Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Fort Worth, TX
Привет.Хич нямам време да пиша откакто станах работеща жена.нАПРАВО МИ СЕ  спира тока от бачкане и домашни задължения.В почивните дни ходя на обучение , защото ме обучав3ат за зам управител.Много неща има да уча.Работи са на два компютъра едновременно.Ще се справя или ще изпуша тотално.Утре чакам свеки от Сф да гледа малкия за няколко дни.Мислех да го водя там, но той не иска.
Антоан ми е в болница.В Четвъртък лл го засили към болницата със съмнения за менингит, но категорично го отхвърлиха и казах , че е грип.Приеха го и изкарах 1 вечер с него там.Като живна го оставих , че няма как да се клонирам на 100 места.Все пак не е бебе , а на 18.Добре че е разумен и не ми прави парчета , че няма как да съм с него.
Днес времето поне беше хубаво и почистих терасат изпрах пердета и разни други домашни задачки.Утре пак съм вкъщи и ще взема да сготвя, че иначе няма кога.
Поздрави и целувки на всички.Надявам сте , че всички сте добре.оСТАнете си със здраве.

# 151
  • София
Здрасти Креми, направо те хвана липсата Hug
Бързо оздравяване на Антоан!!! С обучението ще се справиш, ще ставаш шефОТ Wink Peace

# 152
Креми, ще се справиш, мъжко момиче си! Всъщност този израз хич не е точен при положение, че сме по-държеливи от т.нар. "силен пол". Антоан да оздравява, колко ще го държат? Вио, вие оправихте ли се? Мони, как е малкия, баткото размина ли се? Другите, де сте?

# 153
Добра вечер   bouquet
Креми Hug Praynig Бързо оздравяване на момчето ти! Ти си упорита, умна, борбена жена и ще се справиш, а и ще ти приляга званието   bouquet
Вале аз нямам бг телевизия, но ако има нещо качено в YouTube да ми свирнеш - искам да гледам!
Ние днес се разходихме до големия град  Joy Сутринта на отиване карах успено домашния танк, но като навлязохме в централната част и се отказах - тесни еднопосочни улици, паркирани коли по платното, пешеходци, колоездачи, задръствания... ooooh! и добре, че се отказах - трябваше да се паркира в закрит паркинг - супер тесен и нисък - изкъртихме антената на покрива, едва намерихме подходящо място на последния етаж, че колата стърчи половин кола пред другите, а алеята за преминаване е за една кола... #Cussing out абе що псувни чухме с детето от мм - не е истина  #Crazy Та обиколихме де що бяхме намислили, обаче то всичко и у нашия край го има и на къде, къде по-големи площи и по-ниски цени...та извода беше - те това ви е идването тука  hahaha Накрая платихме 15 кинта за паркинг и си отпрашихме към нашите си места да си напазаруваме  Joy Та за пореден път се убедих, че мястото ми не е в лудницата на големия град  hahaha За успокоение си купихме по едно парфУмче, купих си и стъклена пила за нокти, че счупих своята, хапнахме подобаващо в "нандос", после по едно еспресо за разкош и приключихме с разходката. Мм не успя да си намери очилата дето търсеше - в кризата са затворили доста магазини, та сега ще имаме още един подобен екшън в Манчестър или Йорк, че там уж са останали представителства...ако и там не намерим, заканата е да ходим до Андора  hahaha Туй мъжете изобщо не са като хората  ooooh! Аз ходя постоянно с очила и не съм правила такива изцепки...но дет се вика - всеки луд с номера си  hahaha

# 154
  • при късмета
Креми, бързо да пребори грипа момчето  Praynig
Вале, да кажеш кога ще ги дават
Калинке, за мъжете си права, не са като `ората  hahaha
Междо другото не подрани ли с китайската нова година? Четох, че на 19ти настъпва.
Днес реанимираме цял ден. Крака не ме боли колкото очаквах, но мускулна треска имам и на миглите  ooooh! Мобилизирахме се само да раздигаме всичко и да пуснем прахосмукачка по-основно и сменихме водата на рибите и това беше за цял ден. Времето и днес беше за излизане, но пропуснахме.
От утре мъжа ми е на работа и пак ще ставам рано, да водя шефа на градина. Хич не обичам да ставам рано

# 155
Добро утро Simple Smile
Ladybird_ , интересно Simple Smile и ние сме в голям град , но все едно ми припомняш последните две ходения в София .Девера е в Надежда, от Младост до там колко нерви похаби, взехме решение следващ път ходим ли с метро ще е колата на паркинга.
 Аз си допивам кафето и отивам да приготвя сандвичи за закуска че днес сме сами , това означава 4 раници , аз и две хлапета да се организираме и в 7:00 да сме отпътували .
Креми , бързо оздравяване на момчето ти и успех с обучението .
Валенцето браво на Мими непременно кажи кога да гледаме .
ма ко лек ден и на теб  Hug

# 156
Привет момичета,

и мен ме хвана липсата с тази работа , задължения  и заетост. Но такъв е живота явно .

Честити Трифон Зарезан И св.Валентин на всички ВИ   bouquet  bouquet

Да ви почерпя за утрешната ни 8ма годишнина от сватбата и 11 годишнина заедно :

# 157

Честита годишнина на Контеса - вие сте прекрасно семейство, което наистина е доказателство за библейските "в добро и зло...." - смело напред!
Добро утро на останалите с разкошното кафе на Джейми и хубав ден! Тази седмица ми е хипер натоварена - всеки ден служебни ангажименти до неделя включително, плюс родителска среща в четвъртък за разкош Mr. Green Ама в сряда имам час за масаж - релакс по средата. Само дето и аз като Мако съм много схваната,чак се притеснявам да не стане обратна реакция? Така че аз се настройвам за тежка, но успешна(вярвам) седмица, да е хубава и успешна и вашата!

# 158
  • Fort Worth, TX
Добро утро на всички.
Контес, да сте живи и здрави.
Аз изкуках в 6, ама как няма като заспах снощи в 7 и съм спала като пън. Mr. GreenСега пия второ кафе и чакам Сашо да стане.Мислех да го водя на градина , но днес ще си е вкъщи с мен.
Приятен ден на всички.

# 159
  • при късмета
Добро утро!
Контеска, честита годишнина! Да се обичате и подкрепяте още дълго време

# 160
Добро утро прекрасни   bouquet
Контеса да сте здрави и да се обичате още 100години!!!
Ние тази седмица сме ваканция и аз блаженно си пия кафето. Само дето в 9,30 имам час при зъбаря  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 161
Добро утро и от мен.
Контес, да сте живи и здрави, да се уважавате и подкрепяте винаги и да се обичате все повече и повече! Честита годишнина   bouquet
Креми, да оздравява бързо Антоан  Praynig
Ние след малко сме при личната, да видим какво ще става с Дея. От събота е на антибиотик, а все още има хрипове милото Tired Дано не е някоя пневмония само, че много ме е страх. За капак и някакво зъбче я мъчи, та не можем да спим, и изобщо картинката е пълна  Crazy
Та стиснете по един палец и пратете малко положителна енергия, моля ви! Имам огромна нужда  Tired

# 162
  • София
Добро утро, момичета!

Джейми, благодаря за прекрасното кафе Peace

Ма ко, благодаря за чудесните пожелания и картинката Peace

Креми, правилно решение си взела с Сашко - почивайте Peace Между другото напиши ми на лични адреса наблизкия до теб ЕКОНТ за да имам Peace

Контеска, честита годишнина! Да сте здави, щастливи и да се обичате все така още много години!!! Почерпката е страхотна!!!

Дамчо, да ти е лека натоварената седмица и успешна. Peace

Калинче, успех при зъбаря!  Наслаждавай се на ваканция!

Липсва Марчето...  
Дали почива някъде или не й се пише newsm78  Както и да е обичам я и това е!

Вио, стискам палци! Дано с Дея няма нищо сериозно!

# 163
  • Fort Worth, TX
Цитат
ипсва Марчето... 
Дали почива някъде или не й се пише newsm78  Както и да е обичам я и това е!
И аз я обичам. HugИ теб те обичам Hug

# 164
Всички болни да оздравяват!
Ние сме ваканция и си лежим в леглото.
Контеса честита годишнина ви пожелавам!още дълги години заедно!

Общи условия

Активация на акаунт