Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 950
  • 736
  •   2
Отговори
# 165
  • Germany
Контеса, честита годишнина!
Вио, стискам палци всичко да е наред с Дея!
Лейди, успех и на теб при зъболекаря!
Креми, бързо оздравяване на синът ти!
На мен нещо ми се мотае главата днес... Времето пак е едно никакво и децата издивяват вкъщи. Дано утре проблесне и да поизлезем.

# 166
Добро утро и от мен! Вчера посрещнахме колегата на мм, той направо се шашна, толкова народ, банер, балони, снимки, ама и много му хареса. После с него за хапване и пийване и то денят си беше минал. А съм се заровила в едни темплейти за блоггер, ама все са платени.
Сега тръгвам по разни задачи, само да дойде жената, която чисти, но после ще се разпиша пак.

Стиснати палци за Вио! А и за всеки, който има нужда.  Hug

# 167
Вио и аз стискам  fingerscrossed
Зъбарката е готина дама - оправи болежките, лустроса ми усмивката, но...на рентгена излязоха още 4 кариеса  hahaha та март месец пак ще ходя  Joy
Сега съм се хванала да лъскам сребро и почна да ми писва, ама да не съм почвала  smile3538

# 168
Мерси, момичета, за палците  Hug
Нашият преглед мина, картинката не е особено розова. Имаме остър бронхит, продължаваме с антибиотика и започваме инхалации с Вентолин. В четвъртък сме на контролен преглед. Това е  Tired

# 169
  • при късмета
Вио, да се оправя Дейка бързо  Praynig
Калинка, с тези зъбари е така, оправиш едно и пак гледат да те привикат  ooooh! Не разбрах за китайската нова година на 19ти ли започва или започна на 14ти? Ти каза, че си я посрещнала, аз четох, че на 19ти започва, обърках се
Мони, щяло да има силни магнитни бури тази седмица, може да ти влияят
Взех шефа от градина и вече сме вкъщи.
Сега трябва да разкача всичко от компютъра и да измъкна един преходник. Ще използвам случая и да го изчистя. А много ме мързи  ooooh!

# 170
Здравейте момичета!  Heart Eyes
Чета Ви постоянно и най-накрая реших (ако ме приемете) и аз да се запиша в прекрасната Ви тема.
 Аз съм още на работа и нямам търпения да приключи работният ден, да се прибера и да се гушна с ММ в леглото. Много ми е изморено...... Sad
Утре ме чака приготвяне на романтична вечер ( имаме празник ), ще изляза за свещи, тортичка и винце пък ще видим какво още ще ми хрумне до утре..  Grinning Heart Eyes

# 171
Нетърпеливка, добре дошла!
Ма ко, мерси. И днес забравих да ти благодаря за мартеничките, за което се извинявам! Много им се зарадвахме, а Ванко даже пробва неговата  hahaha Ама ще я скрия сега като заспи, та дано я опазя докато дойде Баба Марта  hahaha

# 172
  • при късмета
НетърпелиВка, добре дошла!
ВиоHug дай му на детето мартеницата щом й се радва, голяма работа, че е рано

Къде сте всички?

Сядам за почивка за един час и после къпане и приказка на шефа. Започна вече сам да се къпе, като го няма баща му, но аз стоя при него в банята.
После ще дойда, дано сте се появили

# 173
Добре дошла и от мен на Нетърпеливка! Ох, Вио, то и вашето край няма - дано до четвъртък сте по-добре. Антоан как е, Креми? Мако, що ти трябваше тез магнитни бури да ги споменаваш - ся ще ми се отразят като знам за тях Mr. Green Калинче, мноого аристократично звучи това за среброто - чистиш семейното сребро,а Grinning Иначе завид ви за ваканцията на теб и Тити. не мога да не отбележа веселите картинки на Лус, пълни бяха с настроение!
Мако, плуваш ли в банята след Шефа?
Ох, ММ току що обърна чаша бира и накисна изпраното преди седмица перде #2gunfire
Нета ми е бавен, едва се включвам...

# 174
Контеса честита годишнина !
ма ко браво на шефа , моите и двамата ако не съм до тях ще си излязат от банята само намокрени  ooooh!
  НетърпелиВка добре дошла .
Домоуправителкатааааааааа къде се загубииииииииииии ?
И други девойки липсват, да драснат по ред два .
Вио , много неприятно е това с бронхитите, бързо да се оправя девойката.
Ladybird_ ,titi888 хубаво е да има ваканции обичам ги Simple Smile
Сега гледам едни бебешки снимки и едно мило ми е една от мамите от отчетната има трета принцеса( те всъщност в темата станаха 4 семействата с по три девойки) , възхищавам и се , много ми се иска още едно , но Георги е толкова труден....та с искането ще си остана.

# 175
Що бе, Джей, давайте до момиче  hahaha Имаме в нашия град едно семейство (жената е зъболекарка, та целия град я познава) с 4 момичета и едно момче  ooooh! Искали са момче горките, ама все не се получавало... И така на петия път чак им се ражда син. Та си трябва упоритост де, това искам да кажа  Joy
Ма ко, браво на шефа! Аз не знам ще го доживея ли този момент да започнат да се къпят без мен.
Аз пак вечерям по никое време. Не успях като нормалните хора да хапна по - рано и сега рупам тука едно зеле...Де да беше само зеле, ама не е Animal Pig

# 176
  • при късмета
Аз като видя/чуя за някой с толкова деца и се чудя да им се радвам ли или да се плаша. Аз за второ като чуя ми иде някъде да се скрия  Rolling Eyes Да са им живи и здрави на хората, но това не е за мен
Дами, не бий много човека, той ще си го изпере  Laughing
И аз трябва да пера пердетета, но ще изчакам да се оправи времето. Дават го да се стопля по-трайно, поне минусови Т няма да има.
Миналата година по това време карамфилите ги бях разсадила и се бяха хванали.

Шефа още не го пускам сам да стои в банята, че и той ще излезе само намокрен. Всичко сам си прави, но аз стоя там само, че с дрехите. С баща си като влезе се къпят и двамата, ама аз облечена не мога да стоя на парата да го чакам да си играе. Не е много навит с мен да се къпе, че открай време баща му има това задължение, ама ще се пренастройваме и ние покрай работното време на мъжа ми.

Сутринта както се радвах, че крака не ме боли колкото очаквах, явно съм го надценила и не ме държи ни глезен ни коляно. Не ходя, а се подперам на този крак  hahaha Нямам обаче неластичен бинт да го обездвижа  #2gunfire Никога не се оставям без такива материали и не мога да си обясна как е станало  #Cussing out

# 177

Утро, сняг, де го това стопляне? Ама добро да е!

# 178
Добро утро и от мен  Hug
Дамчо, и аз го чакам затоплянето, ама нямааааааааа. Даже и сняг прехвърча тука, а имам излизане. Как ще стане с Дея не знам, че няма и на кого да я оставя...
Къде сте всички? Айде излизайте изпод юрганите и идвайте на кафенце  Wink

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 10:19 от vio

# 179
Добър ден!
Дами нахвърлям се на кафето и закуската, че снощи имах разнообразна нощ  hahaha прекарах по-голямата част не в леглото, а в 00. За среброто - явно влагата не му понася много, а аз обичам сребро, иначе имам семейно сребро  Joy 12 лъжички за кафе, които от кафе и влага бяха заприличали на ужас и безумие, но те за разлика от обеците, пръстените и другите джунджурийки се чистят много по-лесно. Сега ме болят пръстите на ръцете  hahaha
Ма ко - на 19-ти настъпва китайската нова година през 2015-та, но тържествата и празненствата са 15 дни преди това  hahaha И аз като Лус - обичам всякакви празници за празнуване и ако може да е по-дълго време  Joy
Вио бързо да оздравявате!!! Облечи добре Дея, предполагам имаш дъждобран на количката - децата имат нужда от чист, свеж въздух най-вече като са болнички. Ако я предпазиш от вятъра - няма да имаш проблем - дори ще се почувства по-добре.
Джейми и аз мечтаех малкия да започне да се къпе сам - е започна  hahaha обаче сега чистенето след него е по-голямо, отколкото ангажимента да го изкъпя  hahaha Сега чакам момента в който ще започне и да си чисти сам  Joy
Днес ще взема да метна пердетата в пералнята, че от цигарите в дневната  Sick миришат гадно....
Нетърпеливка добре дошла   bouquet
Смърфи страхотно посрещане! На мен ми харесват такива мероприятия.
Мони ще се надяваме следващата ваканция времето ад е къде, къде по-добро  Joy
Тити  Hug
Марчеееееееее дано техниката да ти прави номера и за това да не пишеш  Praynig
Лус   bouquet
Вале  Heart Eyes
Славка, Креми, Писенце, Стади, Плами, и другите рядко списващи момичета  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт