Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит Трифон Валентин!  Simple Smile
Кой както си го пожелае. Довечера ще пийнем ли по едно винце??
Приятен!

# 136
Привет, момичета! Весел празник на всички - кой каквото празнува, поводи да има само!
Аз искам да ви се похваля - вече си имам гумени ботуши  newsm44 Люска, много, много МНОГО ти благодаря, мила, направо нямам думи! Ботушите са страхотни, паснаха ми идеално на крака и стоят много елегантно. Ванко беше вторият, който ги пробва - и на него му стоят добре  hahaha И играчките за децата са страхотни, още веднъж - огромно благодаря   bouquet
И да ви споделя какво се случва с нашите болести - Ванко е добре, но Дея от днес е на антибиотик. Чухме се с личната и ни го предписа по телефона - не била в града и нямаше как да ни прегледа. А пък аз предпочитам да се доверя на нея, отколкото на някой непознат в спешното. Та така - днес и утре пием антибиотика, и в понеделник на контролен преглед. Да видим какво ще става, дано да го преборим тоя вирус  #2gunfire

# 137
Лейди аз карамел На торта не харесвам . Мерси все пак.купих готови блатове. Пуснах и крем от маскарпоне,захар и теч. Шоколад. Емо я украси с плодове . Мисля , че се получи ще видим.
Вио и аз днес си купих гумени ботуши. Най-после си намерих леки и удобни.

# 138
  • Germany
Не мога да не се похваля, че си имаме мартенички, благодарение на Мако! Simple Smile
Мила Вера, много ти благодаря! Стопли ми сърцето и много зарадва децата!  Hug
Малкият пак е със скарлатина и направо ми идва да се гръмна. Миналата година по същото време пак беше болен и зарази и батко си. Тук скарлатината е много разпространена и има деца които я карат по няколко пъти  ooooh! Той е добре вече, но ще пие 10 дни пеницилин... Дано на големият поне му се размине.
Иначе от вчера времето е страхотно и аз днес се помотах в Хайделберг. Накупих разни парцалки и се върнах презаредена. Дано и другата седмица е слънчево и да можем да се мотаме навън, че децата са ваканция и ще се видя в чудо, ако стоим затворени вкъщи.
Отивам да пооправя и да мисля нещо за вечеря.
Хубави празници на всички!

# 139
Марчето честити Трифон Валентин, аз пък ви честитя Валентин Трифонов! Хубава вечер да имате - бурна, страстна, спокойна, кой каквато си пожелае Heart Eyes Моята ще е спокойна, поне така предвиждам, ама знае ли човек...По всички телевизии ще има романтични филми, та смятам да се наслаждавам с чаша любимо вино, с което ММ ме изненада. Така че днес зарязвам диетата.
Хубава вечер и хайде по една чаша за всички за отскок.

# 140
Честит празник,кой каквото празнува!

# 141
  • при късмета
Привет!
Честит празник на всички, кой каквото празнува!
Честита ни и овча година и да  на много късмет!
МониHug радвам се, че са пристигнали толкова бързо. Да се оправя детето  Praynig
И тази година ще пращам мартеници само при децата.
Вио и Дея бързо да оздравява
Калинче, овцата ти е много хубава.
Джейми, подсети ме, още нищо не съм проверявала.
Цял ден бяхме по баирите. Първо до Боровец, на връщане на Цари мали град. Децата изкараха страхотно. Аз дадох жертва само един глезен и един нокът, за който повече ме е яд  hahaha Глезена е този със съвсем калпавите връзки, та повече не мога да го контузя.
Прибрахме се в 20ч. каталясали. Моите вече легнаха, аз дойдох да ви прочета.
След малко и аз се запътвам натам, че и аз съм в уморените
Приятна празнична вечер  Hug

# 142
Честит празник на кой каквото празнува! Ние май ще сме на вино, другият никога не сме го празнували. Иначе цял ден навън да си свършим някоя друга работа и да напазаруваме храна. Просто тук като се качат всички на колите през уикенда и градът става непроходим.
Утре идва един колега на ММ след едногодишно отсъстие. И тъй като всички много го харесваме, решихме с останалите да го посрещнем всички на летището. И сега на нас ни се падна честта да направим и банер. Та затретване ръкави да майсторим.

# 143
Добро утро Валентинки-Трифонинки

Усмихнат ден ви желая! Аз се приготвям за разходка  Heart Eyes

# 144
  • София
Добро утро и от мен!

Калинче, благодаря за кафенцето - приятна разходка Hug

# 145
Добро и от мен - тук денят е слънчев и приятен, пожелавам ви и такова настроение!

# 146
  • София
Добро утро и от мен! Тук съм и ви чета.
При нас тия дни са под знака на танците- Мария днес е на снимки в БНТ,  ще ги дават в някакво предаване Милион и две усмивки май се казваше. Когато разбера кога ще ги дават ще ви пиша.

Hug

# 147
Добро утро.
Вале, да кажеш кога ще ги дават, ще ги гледам  Peace Как си ти, как се чувстваш?
Тук е мъгла и студ, и както сме болнави, за пореден ден няма да мърдаме никъде. Ще си седим на топло и ще чакаме пролетта  ooooh!

# 148
  • София
Валенце, и аз ще чакам да видя предаването Peace

Вио, много се радвам, че ще ви хареса всичко Hug

# 149
Здрасти и от нас!Днес поспахме доста,че вчера имахме гости и легнахме по-късно. Пих 1/2 чаша вино и един куп вода и дежурих цяла нощ .Отивам да се оправя с купа чинии и чаши. Емо от сутринта е заговорил на бебето и се смея с него.
Вале чакаме да кажеш кога ще е предаването .

Общи условия

Активация на акаунт