Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 030
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
  • София
при съмнение за проблем с тръбите най-добре е да се види какво е положението с лапароскопия.
това с продухването е глупост, пък си представям какво е като изживяване  ooooh!

# 481
Бих искала втора цветна снимка, при някой друг в болницата, задължително с пълна упойка (тогава верятността да направи спазъм тръбата е минимален), и след това бих решавала - но това за тръбата със спазъма. А в случая наистина правилната втора стъпка е диагностична лапароскопия във вашия случай, щом едната е категорично запушена.

# 482
  • София
Първично ин-витро няма. Има ин-витро на естествен цикъл. Не е лошо да се запознаете с термините поне. Добре си се насочил да четеш и питаш.
От какво може да са запушени тръбите-инфекции, операции? ?

# 483
  • София/Стара Загора
Аз пък не видях и чух нищо обидно към жените без деца в интервюто с Нели Хаджийска...... newsm78 Izumena, от кое се обидихте с другите Thinking

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 21:39 от mandy!

# 484
Първично ин-витро няма. Има ин-витро на естествен цикъл. Не е лошо да се запознаете с термините поне. Добре си се насочил да четеш и питаш.
Дами не ме съдет,е все пак съм мъж и може би от малкото които си позволяват да пишат открито и аз съм човек, греша в понятията да права сте ин витро на естествен цикъл ,това каза докторката.Операции няма, чуди се жена ми дали не е имала някакви лоши инфекции.

# 485
Бих искала втора цветна снимка, при някой друг в болницата, задължително с пълна упойка (тогава верятността да направи спазъм тръбата е минимален), и след това бих решавала - но това за тръбата със спазъма. А в случая наистина правилната втора стъпка е диагностична лапароскопия във вашия случай, щом едната е категорично запушена.

До колкото съм запознат в клиниката ги прави само 1 доктор и даже бяхме отложили понеже отсъстваше въпросния такъв.

# 486
  • гр. София
Направете изследване за хламидии, ако още не сте. А на консултация с тази снимка може да отидете и в друга клиника.

# 487
Искам да попитам Момичетата от Пловдив къде им слагат Прегнила вечер, че се чудя къде да отида..
Можеш да отидеш в болницата на колелото на централна гара. Там има спешен кабинет и ще ти я поставят без проблем. Само си носи синята здравна книжка. Peace

# 488
Мисля, че преместването ми ще бъде от полза, макар и да се налага да чакам много и да ходя на прегледи в 20.30 ч. Вече нямам доверие на лекарката, която в бързината не забеляза, че имам огромен хидросалпингс и искаше да ми прави ин-витро с него. Няма шанс да остана при нея.

# 489
  • Пловдив
Момичета и момчета (вече), аз бях с една проходива тръба и другата с хидросалпингс, док предложи лапароскопия и аз се ошашках страшно много, потърсих второ мнение и то беше същото. Тази запушена тръба независимо дали има или няма хидросалпингс пречи на ин витро процедурата, затова я махайте.
Разбрах че д-р Персенска ще е в отпуск от 02.03 до 10.03, затова мацката с блокираща инжекция я вика на 11.03
Успех на всички!

# 490
  • София
Дами не ме съдет,е все пак съм мъж и може би от малкото които си позволяват да пишат открито и аз съм човек, греша в понятията да права сте ин витро на естествен цикъл ,това каза докторката.Операции няма, чуди се жена ми дали не е имала някакви лоши инфекции.
Не те съдя, обяснявам ти.
Както и Муна ти е казала, направете кръвно изследване за хламидии. Тръбите, ако са запушени, има причина.

# 491
Моля ви помогнете ми с работното време на манипулационната вечер! До колко часа бяха!? 18,30 или 19,30 или нещо съвсем различно!??!?! Simple Smile

# 492
  • Пловдив
Моля ви помогнете ми с работното време на манипулационната вечер! До колко часа бяха!? 18,30 или 19,30 или нещо съвсем различно!??!?! Simple Smile
До 19.30 ч., аз след трансфер съм ходила да ми бият неупоген в 19.45ч.

# 493
 Dreams_come_true, Благодаря!:)
Знам, че и по-късно да отида няма да ме върнат, но все пак да си спазвам правилата:)

# 494
  • София
по-късно може в спешния прием, ама там само слагат каквото има за слагане, не раздават лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт