Дърпани кори не знам какво е, но попаднах онзи ден на гръцката сладка баница, имаше едно интересно име. Абе нещо като нашата крем-пит, ама се прави точно като баница. Нмаерих и рецептата, ама като видях, че има грис и нишесте се отказах. Таквизи работи тук нЕма.
Отивам да си купя едни поставки за списанията от канцеларския магазин, ама ще ги използвам за хартия.

Добър ви вечер!

Не мога много да пиша защото са ми още разширени зениците . Бях на доктор да си сменям очилата. Малък ми е диоптъра, изобщо не е проблем, но лошото е, че едното ми очо е далекогледо, а другото късогледо. Направо си нямам мира вече. Как пък едно с едно нещо не е еднакво. Егати човека съм.
Славунке, и аз такива кори искам пък, ама няма. Много ми е далеч това, как се казваше??? Кърка ..
Непонятно ми е.Вио, ако си бях вкъщи никога нямаше да си пусна детето на детска градина. То, моето не е и ходило и не знае какво е това социализиране. Избегнах го категорично и съм много доволна. Бабин дом само.
В резултата на което не е карал и шарки-марки, ама и аз не съм ги изкарвала, пък станах жена на 105 години. 
Джейми, отговорих ти там в въпросите, че онази тенджера под налягане готви всичко. Няма ястие което да не приготвям в нея, с малки изключения и то най-вече супите. Всичко ми минава през нея.
Плами, продължавам да стискам палци. Ще се оправят нещата.

Ма-ко, колко свали от косата?? Ще бъдеш хубава с коса до раменете. Честно!

Контеска, при вас е -20.......направо си е горещо и за кратки гащи е дошло време...

Отивам да се мотам.

Преди поне от касичката даваше монети
Сега какво да я направя настъргана, много ми е, кажете , де...