Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Гостите са тръгнали, масата е прибрана, миялнята е пусната, аз се натаралянках ... пих  "за себя и за того парня", а после "все, что было не со мной, помню" Sick Sick Sick Sick Sick

Тези дни много малко присъствие... аз не пиша , защото ми е кофти, тежко ми е на душата...
Скрит текст:
Калинче, не мисли, че при моите всичко е на ред   Sad, сега ще им дадат парите и ще почнат войната пак..... Майка ми е зле.... Гледачките й са от зле по зле... Едната са я изнасилили войниците и тя си сряза вените - едва са я спасили. Идва, ама не може да дига майката.... Другата... не знам какво й е. Още не съм я чувала. Майката й каза, че е жива. Преди 3 дена вечерта извикали бърза помощ, жената беше в кома.... инсулинова .... Майката ми падала на 2 пъти. Последния път падна, когато със всичките се случи по нещо. Лежа 4 часа на пода под масата, главата й беше опряна на нещо остро... Сега не усеща половин глава - като онемяла казва, болят я ребрата. Вика от болката при всяко мърдане... Оплаках се. Пияна съм... В депресията съм... Гадна съм.... Мразя себе си... Реве ми се от бессилието

# 571
Ох, Люсенцеееееееееее  Hug Съчувствам ти, миличка! Само мога да си представя какво ти е  Tired
Дамчо, и на нас ни е много любим Тери Пратчет. Мм плака като малко дете до преди малко, едвам се успокои  Confused

# 572
  • Бургас
Ох,Лусинка! Cry Hug Hug Hug
Пийни си,поплачи си,направо не знам какво да ти кажа.Грозно нещо е войната и все на вашия изстрадал народ!

# 573
  • при късмета
Люскаspoko много ти се събра и твърде дълго продължи. Последното което си е гадна и няма нужда себе си да мразиш. Правиш и невъзможното и то от такова разстояние.  Hug
Славе, стискам палци бързо да се оправи котаната  Praynig
Марче и аз съм се лепнала за ТВ. Гледам по NG за изчезналия самолет. Не, че могат да направят нещо достоверно, при положение, че от него още няма ни вест ни кост
Вио, как си?
Жалко за Тери Пратчет

Подадох си днес за данъчна оценка и сега ще мирясам няколко дни вкъщи докато излезе. Решила съм утре да правя огромно количество картофени кюфтета, да види до къде ще я докарам.

# 574
Ма ко, уж съм по - добре вече, но определено има още доста какво да се желае  Peace

# 575
  • Germany
Лус и аз не знам какво да ти напиша...  Hug

# 576
  • София
Затова, приемете извинение за отсъствието....

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 00:00 от luss

# 577
Люсинка, много се натъжих .Не знам какво да ти кажа ,не знам ,а как ми се иска да те успокоя.
Животът е труден ,болка и борба .Не се предавай на отчаянието , не приемай нещата като крайност и вярвай ,че промяната идва .Ако не вярваш ,направи си я ти промяната. Няма начин да няма начин.
С теб съм мислено ,дори и далече  Hug Hug Hug

# 578

Добро утро! Макар че ей сега изчетох Люска и хич не ми е добре. Днес е годишнина на любимата ми баба, която ме отгледа, така че нека закуската ми е в нейна памет.
Скрит текст:
Между другото беше точно 13.03. петък, когато си отиде.
Още ми е гадно за Тери Пратчет, макар че се очакваше. Марче, той не само беше с Алцхаймер, но преди година спечели безпрецедентно дело - разрешиха му ефтаназия в швейцарска болница. Един блестящ ум не искаше да си отиде като зеленчук, а сам да си вземе решението. Но разбрах, че не се е стигнало дотам.
За Виена - няма да стане, не че има неразрешими причини, но така го реших.
Много ми беше натоварена седмицата - колежката ми е болна и всеки ден имам по 9-10 часа, днес също. Много ми дойде.
Скрит текст:
Отгоре на всичко - снощи сестричката ми ме сюрпризира, че мама на всичките й болежки- ама никак не е добре наистина, сега пак на ЯМР я изпращат, абе положението не е розово, та въпреки всичко си е наумила да сменя дограма  - един прозорец и врата в кухнята. Ми тя не можеее, само разправя, че сама щяла да се справи, ама грънци. Така че пак ще опъваме със сестра ми - казах й поне да ме изчака да си дойда и това сигурно ще е великденското ми занимание.
А смяната не се налага - това са вътрешни врата и прозорец, които гледат към остъклен балкон. Ама я дразнят, че на са сменени като другите. Още от лятото започна да мрънка след операцията, няма да излезем наглава. На фона на проблемите на Люска, кажете ми как да не се ядосвам - моята е свикнала всичко да е нейното. Ох, да е жива и здрава!
Оплаках се, дълго, дълго, извинете ме.

# 579
  • София
Добро утро, момичета!

Дамчо, взимам от кафето и закусчицата!

Отиде човек с голяма буква - Тери Пратчет.
Светла памет на всички, които не са  сред нас Praynig

Не се притеснявайте за мен. Ще ми мине. Просто изведнъж много ми се насъбра. Искрено вярвам, че всеки човек има съдба, и трябва да я изживее.

Затова и в разговора за децата абсолютно права Марчето. Обаче и абсолютно права и моята позната, която има 5 деца и е много щастлива. Децата са й облечени прекрасно, тя винаги е с маникюр, прическа. Иска ги тя. Живечт в огромна къща, но да, имат си възможност да гледат децата.

# 580
  • при късмета
Привет!
Аз вече казах, че много обичам да е петък 13. Цял ден се занимавам с картофените кюфтета, направих огромно количество. Сега влязох във форума и в темата с игрите прочетах, че съм сред печелившите от играта в клюкарника за билети за "Спонджбоб". Шефа ще е доволен
ЛюскаHug
Дами, да е светло на душата на баба ти
Гуш на всички и пак вижте картинката на Люси  Hug
Отивам да обезвредя бомбата в кухнята и отивам за шефа

# 581
Ма ко, честита ти награда  Hug
Дамчо, Люс,  Hug
На мен пък не ми върви особено днес....Върнаха ми една пратка от Продавалника, после за малко да се скараме със свеки  Tired Имаше и още, ама не си спомням вече. Поне успях да запиша час за очен лекар за Ванко. Следващата събота сме във Варна, да видим какво ще кажат, дали има резултат от лечението или не и какво правим от тук нататък.

# 582
Привет от мен! Сега пък кръст ме схвана, по-скоро боли. Имам си аз една дискова херния там, не ме е безпокояла от мнооооого време, ама ето, че се обади и тя. Аман..... #2gunfire
Иначе нищо особено, чакам си цикъла, за да направя последните хормони, ама и него го няма. Точно, когато не трябва, закъснява.  ooooh!

Дамчо - лека й пръст на баба ти!  Praynig

Вио - има такива дни. Най-добре не прави нищо днес, а за Ванко стискам палци!  Hug

Ма ко - колко кЮфтака направи? Моята доза е леко на око, излизат към 20-на.

Люс - дай боже всекиму средства и желание за 5 деца.  Wink Дано останалото се нареди час по-скоро, то вече не се търпи... Praynig

# 583
  • при късмета
Смърфи, рядко се захващам с картофени кюфтета и затова права много. Около 40 излязоха и то големи. Не, че ще стигнат. С по-малко от 2 кг. картофи изобщо не се захващам, сега бяха малко повече. Около 2 ч. само ги пържих, а десетина вече ги няма  hahaha Трябва да ги скрия до вечеря, че изобщо няма да остане за другите. С това мога да преям и още да тъпча  ooooh!
Вио, стискам палци за добри резултати от прегледа на Ванко  Praynig

Взех шефа, седнах и сега не ми се става. След толкова стоене права днес ме болят и глезените и кръста. Имам само една пералня да пусна и завзема дивана с дистанционното докато не дойде мъжо да ми го вземе

# 584
Леле, ма ко, това си е количество за един гарнизон хора. Wink Аз също мога да ги ям без почивка. Изобщо картофи във всякакви вариации мога да ям до пръскване. hahaha
Тук картофите са по-различни от нашите, но им хванах цаката. Слагам един белтък в сместта и ги пържа, оваляни първо в брашно, после пак в белтък. Не се разпадат, стават муцка. Heart Eyes

Браво за наградата! Шефът сигурно ще е много доволен от филма!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт