Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 206
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Gerda, ще се отчета, но аз знам как минава вземането на материал - предишния път реслно не го усетих. Сега само не знам за колко време ще излезе резултатът. Преди имунологичната беше готова за 2 седмици и то покрай почивните дни по Коледа и Нова година. Надявам се и тази да е бърза  Praynig

# 151
Защо се налага втори път да се прави микробиологична биопсия толкова скоро?
Имаше проблем и се налага лечение ли?

# 152
Да, аз бях писала преди две седмици. Разширената биопсия освен изместен имплантационен потенциал, показа и наличие на възпалителен процес. Целта на биопсията сега е да се види кой е причинителят и с какво лекарство да се бори.

Герда, а ти на какво ниво си?

# 153
Биопсийки - всякакви,пълна програма. Laughing

# 154
Биопсийки - всякакви,пълна програма. Laughing
Герда, за мен ли е пълната програма или на теб ти предстои? Аз нямам нищо против повечето изследвания, защото не може нищо да ни няма и да не се получава - все някъде се крие кучето, надявам се да сме го открили вече  Praynig

# 155
На персонала му е досадно да попълва по фонд, администрациата за изследвания.."пфу пак по фонда" и т.н
 Ако са чести повечето тук ще си кажат
И аз не мога да ги разбера какво им пречи ако си по фонда нали си вземат парите в крайна сметка newsm78

# 156
Запис и от мен.

# 157
Марсче,благодаря за милите думи.  Аз малко изпросено си поисках биопсията да се презастраховаме. Не може всичко друго да ни е добре, а да не се получават нещата. Ние явно вървим с теб, но една стъпка назад. Дано не чакаш дълго за новия резултат и бързо да се случат нещата при вас. Дръж ни в течение моля, че те мислим.  Hug

# 158
  • Варна
И аз не мога да ги разбера какво им пречи ако си по фонда нали си вземат парите в крайна сметка newsm78

Има повече писане, водене на много стриктна документация до най-малката запетайка и т.н. хамалогии, които падат на плещите на администрацията. Защото ако объркат и най-дребния детайл, няма да им изплатят парите за опита.

# 159
Искам да питам - има ли някой от вас с висок FSH? Ако да - по какъв път сте минали? Знам, че това е изчерпан яйчников резерв, но толкова се надявам...Нещо днес май съм отчаяна.  SadНадявам се Фемостона да ми помогне..

# 160
Не са коректни коментарите за хората в продцедура по фонд.
Казвам го от първо лице.  А също така имам  широки и задълбочени наблюдения.
 Шакира , моето FSH играе/ше според месеца.Ту е ок, ту не е. В момента, в който спрях да се вторачвам, сякаш нещо се сработи в организма ми като часовников механизъм - колелцата се скачиха и започнаха да работят в синхрон.
Нека и други дадат мнение. Но ако Фемостона не помогне, тоест ако тялото ти не реагира и не възприема добре Фемостона, винаги може да се потърси и друг подход. При мен дори имаше един не малък период в който хормоните ми се бяха объркали, нямах овулация и самата аз бях в огромен стрес. Но някак първо излязох от емоционалното напрежение и започна да се забелязва нормализиране на хормоните,съвсем леко повиших двигателната активност, малко добавки и  витамини приемах за около два месеца след като почувстах подобрение и сега усещам тялото си в перфектно състояние. Пиша толкова много за да кажа, че според мен има някаква тайна връзка между емоции, психика, хормони и физиология.
 Аз сега се опитвам мъничко да редуцирам тегло - едни 5- 6 кг. и се отдавам на повече разходки, и здравословно хранене, както и  на тонизиращи действия. Повишаването на тонуса забелязах, че върви с понижаване на тегло и повече усмивки.

bouquet

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 12:40 от Анонимен

# 161
 Сега научих ,че Стаменов ще го няма в началото на март! Някой да има информация за кои дни става въпрос?

# 162
Здравейте,момичета!
И аз да си споделя: в събота сложихме блокираща инжекция за дълъг протокол. Трети опит по фонда. Борим се за второ детенце. За сега обаче не ни се получават нещата. Преживях един аборт през 2013та в 8ма седмица. Ще се радвам на всяка частица положителна енергия от ваша страна. А аз на свой ред ви изпращам много късмет.
В тази връзка живо се интересувам от отсъствието на д-р Стаменов в началото на Март. Ще съм благодарна някой да сподели информация, ако знае:)

# 163
  • София
който ходи направо да пита кога ще липсва Стаменов  Rolling Eyes

# 164
Шакира аз съм като теб, малко свалих ФСХ но до момента резултат няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт