Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • при късмета
Добро утро!
Честита 106та годишнина на нашата рожденничка, да е жива и здрава   bouquet
Люска, добра идея ти е дошла, после да ни покажеш какво сте направили
Вио, това с обонянието не ми прозвуча добре, дано е временно   Praynig
Вале, добре, че не му е имало нищо на детето.

Възползвам се от кафетата да се доразсъня и ставам да готвя.
Хубав ден и гушки на всички  Hug

# 211
Добро утро.
Честит празник на нашата рожденичка, а тя да не се крие, ами да дойде и да почерпи както подобава  Heart Eyes  bouquet
Ма ко, наистина не звучи добре това с обонянието, но четох, че било нормално. Утре като отидем при личната с Дея ще питам какво да правя, ако трябва ще отида и при УНГ специалист. Че без обоняние хич не е работа, да знаете. Като болна съм, то не ми стига другото, ами и това сега  ooooh!

# 212
  • София
Някой да ми препоръча от къде да купя хубави и интересни мартенички, че трябва да изпращам, а навън е студ и не ми се обикаля?

# 213
Хайде да се разпиша и аз.Въпреки ,че спадам към групата на Валето тия дни-чета,ама нямам мерак за писане. Confused
Да честитам тогава и аз на тайната рожденничка-здpаве и много късмет!!!  bouquet

Вио да минава бързо и при Дея и при теб!
Вале-дано бързо се оправя Мария!Ти как си?Има ли ефект от вливките и лечението.
Люси-видя ли че си се справила .  bouquet
Ма ко как е днес крака?
Креми как сте и вие?
Джейми мога да ти покажа друг лесен начин на правене на мартеници шнурове. Wink
Ние уж за сега спряхме с обикаляне по изследванията ама да видим че и на мен и на мм ни писна-чак има и престараване с някои изследвания . ooooh!
Тук има слънце,вятър и си е студено,но ще мързелувам в къщи на топло.
Лек ден !!! Hug

# 214
  • София
Честит рожден ден, приятелко! Здраве, щастие, благополучие, късмет!

# 215
Добър ден прекрасни   bouquet
Вземам си кафе!
Специално за рожденничката  Heart Eyes Когато видях клипа - разбрах, че е правен специално за нея   bouquet

# 216
Момичета, здравейте! И мен са ме завъртели ангажиментите и почти нямам време да пиша. Не знам как са справят учащите с дете, много ми е трудно да  съчетавам двете дини. Ако седна в стаята с Гого, ми дърпа учебниците. Взема ми химикалите и моливите. Ако се заключа в другата стая, сяда пред вратата и плаче. Ужас ви казвам. А вечер заспива много късно и нямам сили да чета тогава.
Иначе сме добре. Следобед сме на консултация. Кога ми стана детето на година и 9 месеца?
Болните да оздравяват. Няма да ви споменавам по именно.
Вале, скоро ми разказваха за случаи подобен на вашия с Мария. Как е менструацията й. Има ли вече? Да не са предварителни симптоми?
Добре дошла на новата дама.
Честит рожден ден и от мен на нашата другарка. Много здраве и щастие й желая.

# 217
Честит рожден ден,другарко!От днес си вече на ... 105  Wink (отново) Бъди жива и здрава,все така отзивчива и стабилна жена!Весел празник   bouquet

# 218
  • Germany
Честито и от мен на тайнствената ни рожденичка! Simple Smile Здрава, щастлива, усмихната и доволна!

# 219
  • София
Добър ден!
Вкъщи съм. В този студ няма да мръдна никъде.
`Начи, големи предателки сте.  Simple Smile Коя от коя по-голяма. Аз се крия и не искам да зная за празници и подобни, а вие тук ме изтипосахте на книга. Пре-да-тел-ки!!   Освен това, не само че сте предателки, ами и много помните, що бре?? На някаква си ще и помните РД, та то е смешно, че даже вече е за срам, направо непростимо. Не че и вие няма да станете на 106 години, ама все пак аз ви завиждам, щото сте млади и красиви, а аз останах само красива... Joy Joy Все още съм жива и не съм умряла, ама и това ще се случи. Не е страшно .  Simple Smile
За протокола: вчера беше. Важното е, че мина и замина и аз пак си оставам на 105 години. Мърдане няма! Моля ви, повече недейте да го запомняте. Забравете, защото е много тъжно...мда.
Благодаря ви!!  Hug
Черпя! Собствено творение... Heart Eyes

Защо ви обичам..... newsm78 newsm78  Hug До една.....ШЪ ви убия!!! Някой ден.. Heart Eyes

# 220
Ми щото и ние те обичаме, затова  Hug Heart Eyes Hug

# 221
Марче почерпката е прекрасна! От здраве да се не отървеш!!! А сега кажи за собственото творение какво е, че изглежда страааааахотно   chef bowuu

# 222
Марче ЧРД ! Да си жива и здрава !

# 223
  • София

Вале, скоро ми разказваха за случаи подобен на вашия с Мария. Как е менструацията й. Има ли вече? Да не са предварителни симптоми?

Ста ди, и на гинеколог ни пращаха в Пирогов именно поради тая причина. Не, тя е на 10 и няма цикъл, но вече се развива. Лекарят каза, че всичко си е съвсем нормално.

Марче, здраве, здраве и пак здраве!  bouquet

# 224
Въх, сакън, ни нъ убивай, ма Марче! Ние от ЛибоФ всички - да си здрава, все така енергична, щура и бойна! 105 си е една прекрасна възраст, то и аз съм на толкоз...Ние сме като вещиците от книгите на Тери Пратчет, чели ли сте го? Там има една баба Вихронрав и една леля Ог - ма същите като назе тук Twisted Evil
Бях на масаж, изпукаха ме хубаво, сега да видим - да не взема да пукна съвсем. Кинезито каза, че поне 6-7 масажа ми трябват за отблокиране, ама първо да видя как ще съм след този.

Общи условия

Активация на акаунт