Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Привет, девойки! Реших, че е крайно време да си видя здравето и ходя по лекари, уф. Гинекологът ми изписа изследвания като за целия китайски народ, ама ехо на гърди ще мога да направя чак в средата на март. Като цяло всичко досега много бързо е ставало, но за това ще трябва да почакам. УНГ и той още една камара изследвания, абе пълна веселба.  ooooh!

Отивам да правя поредната спешна картчика... Румънката се присетила днес, че румънецът имал РД в четвъртък и зор заман картичка да му направя. Абе тези хора защо се сещат от днес за утре?  newsm78

# 196
Здрасти и от мен!
Днес излизахме на разходка . Времето беше слънчево. Чистих , оправях ИЗ нас . Стана сто часа .

# 197
  • София
Тити, СмърфиHug Hug Hug

https://www.facebook.com/video.php?v=329195503937161

# 198

Черпя с грог - егати студа! Тити, ще ти идваме на гости, щом има слънце в Лондон. Вечерта се прибрах подпухнала под очите - имам студова алергия и освен че се зачервявам при голям студ и вятър, тънката кожа под очите става на нещо подобно на мехур - ужасон отвсякъде съм! Как са болните? Защо не пишете? Смърфи, засега наред ли са изследванията? Калинче, завид за 00 - най-сериозно, аз там ходя с помощни средства обикновено и такава спонтанност добре ще ми дойде Mr. Green
Скрит текст:
Ти ме присети, че във Варна имам комплект сребърни прибори за хранене, подарък от сватбата още. Така си стоят, кой знае как са се окислили...
Луси, намери ли стан? Е може ли пък 70лв да струва, няма смисъл ако е само за часовете.
Мако, схваната ли си още? Аз  - да. Гуш на всички!

# 199
  • при късмета
Дами, не съм схваната този път, контузена съм. Боли ме, но не колкото очаквах
Смърфи, защо ти измислиха толкова изследвания?
Люска, какво ще правиш със стана? не може ли по друг начин да се направми?
Джейми, Тити  Hug
Ощ ене са легнали моите, после ще дойда

# 200
Дамчо, взимам си от грога, тенкс  Hug
Люси, в Продавалника има обяви за тъкачен стан, ето например: http://olx.bg/drven-stan-detski-i55199710 Има и още, разгледай, може да харесате нещо  Peace
Смърфче, успех с изследванията  Peace
Аз съм тотално без обоняние  Shocked Направо е отвратително, не мога да помириша нищо - пробвах с парфюм, лук, чесън, всякакви остри миризми, и нищо. Сигурно е резултат от гадния грип, аз го карах на крак покрай децата, но си бях болна и аз  ooooh! Оф. Дано поне да е временно, че наистина е отвратително  Crazy

# 201
Наздраве! Аз съм на греяно вино - както на снимката с грога, но вместо лимон е с ябълка  Joy
Дами ако си ги прибрала излъскани приборите - евентуално ще са потъмнели само, но ние ползваме лъжичките и от кафето стават отврат. Мечтая си за пълен комплеткт сребърни прибори и съм си го обещала като спечеля първия си милион  Joy Пък за 00 аз съм ужас и безумие - вируси и настинки не ми действат, но преяждане и притеснение....да не ви казвам два пъти студентка къде учих за сесии  hahaha
Лус какво точно ще правят децата в училище? То като е от днес за утре - едва ли и другите деца ще успеят да се организират.
Тити оправя се времето, но след два дни при нас пак го дават дъжд и вятър и –1гр ooooh! но утре е слънчево и смятам да оправям градината - ще направя и снимки - колко е опустошена отново горката...
Смърфи то средата на март е след 3 седмици - нормално време е - при положение, че часовете се спазват и пациентите не се претупват. На мен в рамките на 2 седмици ми направиха зъба, който ме заболя/явно си остават и часове за спешни/, но за другите, които не ме болят ми дадоха час за средата на март - аз също съм със 100% покритие на частна застраховка и не чакам час по здравната им каса. Пък за ехо на гърдите - може да са се съобразили с цикала ти - аз като съм правила са ме питали. Успешно картичкотворене!
Джейми не се знае- може пък да тригне с винцето и работата Joy

# 202
  • София
Здравейте, девойки прекрасни!
Имам си ангажименти и грижи в момента. Ще дойда ама друг път.  Simple Smile
Прочела съм ви, зная всичко.
 Видях, че имаме ново попълнение, Незабравка ли беше, или Нетърпелива...нямам спомен, ама ще добия такъв след като девойката ни разкаже нещо за себе си, деца,  възраст, мъже има или няма, от къде е, защо е  Simple Smile и още нещо, че на гости се идва с бонбони, алкохол,  ние всичко хапваме и не връщаме, така че да се постарае за да и кажем "Добре дошла при нас!. Да я записвам ли в червената книга  за постоянно пребиваване или само е за кратко дошла, т.е.  е под наем за момента... Wink
Отивам си и пак ще дойда тези дни.
Защо ми изчезна И-то с ударението след реконструкцията ми на компютърчето ???????????????? ОФ.. Нещо като не ми е наред ми идва....малко е , ама е дразнещо.
ЧаУ!

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 23:38 от marchеva14

# 203
  • София
Марче, радвам се, че си добре Hug

Момичета, нямам време за поръчване, затова направих, то не, че е нещо сложно - обикновен картон - срязах го по 5 мм 15 см от двете страни. Ще ви покажа линка

http://www.liveinternet.ru/users/moteris/rubric/1626339/

Айде, аз след малко ще лягам, ще погледам някой филм... Така, че лека!

# 204
Лейди Още няколко дни да си полежим на топло.А после каквото такова.
От другата седмица почвам курса що пък да не ме прасне един дъжд по закона на Мърфи.
Вио чесъна щом не помага вземи хаапни Joy може да мине.
Лека и от мен Simple Smile

# 205
Марче  Hug  bouquet Heart Eyes
Лус - видя ли - сръчко си  newsm10 Предполагам знаеш приказката за неволята...
Тити hahaha важното е да не ни пука от дъжда!

# 206
Добро утро Simple Smile и Успешен ден на всички .
Лус добро решение на задачата .
Има спомени че една наша другарка има празник днес да се счита за поздравена
  Hug Hug Hug

# 207
Ех как пък ме изпревари, Джей, че и с такава вкусотия в чаша. Кой е празничен днес? Не знам, но да се чувства поздравен и от мен! Излизам след малко, че съм първа смяна, но само до обяд съм, нъц.
И ето ви едно голо еспресо от мен:

# 208
  • София
Здравейте!
Коя е тайнствената ни съфорумка с празника? Да не би една другарка- домоуправителка, дето не обича рожденните си дни и си изключва телефона на този ден, м? Да се яви и да си признае.

Чета ви, чета и все аха да напиша нещо, но не ми идва музата.
Вчера цял ден висяхме в Пирогов с Мария със съмнения за апедицит. В крайна сметка казаха, че няма. Да видим. От няколко дни и се гади, но примерно един-два пъти дневно и за съвсем кратко, по половин час и и иминава. Яде, скача, играе. Имаше малко главоболие и хрема. Но личната като я натиска по корема и се стори, че леко я боли долу при натиск. е, минахме през всякакви кабинети в Пирогов, вкл и на гинеколог я пращаха, трима хирурзи я гледаха- нищо. Ехография на корема- нищо.( Казаха, че е от вируса, лека храна и това е.

Да знаете, че си ви чета редовно и съм в час с всичко, просто не ми се пише! Hug

# 209
Здравейте, момичета! Честит празник на тайнствената съфорумка и от мен! Да се яви веднага и да се разкрие коя е!
Аз се заггубих малко. Поработих няколко дни инцидентно. Имам предложение да започна за постоянно, като работя само събота и неделя, плюс една вечер през седмицата. Имам време да помисля още една седмица. Друго ново при мен няма. Целувам ви! Болните да оздравяват, здравите да се пазят!

Общи условия

Активация на акаунт