-organayzer_za_hladilnik.html органайзери и по-малки има в Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт