Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • при късмета

# 91
Добро утро момичета   bouquet
Плами  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower  Praynig Hug
Ма ко страхотно начало на деня   bouquet
Лус значи си дебелеем с козметично-разкрасителна цел  hahaha На мен нивея не ми понася на кожата - не само ми щипе, ами и се обринах - бях тръшнала добра сума - после си мазах петите и мм ме спука от бъзик  ooooh!
Марче кокото и да се подиграваме - мазилата си трябват, а и като се поглези човек - настроението е друго.
Мони какво се случва с теб? Оправи ли се времето при вас? Разкара ли депресията  Hug
Дами дай на душичката каквото й се иска и тя ще ти се отблагодари!
Джейми и при нас е така с чайовете - мм не пие алкохол, но кафе и чай пие в огромни количества и асортимента ни е завиден - само английските чайове са над 5 вида и те наистина не стават да се пият без мляко. Аз обичам билкови чайчета.
Вале прекрасен подарък е получило детенце - какво разказа за постановката?
Вио много неприятно с очилата, но като човек дето е от 11годишен с очила, мога само да кажа, че не е до възрастта  Joy губила съм, чупила съм....пък в пубертета и нарочно чупех тези дето не ми харесваха....Дано се оправи другото  Praynig Hug
Контеса затоплило се при вас  Joy аз само като прочетох и настръхнах, но явно се усеща различно –20гр на различните места.
Получих си подаръка за Св. Валентин  hahaha
Скрит текст:
В първия момент ми идеше да утрепя мм - живеем в малка къщичка и нямам никакво излишно място в кухнята, предстои и преместване... обаче наистина е много хубав сервиза. Второто чекмедже са прибори за риба, а мм не яде  Joy Навикнала съм сервизите да са за 6 или 12 човека, а тези са за 8...Та приемам до 7 човека на гости на веднъж  hahaha

# 92
  • Germany
Здравейте Simple Smile
Лейди, още е мръчкаво при нас и на мен все така ми е скапано настроението... Другата седмица съм пак на консултация с лицево-челюстен хирург за моя джоб във венеца и така като гледам няма да ми се размине операцията, а така ме е страх и не ми се иска... Децата са добре за сега и дано устискат здрави до края на седмицата, че после сме ваканция Simple Smile Големият си получи оценките и препоръка за гимназия и много се гордеем с него. Другият месец трябва да го запишем / а не сме решили още в коя/ и да запишем малкото в 1ви клас. Догодина ще е една малка лудница с първокласник и гимназист. Дупе да ми е яко  ooooh!
Това е в кратце при нас...
Хубав ден на всички!

# 93
  • при късмета
Плами, да се явиш бързо на отчет, че още стискаме палците
Вио, как е Ванко?
Люска, за довечера ще послушам съвета ти за питието. Мъжа ми ще си е тук и шефа няма да се отлепи от него, така, че аз ще съм на питие, само приказка ще чета
Мони, да не се разболяват повече децата  Praynig
Калинче, много ми хареса подаръка, честито, браво на мъжа ти. И да се местите, това е лесно преносимо и много хубаво
Контеса, как ти прозвучаха тези  -20 С, като че верно дърветата са цъфнали  hahaha Мен ме втресе като ги прочетох  hahaha Явно свиквате с климата
Вале, много хубав подарък е получила Мими, харесало ли й е?
Славче, много се радвам да те виждам по-често
Джейми и за днес дават при вас силни ветрове, сложи си някой камък по джобовете  hahaha
На мен все така ми казваха като малка

Мъжо отиде да види какво й е на колата, чакам новини и сума  ooooh!

# 94
Въх, Калинка, страхотен подарък! Преносим е, хич не му мисли. Браво на ТМ! Мони, горе главата, поне ще получиш адекватно лечение и браво за гимназиста. Контеса, знаеш ти какво да харесваш от козметиката, ама Синдиту е страшна мацка, сигурно и козметичната линия си я бива. Аз пък днес бях на маникюр и кола маска в нов салон - хареса ми, доволен! Отивам да простирам, а и баница пека на ММ за вечеря и само преглъщам, че не е режимна Cry

# 95
Добро утро  Heart Eyes

Мони браво на момчето!!! Очаква те интересна следваща учебна година!
Зъбите не са най-приятното занимание, но трябва да се оправят...На мен ми сложи лекарство и в понеделник пак ще ходя, че трябва и да се почистят - абе да сме красотни от всякъде  Joy
Подаръка ми е хубав, ама е малко като на свинче - звънче  hahaha всичката Мара втасала, останало й само да се кефи  hahaha Днес ще се отдам на домашни козметични процедури, че ще съм самичка.
Усмихнат, прекрасен ден ви желая   bouquet

# 96
  • при късмета
Добро утро!
Калинка, успех със зъбаря
И аз имам една пломба за смяна и само се размотавам. Това защото зъболекарката вече не живее близо до нас и да ме взима от вкъщи, че да ходя  hahaha А и декември след една пломба и борбата с мъдреца, може още малко да си почина от нея  Laughing Близка ни е и всеки път влизам в кабинета с думите "Здрасти, хич не се радвам да те видя"  hahaha
И аз съм на фризьор днес, ще севтосам салона долу. Само ще се подстрижа малко, колкото да ми изравни косата, че аз само клъцкам където сваря. то не, че няма за рязане де
И за довечера пица поръчаха и само едно тесто трябва да сложа в машината. Днес айляк
Хубав ден  Hug

# 97
Добро утро.
Ние сме болни Sad Ванко е по - добре, но сега пък Дея е с хрема и кашлица. За късмет ми дойде и мц. Красота.

# 98
  • гр.Варна
Тук съм.Сори ...че вчера неможах да се явя ,ама пускайте палците вече.Така ето и резултата.Както си очаквах.Доцента УНГ също за пореден път установи ,че сливиците са лоши и трябва да се махнат.Нищо ново ,но............и той са закучи на изследванията.Според него това повишаване на някой от показателите е изкуствено и то си е така по принцип.След вливания венозни на желязо кви да са.Неможе  и неиска да рискува сега на този етап с операция.Изпрати ме на ренгенография на синуси.Направих я и хубавото е ,че са чисти синусите и няма гнойни налепи както се опасяваше той.Прави ми тест на слуха с едно камертонче.Ами.........с лявото ухо положението не е розово и ми насрочи Аудиометрия на 18.02.Тогава ще правя и нови контролни кръвни и така със всички резултати отново при него за ново обсъждане с колегите и му тогава ще видим.Това е накратко.
Вио - дано бързо се оправи малката.И ние в къщи един като се тръшне другите го следват чинно по петите.

# 99
  • при късмета
Къде изчезнахте, бре?
Вио, бързо да се оправяте, че цяла къща болни е ужас  Hug
Плами, дано оправиш показателине и да се отървеш най-накрая, че това е затворен кръг. И ябълките с пирони опитай, няма какво да загубиш. Майка така вдигна желязото до нормални граници, не само минимума за операция, за около 20-30 дни.

Аз днес се подстригах и цял ден миткам.

Веднага да се явите на отчет!

# 100
Аз се размотавам по доктори... Преглед, после кръв, после скенер... Сега чакам резултатите и пак на лекар. Тези синуси ме разбиха. А и да не забравя - пак нов антибиотик. Абе с две думи пълен цирк. Иначе може да са по-бавни, ама здравната им система функционира. Плащаш ли си месечните здравни вноски, нещата са ок. В БГ не само, че плащах, ами де що преглед и изследвания ми направиха, все от джоба ми излизаха парите.
Вярно, че потребителската такса тук е 12 долара за моето ниво на осигуряване, но всичко става с една потр. такса. Вчера кръвна картина - една такса, отивам да си записвам час за скенер, ами то можело веднага да стане, пак една такса. Ама става. Няма нещо като "няма направления". Сега искам да си запиша час за гинеколог и разбрах, че ехографът се прави от лекар-ехографист. Дет се вика, кой за каквото е учил. В БГ всеки си е купил апарат и гледа, затова и всички се изпращат по частните им кабинети.
Та такива ми ти работи. Болните дечица да оздравяват бързо!
Аз отивам да обядвам, гладна съм.  Laughing

# 101
  • Бургас
Наистина има затишие тук,дано не е пред буря,а просто да ви мързи. Hug

Ние сме добре.ММ вече работи,а през хуйкенда го пратих до Кърка т. е.Къркларели в Турция да ми купи кори за баница и други вкуснотии и сега се чудя какво да ги правя.Като кажеш на ММ вземи кори,той взима като за сладкарница,така че приемам идеи за баници,че се изчерпах.Дали мога да направя баница с Нутела и банани? newsm78
Става въпрос за точени кори.Моренка беше майстора,но вече не пише тук... Sad

Вио,ей за това ги мразя градините.Всичко това го преживях с момчетата и не исках да стане с Криста.Да му се не види и социализацията и чудото!Отрових си децата с Аб и лекарства.Приеми съвета на една дърта майка-спри го детето щом си в къщи,че така ще гледаш две болни деца.На 5 години вече имат имунитет заради възрастта,а не защото са го придобили.Те пневмониите и бронхитите не са шарка,че да продобиеш имунен отговор.Само се срива имунитета с всичките илачи.Криста всеки ден е на въздух и яде сладолед.Не е боледувала от миналата Нова година с изключение на две инцидентни вдигания на Т.
Пусни Ванко догодина ако можеш.Не ти се меся,най-добронамерено го казвам.Ти си знаеш какво ти е сама без помощ. Hug

Ма-ко,интересува ме само дали слушаш Шефа,другото ми го спести! Laughing
Каква прическа направи?

Плами,със свито сърце те чета всеки път.Дано вече имат диагноза за теб и лечение,че се намъчи.

Контеска,то жега при вас направо.Има -няма минус 20,направо за плаж!Ужас!!! Mr. Green

Ставам,че малката пак иска шоколадче.
После пак ще дойда!Тази вечер съм сама и по-спокойна.
Прегръщам ви всички! Hug

Виждам,че Смърфи се е включила.Смърфи,ти защо се притесняваш,ако лекарят е само испански говорящ?Това го прочетох от други постове.Ти знаеш прекрасно испански.

Сега пък и иска да ака.Ей,да не ме види свободна!

# 102
Славче, вярно, че на вас Кърка (не знаех, че така му викате) ви е на две крачки - завид за пазаруването. Болните как са, пишете. Мако, доволна ли си от салона? Много тихо тук наистина...

# 103
Славче, ако е само испаноговорящ е учил само тук. Не че е лошо, имат много добри университети, но ако говори английски, това вече е друга бира. А и да ти кажа малко ми е трудно на испански медицински, по-лесно ми е на английски.
Дърпани кори не знам какво е, но попаднах онзи ден на гръцката сладка баница, имаше едно интересно име. Абе нещо като нашата крем-пит, ама се прави точно като баница. Нмаерих и рецептата, ама като видях, че има грис и нишесте се отказах. Таквизи работи тук нЕма.
Отивам да си купя едни поставки за списанията от канцеларския магазин, ама ще ги използвам за хартия.

Ма ко - ти като казваш постригах се, какво точно имаш предвид?  Wink Че с тази коса и една педя да свалиш, нищо няма да си личи?  Heart Eyes

# 104
Тук съм Simple Smile
Вио да оздравявате всички, че е гадна работа ...
 плами76 продължаваме тогава с палците , много неприятно е това , а проблем с ухото имаш ли ? Моето покрай синузита толкова зле беше известно време , физиотерапията много добре му повлия .
Смърфи и ти ли със синуси се мъчиш  Hug Поне е уреденмо всичко , а не като тук .
Тук просто е забавно , да не се налага човек да търси лекар ,ама се налага ,сега с едни гъби трябва да се разделя , не става без сериозни лекарства , а ми се искаше , трябва тези дни да посетя кожен лекар.
Ма ко одобри ли салона ?

Славе моя големия изобщо не боледуваше в градинска възраст, има два сериозни случая до 5 г възраст , а е от 1,7 по градини - една пневмония и едно претопляне и обезводняване, но пък малкия и без градина си е  болнав, на майка ми упрека е че уж съм го кърмила много защо боледувал , ами такъв си е дано го израсте по бързо .
Сега ще си направя чай и ще лягам след  малко .

Общи условия

Активация на акаунт