Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 741
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Вио намери черна ряпа.Издълбай и напълни с мед.Остави да стане на Сок и давай по-една лъжица 3 дневно.
Вале честит имен ден!
Дами аз също ползвам ръкавици.Защото без тях ми се пукат ръцете й стават на рани.

# 76
  • София
... че Мик Джагър се е сбръчкосал, щото е слаб като скумврия ...

Joy Joy Joy Да, Калинче и аз така - прасета бръчки нямат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И на мен нещо ми се обаждат зъбчетата под мостовете и отгоре и отдолу... Cry Не е нещо фрапиращо, но... рано или късно ще се наложи...

# 77
  • гр.Варна
Валенце ЧИД.Много ,много ,ама много да си здрава.Всички около теб само да те радват и носят на ръце.  bouquet  bouquet
Момичета утре стиснете по едни палци.В 8 ч.съм при поредния доктор УНГ ,но пък този път изследванията са малко по-добри и има надежда за операция.Само да ги махна веднъж...................

# 78
  • Germany
Вале, честит имен ден! Бъди здрава, усмихната и позитивна!   bouquet
Плами, успех утре!

# 79
  • София
..................
Марче, каква марка кремовете ползваш?
Този път смених на друга марка минах. Редувам ги.  Купих цялата серия  за муцуна , под очи , зад уши, където може да се маже за всякъде.  Simple Smile  Clarins.
Вале, да си жива и здрава.!!  Не знаех, че имаш днес ИД. Зло да те забрави!   bouquet

Плами,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Имаш всякакви от мен. Успех!

Много ми е студено и отивам да си спретна един горещ чай.

# 80
  • при късмета
И на мен ми е студено и смотано

# 81
И аз съм на чай, макар да ми се ще нещо по-силно. Откак почнах диетата, значи повече от месец, не съм пила алкохол - в моя случай червено вино и чай с ром, ама ще спра да си мъча така душичката.
Тити, на мен пък ноктите много ми се цепят и не е само от липса на витамини, а и от препаратите. Затова си въздишам по съдомиялната. Първите дни след маникюр ползвам ръкавици, ама после...
Марче, Clarins е добра козметика, ще станеш съвсем зашеметяваща! Пък дедо ви Мик - дребен, сбръчкан, ма от глас още го докарва.
Плами, пиши утре, чакаме. Вио, и ти за Ванко.

# 82
  • Бургас
Плами,стиснати палчета! Praynig

Вале,какъв е този ИД по никое време?Не е ли на 14? newsm78
Гледаш само да празнуваш,палавнице,ай наздраве!

Марче,не ги слушай тия,с Джагъра ще ни сравняват,завистнички такива! hahaha

След малко пак ще кацна.

# 83
Плами  имаш моите палчета  Praynig

Четох молба в ФБ - Лили Иванова да си прибере ветровете  Joy Joy Joy Joy
Ама вярно ще ни издухат нанякъде. Днес с моите много килограми залитнах , добре че не ме отнесе върху една спряла кола , просто не очаквах .Отделно преди седмица нали ви показвах снимки на едно микроязовирче тук в квартала , е покрай голените строежи и ремонти го засипват и всичката вода  Sick се излива на улицата , та и пресичането беше ...
Сутринта беше лед .
 slavka70 Hug
vio как е Ванко ? Какво каза лекарката ? Слушах че и проблеми с водата имало при вас.
И аз ще взема да си направя още един чай, мъжа ми ще ме изгони, шкафа с чай става все по -пълен и по -пълен, той само една мента признава ,а аз съм ги наредила вече 6 вида , че и по няколко кутии от някои Simple Smile

# 84
  • София
Благодаря ви, прекрасни! Да ви се връщат всички пожелания!

Славче, на 14 си е католически празник. Днес православната църква почита паметта на мъченица Валентина. А аз нали сега играя ролята на мъченица и баш си ми е на място празника. Mr. Green

Моята малка годпожица днес е  в НДК и гледа Лебедово езеро на Руския имперски балет. Ей, хубав подарък получи от кръстницата си, със сигурност много ще и хареса.

# 85
  • София

Валенцето, завид на детето за балета. Аз не успях да взема билет за моята.

Плами  имаш и моите палчета за утре Hug

Джейми, хубаво чайче си сервирала... И аз се запалих по един ройбос със сметана  и още нещо... мммм невероятно вкусен е.

Славче, чакаме те Hug

Вио, драсни ми на лични адреса на близкия до теб ЕКОНТ Peace

Ма ко, сипи си нещо да се разведриш Hug

Марче, Clarins е много добра козметика, но аз нещо не можах да я понеса, много ме щипе (то сигурно така почнах да се "разбръчквам", ама ...)

# 86
Супер подарък, наистина, Вале. Дано да и хареса на Мими. Това е едно от нещата, заради които ми липсва големия град - тук сме много зле от към културни мероприятия, ама много зле ви казвам  ooooh! Имаме кино, драматичен и куклен театри, от време на време някой друг концерт се прави (особено по избори  Whistling ) и това е. Смотана работа, но...няма пари за култура, има само за бахур. За съжаление. А, и Планета Пайнер клуб си имаме, забравих  Crazy  Twisted Evil Може ли без вездесъщата чалга?
Джей, не знам какво да кажа за Ванко. Уж няма проблем надолу към дробовете, гърлото е спокойно, няма секрет от нослето, а пък кашля. Днес се опита и температура да вдигне, но не вдига, само до към 37 градуса стига и си спада от само себе си. Нищо температуропонижаващо не давам. Иначе ни изписаха сума ти лекарства, и ще си се лекуваме. Сигурно цяла седмица няма да го пусна на градина, да може да се закрепи малко.
И понеже нали злото никога не идва само, та още една беля направихме днес. Счупиха му се очилата на Ванко. Така и не разбрахме как е станало, аз ги намерих на пода в насипно състояние  ooooh! Сигурно някой е стъпал отгоре им, не знам. Както и да е. Та и нови очила се наложи да купуваме без време, че тези счупените не ставаха за ремонт.
Плами, имаш стиснати палци за утре fingerscrossed
Люс, ей сега ще ти пиша  Hug

# 87
  • София
Вио, получих. Между другото - купи една твърда кутия за очилата (така е при Петьо, той нали носи слънчевите, че има слънчева алергия на очите). само така ще ги предпазиш.

# 88
Имаме, Люска, даже две такива твърди кутии. Ама на 3 години колко се сеща да си ги прибира там, няма да ти казвам. Аз че съм дърта, понякога забравям, пък какво остава за него. Абе майната му, не е станало кой знае какво. Ние даже наскоро си говорихме с мм, че доста време издържа с тези очила. Очаквахме по - рано да се счупят.

# 89
Добра вечер красотници,

гледам ,че за миялни ,сушилни ,маникюри и козметика си говорите  Flutter

И ние сме само 3ма човека ,но голяма съдомиялна за 1 ден я пълним пък не сме си и в къщи даже.  ooooh!
 Няколко чинии и купи за Закуската ,кафета чаши ,чаша за чай , тенджерка за чай , кана за кафе и филтър контейнер, 3 дъски  за рязане на хляб ,месо и салата , чинии за вечеря след работа, 3 кутии стъклени за обедите ни плюс малки контейнери за плодове и ядки за детето , термоси за чай 2 и 3 бутилки за вода, 2 купи за салати ,6 чаши за вода, прибори за обяд и вечеря,2  отделни дъски за хляб и салата вечер , чаши за вино/бира и кана за вода .Това са ни почти ежедневните неща ,а ако готвя има и други дъски, прибори, сокоизстисквачка, белачки, тава/ тенджера/ тиган и купи .
Та с две думи държа си на съдомиялната и си я ползвам всеки ден почти.  Понякога я пълня за 1 и половина ден и на 2рия пускам ,а понякога пускам и по 2 на ден като уикендите примерно.

Сушилнята е същата работа .Много полезен уред .Препоръчвам с две ръце.
Гладенето не го правя след всяко пране ,а на всеки 2 седмици .Изглаждам всичко след това за 3 седмици напред , а през останалото време пера ,суша ,  сгъвам и подреждам на рафтовете през останалите седмици и когато изгладя нареждам всичко на закачалките .

Козметиката ,ах козметиката. Най добре ми понасят на кожата Кларинс, Нивея и Елизабет Арден .
В момента съм на една нова система за грижа на кожата -серията на Синди Крауфорд и съм доста доволна. Поръчах си онлайн цялата серия
http://www.meaningfulbeauty.ca/?uci=CA-MT-O-OT-GR-53437

Иначе и аз май вече имам дерматит на ръцете ,защото въпреки ,че не мия на ръце ,не пера на ръце си мия ръцете през 2 мин всеки ден и само ноктопластиката с проф. маникюр спасява положението с меките ми нокти и раничките от сухота по ръцете .Иначе слагам масла ,но не всеки ден ..
 Остарявам ,ей остарявам , и трябва по сериозни грижи ,а аз още през просото си карам .Не полагам грижи всеки ден ,а трябва. Вие всяка вечер ли се мажете с кремове за лице , серуми за тяло, маски за косата и лицето и подхранващи процедури?

Валенце ,страхотен момент за детето. Много завид   bouquet  bouquet

При нас се задържа на -20 и е приятно времето. Валя малко повече сняг тези 3 дни ,но иначе беше сухо и по топло от нормата за годината. Припомних си как се държи лопатата за изгребване на сняг този уикенд  Joy Joy

Лека вечер момичета  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт