Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета,чета ви ,но нямам време да пиша от обикаляне с мм.
Скрит текст:
Тръгнахме за едно от тия изследвания,а излезе съвсем друго ,та сега за толкова години над 10 дето не е минавал по изследвания и доктори ще го навакса. Laughing
Аз също продължавам с правенето на мартенички.За базара съм готова,остава да ги предам другата седмица,но сега за мен си да направя.Винаги оставам без и в последния момент правя. Mr. Green
Ма ко -важното е че сте се отървали с малко пари за колата и ние не можем без нея.
Поли-стискам палци другия месец да се похвалиш ,че вече си се отървала от тия сливици . Flowers Four Leaf Clover
Тити почивай си,че още малко имаш почивка. Wink
Смърфи-оправяй се бързо ,а за синузита пробвай и по бабешки начини.Най-помагат нагревки ако има такива при вас.
Скрит текст:
Ние сега като минавахме нищо не сме платили,а толкова изследвания и специалисти минахме-така ,че и тук в бг има начин да не се плаща. Laughing
Марче сега прочетох -може да я замразиш тиквата дето е настъргана,но освен за баница после  за друго не става.
Вио бързо да оздравявате! Hug
Вале как си?
Оставям ви и се заемам със задачите,че трябва и да готвя.
Лек ден момичета!  bouquet

# 121
  • Бургас
Здравейте!

Писе,за какво ги правиш тези мартеници?
За какъв базар става въпрос?Стискам палци да се оправяте! Praynig

Марче,Кърка казваме на един град в Турция,бившия Лозенград.Много бургазлии отиват там на пазар за качествени хранителни продукти и перилни препарати.Не говоря за Бинго и подобни,а за персил и ариел,които нямат нищо общо с нашите.От тяхната мандра купуваме сирене,кисело мляко и кашкавал.Дърпаните кори са трепач!На вас в София ви е по-близо Гърция,а на нас Турция.Печално е,че купуваме мляко и сирене от Турция.

Днес почвам да оправям кочината в къщи,въпреки че според Криста къщата е "найс енд клийн"

Смърфи,много ти е хубава машиката,даже и таратор ще можеш да правиш сега,нали? Laughing

Вио,душицо,не съм искала да те засегна! Hug
Ти счетоводител ли беше,или ма-ко май беше такава? newsm78
Както и да е,поне ще си сред хора,млада жена си!Не слушай леля си Славка,тя вече изтрещя! Mr. Green

Невена Г.,познаваме ли се?Нова колежка ли имаме тук?
Аз пак съм пропуснала,а уж ви следях. Embarassed

Така... петък 13!Пуснете по едно тото всички,обратно на поверието,може да имаме късмет! Hug
Чао за сега!

# 122
Ето за този базар,но още не съм ги занесла моите.
Иначе благодаря за стиснатите палци.  bouquet

# 123
  • гр.Варна
Честит ви петък пък било и то 13.И на мен ми върви на този ден и дата.
Добре съм си аз. Хрупам хапчетата сутрин и така.
Утре вечер съм на купон за ............ май Трифон зарезан ,защото деня на влюбените не е нашият празник.
По пазара вече наизкараха мартеници.Бързо минава времете отново.Сякаш вчера посрещнах Нова година.
Щерката нали е Теодора и има ИД на Тодоровден е решила тая година да стяга голям купон.От сега мисля с какво ще ги нахраня тея хлапета ,че и възрастните също. newsm78.После на 27.03 е рожденичка и айде пак............. но пък това са хубави поводи и не се тревожа особено.
С прекрасните девойки от София много искам да се видя като дойда на 07.04 ама ще видим как ще се организират нещата.
Цунки на всички ,че тичам по работа.Шефа днес е полудял нещо. #Cussing out

# 124
  • при късмета
 Така... петък 13!Пуснете по едно тото всички,обратно на поверието,може да имаме късмет! Hug
Чао за сега!
Аз вече си пуснах от новото тото 6/47, на фиша се появяват допълнителни числа за и си спечелих 2 лв. вече. Сега чакам довечера голямата печалба  Laughing

Писе, още не си ни показала какво сисътворила тази година
Плами, ще се радвам да се видим  Hug

Голяма разходка му дръпнах, времето е много хубаво. И се поглезих с цели 3 лака, фръц

# 125
  • гр.Варна
Ма ко аз отдавна искам да се видя с някоя от вас ,ама не би.Нито с варненките нито с другите се засичаме вече толкова време. Имам си изградена някаква представа за почти всяка от вас и ще ми е много интересно да видя визулно дали съм права.Харесвам ви по начина на мислене и изразяване , и ще е хубаво ако се организираме нещо.  bouquet На 07.04 ще пристигнем с дъщерята след обяд в София.Още незнам часа със сигурност,зависи с кой автобус ще тръгнем от Варна.Има време дотогава ще поживеем и ще видим.

# 126
Да ни е честит петък 13:)  За всички на които им е мъчно че деня е към края си след месец ще можем да му се насладим отново Simple Smile
Нали все грозни картинки ви показвам , ето малко красоти от езерото Вая
Марче благодаря за помощта Simple Smile Иначе не се виждах колко часа щях да ги варя тези сарми , аз правя 1-2 пъти за цялата година , ако мама е направила и сме се случили там тогава хапвам.Тази вечер само един десерт направих и сега вече трябва да е изстинал и ще хапнем крем карамел с кроасани - по лесния вариант на кодрит кадир.
вио, как са днес децата ?
Ladybird_ браво на вас, и у нас е разпъната всичко налично ,маниста , прежди шнурове, но липсва муза... а утре е и задушница и нищичко няма да пипна, та от неделя трябва да се стегна и да поработя .
Отивам да пия чай с коняк ще намина по късно Simple Smile

# 127
Е, петък си е петък - хубав ден, че е последен работен, що пък да не е 13? То и другия месец така се пада. Плами, ти ще дойдеш към София, а аз ще отпраша към Варна за ваканцията, та пак ще се разминем. Но през лятото, живот и здраве, ОБЕЩАВАМ. То ние май живеем и в близки райони
Скрит текст:
В Трошево съм, на на три крачки от МОЛ Варна.
. Пък ако успеем и Калинчето да забършем... Вио, да сте здрави само, другото не го мисли. Ще се върнеш на работа като трябва, накъде без пари...Добре, че напомнихте за Тодоровден, че да не си пропусна имениците. Марче, обожавам тиква! А какво е мастикс, нещо с мастиката ли има общо? Детето звъниии, отивам! Чао, прекрасни!

# 128
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Нищо не съм правила днес и не съм  и излизала.  Бях си цял ден вкъщи. Мотах се.
Калинче, забравих да ти кажа, колко ти е красив подаръка.  Simple Smile  Прекрасен комплект, прекрасен.!! Обичам таквиЗ работи....мда.  То и заради такива прекрасни неща се пребих миналата седмица, пуста страст към джунджурийки.

Плами, да се оправяш бързо.  Hug Чакам добри новини.

Дами, мастикс е подправка която гърците много използват в сладкарството. Това е вид смола, сакъз,  но е и нещо обработен за да го слагат за аромат. На мен ми харесва. Не, не е мастика, категорично.

Джейми, тази тенджерка ми върши огромна работа. Без нея съм за никъде. Ако не си я ползвала и не си готвила много в нея аз мога да ти кажа кое колко време се вари.  Peace  Където и да се местя да живея винаги тя е прибрана първа... Joy
Хубава снимка си пуснала на това за мен неизвестно езеро. Ами как и да ми е известно, като никога не съм ходила натам...мда.
Виждам, че си сервирала чай с коняк, ами да взема да си направя и аз,  к`во ще кажете по въпроса.. Heart Eyes

Ма-ко, ти пък сега нов вид тото.. newsm78 Ти късмет имаш, ще спечелиш и ще ни черпиш.
Какви цветове си взе лак, за нокти , нали??, но може и да боядисваш нещо... Simple Smile

Славунке, не съм ходила по тези места в Турция. Стигала съм само до Истанбул и Анкара и то командировка със самолет. По този начин , нали знаеш че пазарувам У гръцко. Но тук при нас са отворили един гръцки магазин "Солунска риба" и съм им доста често клиент. Купувам си хляб,  наблягам на хляб, защото бълг. за нищо не струва, а този си е оригинален и само тук го изпичат , всякакъв вид сирена, сладки и риба има фантастична, октоподи...но не зная как да ги приготвям. Не ставам за тази работа.

Невена.....коя е Невена, май нещо съм изпуснала.... newsm78 ????

Писе, да ни покажеш мартениците, не че ще направя, ама да си гледам, че ти си майсторица.  Simple Smile Тиквата не я замразих, а направих два тиквеника и единия вече е подарен, зарадваха му се. Те децата на ММ заминаха на ски и ....айде при тях е вече. Другия, ами   ще си се тъпчем с него...
Отивам да гледам филм по HBO, едно сериалче.
 Hug

# 129
  • при късмета
Марче, ако ударя голяма сума не ще черпя, ами и през граница чак ще разберат  hahaha
Взех си прасковен лак основен и розово и светло синьо за рисуване.
Вио, как са децата
Дами, при теб е екстра. Цяло лято хем почиваш, хем и вкъщи на морето си отиваш, Завидех  Laughing

Мартеници хич не мога да правя. Сигурно не е трудно, но трябва някой да ми покаже как става, на моя акъл няма да дойде да го измисля. Раздавам каквото продават.

Шефа чак сега благоволи да легне и само ни привиква отатък, че и баща му не легна с него, а доглежда някакъв филм.

До после, че пиша на две места едновременно

# 130
Добра вечер   bouquet Аз вече започнах виното  hahaha Наздраве!!! Празнувам 3 празника  hahaha Трифон зарезан, Св. Валентин и китайската нова година  Joy Купих си едно италиянско вино резерва ммммммммм, на мм закупих еротична картичка /ама той утре ще се прибере/, пък за китайската нова година си спретнах една овца за късмет  Joy
Скрит текст:
То темата за овцата я изписахме, ама аз чак сега я направих  hahaha
Славка и у дома кочината за мъжете е чистота и ред  hahaha
Плами, Дами живот и здраве август до Варна - Дами ти си ми на 5мин с колата от в къщи hahaha в бл. 30 имам една бойна другарка  Joy
Джейми какво браво - все в последния момент се завършва всичко  Joy
Марче точно защото харесвам такива неща, ми е гадно, че стоят по кашони и в гардеробите - нямам място. Но надеждата крепи човека - все ще дойде ден да съм на мнооого широко  hahaha
Ма ко и аз пуснах тото - евромилионите  hahaha, че за Св. Валентин ще излъчват 10 милионера, а не 1 както обикновенно  hahaha

# 131
Здрасти и от мен!
Обрисах магазините днес. Взех на Емо ботуши. Много са гъзарски. На бебето купих едни буйки. Прегреших с един Макдоналдс. На обяд се прибрах. Метнаха ме на горе на долу по-стълбите. Приех 3 колета на съседите и щях да стрелям с Калашников вече. А за малко да изпусна една доставка за девера . Добре , че куриера се върна до нас. Еми да не ми идва като трябва да излизам за детето. Метнах прахосмукачка и една супа. Утре ще имаме гости. Дайте идея за торта с готови блатове. Нещо простичко моля. Не съм кой знае какъв спец. Ама да не се и изложа.

# 132
Tити - правиш карамелов сироп 3-4 с.л. - сиропираш първия блат, правиш домашен крем от мляко, жълтъци, яйца, брашно и ванилия - заливаш пирвия блат с половината, слагаш втория блат - заливаш с останалия крем и оболно ръсиш с натрошени орехи. Винаги става и много ни харесва - само дето аз пека и блатовете.

# 133
Добро утро Simple Smile
Моето малко момче ме събуди .
За всички които  тачат честит Свети Валентин  четит празник !
За Трифон  Зарезан довечера че е рано още от сега да го подхващаме  Crazy
Честита ни година на овцата !

Днес е задушница , за всички които не са с нас
Ladybird_ много е хубава тази овца  Hug
marchеva14 ползвам я постоянно , само че сарми не бях правила , за ужас на всичкии супа става в нея като бърза човек и няма нищо в хладилника .А Вая е езерото което остава в дясно когато се пътува за южното черноморие .
Преди време в Лидл в една от гръцките седмици бях взимала един локум с мастикс , ами странен ми е вкуса .
ма ко спечели ли ? То и аз три дни( залях се с кафе два дни подред и затова реших да пробвам ) играя резултата е два жребия за участие в играта от пари на мига и три пъти по 2 лева от тегленията.Днес мисля да се пробвам с бинго милиони че са ми долу във входа ,да видим там повече ли се печели Simple Smile

# 134
Добър ден прекрасни   bouquet Да са ви честити всички празници!!! Да сте постоянно пияни от любов!
Джейми прекрасно кафенце  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт