Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • при късмета
Здравейте!
Аз от сутринта съм навън и сега прибрах. Замръзна мииии ......., вие ще се сетите.
А за времето казаха, че от четвъртък идва пролетта откъм температури. През нощта даже и малко сняг беше паднал тук, така е най-гадно. Не виждаш под малкото паднал сняг дали преди това е било изчистено или е лед.
Много полезна работа си свърших и съм доволна.
Взех готово китайско за вечеря от любимия ми ресторант и няма и да готвя.
Сега пия бульон да си стопля кокалите.
Вио, има ли ефект от АБ, по добре ли е Дея?
Калинке, от какво стоя в 00 цяла нощ? Сега мина ли ти?

# 181
Ма ко - рупам препечени филии, че умирам от глад  hahaha не знам от де ми дойде това чудо - вероятно е грешка в диетата - то като се застои човек в къщи -  само набива де що види и стомаха си отмъщава  hahaha И тук започна да се постопля - днес даже ще е 6гр  Joy - трябва да излизам вече да си оправям градината, ама в тази кал още си натискам парцалите....

# 182
Добър ден и от мен, момичета..  Hug
Ох... много е студено на вън зззззз... Излизах рано сутринта и направо още ме тресе  ooooh! , но пък свърших всичко, което си бях запланувала  Sunglasses . За довечера взех винце, тортичка, ягодки, свещи .. очаква се забавна и СЛАДКА вечер. Сега чакам да ми изпере пералнята, за да пусна още една, после ще приготвя и едно картофено руло със зелена салатка и всичко е готово, само остава ММ да се прибере...  Heart Eyes

На всички болни - бързо възстановяваме!  Hug
А на останалите, замръзнали като мен  Mr. Green , сипете си една чаша червено винце, ако няма ефект - още 1-2 и ще се затоплите..  Joy

# 183
  • София
Добре дошла Нетърпеливка... ама не видях да си се представила - откъде си, имаш ли деца, интереси и не видях и почерпка newsm78 

Дамчо, кафето е страхотно, ще го пийна е сега Peace 

Калинче, лоша работа апетита... Mr. Green И аз не знам какво ми стана, от 4-5 дена ям като невидяла, коремът ми е препълнен, ама си усещам гладОТ... Кантарът - предател веднага отбелязва положението... Twisted Evil 

Ма ко, браво за свършената работа. И аз сега доядох китайското Crazy Наплющех се нИ моА да дишам, чак правя "оригами" по-китайски. Демек доволна съм от храната Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green   

Вио, ще му мине на детето. Бързо оздравяване, знам че е неприятен тоз бронхит. Инхалациите през колко часа правите? 

И мен миналата седмица са ме избрали управител на СС във входа, днес умрях от студ, тичах тичах - заверки, други работи... К'вото можах - свърших. Сега ще пийна кафенцето и тръгвам за Петьо...

как се върна, ще пийна коняче... и на вас ви препоръчвам Peace

# 184
Люска, много готино това с картинките. Разкази в картинки направо  Heart Eyes Инхалациите са сутрин и вечер с Вентолин  Peace
Ма ко, струва ми се че е по - добре, да. Поне снощи сме спали като хората, за пръв път от една седмица насам. Надявам се да е все по - добре, че направо се разби милото  Tired
Аз хуквам за Ванко, че нещо закъснях. Изобщо не ми стига времето, а даже не съм и на работа още...какво ще правя от догодина, не знам  ooooh!

# 185
  • при късмета
Леле как добре изглежда китайската маса Люска, направо се покапах, нищо че и аз имам китайско.
Нетърпеливка, права е Люси, при нас се идва с почерпка. Приемаме всичко и по много
Вио, дано бързо го пребори бронхита.
Креми, твойто момче как е?
Калинчеверно ли от диета си докара разстройство  Shocked Я я зарежи, все сме си Убави
Взех детето и повече никой не може да ме накара да изляза навън на този вятър  Naughty Не мога цял ден да се стопля

# 186
  • Бургас
Здравейте! Hug
Голям вятър и студ в Бургас! Sick
Креми,добре ли е вече детето?То цял юнак,ама си е дете.Сигурно си се побъркала от притеснение.
Луси,много готин пост,пълен с картинки.Развесели ме! Grinning
Марчето изчезна и взе да ме притеснява.
Нетърпеливке,дай повече инфо за себе си,че нещо не ти вярвам. Confused
Чао засега!Току-що влизам и трябва да готвя.
Исках само да видя как сте! Heart Eyes

# 187
Лус с удоволствие ще люсна едно загряващо довечера с компания  Heart Eyes
Ма ко - грешка в диетата означава, че вчера съм плющяла безогледно и целодневно  hahaha То не оставих този стомах на спокойствие да си храносмила, ами тъпках, тъпках... Стана като чувал - то слагаш до едно време и после като стане в повече - чувала се спуква и всичко на земята  hahaha Дет се вика ГеГеЗе - г@з глава затрива  hahaha
Вио споко малките до към 5г. правят един "детски" бронхит, който няма нищо общо с този при възрастни! Ще мй мине на принцесата  Hug
Славка   bouquet

# 188
  • София
Креми, забравих и аз да питам как е голямото момче?
Скрит текст:

Слави, навсякъде е студ Peace  
Скрит текст:

Марче,
Скрит текст:

Айде да се стоплим външно и след това вътрешно

# 189
Лейдибърд, дано да е така това за бронхитите, аз лично не съм го чувала Praynig
Марчеееееееееее, айде и аз да те привикам. Къде остана бе, жена? Драсни два реда, да знаем, че си добре  Peace

# 190
  • София
Утре имаме домашен бит и техника - трябва ми стан, днес обиколих където можах - няма го! Някой да знае къде и в кои магазини мога да го потърся?

# 191
  • при късмета
Люска, не че много ще ти помогна, но съм виждала из магазините за детски играчки. Миналата година мислех да взимам на племеницата и гледах в Джъмбо, Хиполенд или Комсед, но не помня точно къде. Играчка беше, но казаха че наистина може да се изтъче нещо на него. И не беше евтино, към 70лв. беше, ако ти е за един път не знам дали си заслужава. И не знам дали ги има още, аз за предишната Коледа ги гледах

# 192
Лус - нямам идея за какво ти трябва стан, но като знам, че идва Баба Марта - виж това предложение за "как да си направим стан" - може да го направиш и правоъгълен - знам, че си сръчко
http://krokotak.com/2011/07/stan-ot-hartiena-tchiniyka-i-barkalka-za-kafe/
Ако някога си тъкала - знаеш как става - пробвай и на правоъгълник!

# 193
Лус такива поръчки от днес за вчера най ги обичам  #Crazy виж това https://www.facebook.com/DetskiTkacenStan ако ти помогне:
Аз имам един ,който издирвам вече седмица и ще се появи след още една ,когато няма да ми трябва  ooooh! Той е от обикновени 4 летви и забити пирончета , татко ми го беше правил като съм била аз ученичка , но ми е много полезен за преждата за мартениците да си опъвам ,като плета ,е потурчила съм го някъде ...
Ladybird_ неприятна нощ си имала  Hug
За студа както разбирам еднакъв е навсякъде , аз се сгрявам с червено вино , да видим дали няма да ми се вържат ръцете сега , оф не ми остана време до петък каквото сътворя това ще е .
Ще намина да ви видя пак , преди да легна .

# 194
  • София
Благодаря, момичета. миналата година имаше станчето на много места...
Калинка... никога не съм правила такива чудесии, няма да се справя...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт