Вио, стискам палци всичко да е наред с Дея!
Лейди, успех и на теб при зъболекаря!
Креми, бързо оздравяване на синът ти!
На мен нещо ми се мотае главата днес... Времето пак е едно никакво и децата издивяват вкъщи. Дано утре проблесне и да поизлезем.

Не разбрах за китайската нова година на 19ти ли започва или започна на 14ти? Ти каза, че си я посрещнала, аз четох, че на 19ти започва, обърках се

дай му на детето мартеницата щом й се радва, голяма работа, че е рано
Иначе завид ви за ваканцията на теб и Тити. не мога да не отбележа веселите картинки на Лус, пълни бяха с настроение!

Имаме в нашия град едно семейство (жената е зъболекарка, та целия град я познава) с 4 момичета и едно момче
Искали са момче горките, ама все не се получавало... И така на петия път чак им се ражда син. Та си трябва упоритост де, това искам да кажа 
Нямам обаче неластичен бинт да го обездвижа
Никога не се оставям без такива материали и не мога да си обясна как е станало 
прекарах по-голямата част не в леглото, а в 00. За среброто - явно влагата не му понася много, а аз обичам сребро, иначе имам семейно сребро
12 лъжички за кафе, които от кафе и влага бяха заприличали на ужас и безумие, но те за разлика от обеците, пръстените и другите джунджурийки се чистят много по-лесно. Сега ме болят пръстите на ръцете 
И аз като Лус - обичам всякакви празници за празнуване и ако може да е по-дълго време 
обаче сега чистенето след него е по-голямо, отколкото ангажимента да го изкъпя
Сега чакам момента в който ще започне и да си чисти сам 
миришат гадно....

Препоръчани теми