Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Плами, бързо оздравяване. Почивай си!

# 676
Плами-важното е че всичко е минало,сега се пази! Hug
Ма ко-фигурките са страхотни,ама който бърза да пише е така.
Контеска,хайде чакам да кажеш за резултата.
Това ,което ви показах не го правя само аз,а много  жени.
Днес тук е студено,имаше слънце,после прехвърча сняг,пак слънце и сега е облачно и студенооооо.
Сложила съм да пека пилешки бутчета,а за гарнитура ще видя какво да измисля.
Да се стоплим с по едно кафе.

# 677
Привет  Hug
Днес бяхме на консултация с Дея, биха ни и ваксина. Смелото ми момиче гък не каза, държа се много добре  Heart Eyes
Сега мисля да се къносвам, само не мога да си разпределя времето. Че пусто трябва да стоя намазана 2 часа, пък да се къпя, пък после за Ванко да ходя. но пък ще стане много късно....Ще видим как ще го измисля най - накрая  newsm78
Марче, прегледът на Ванко не е минал, сега в събота е Peace
Плами, радвам се, че всичко е минало добре! Бързо и лесно възстановяване  Hug

# 678
  • София
Добро утро .
Тази сутрин пак ще съм първа Simple Smile
...................
marchеva14 много сложно е това с твоята фурна  newsm78 , дано намериш решение на проблема .
.....................

Ти си най-ранобудната тук, как няма да си първа.  Grinning
А, сложно, колко да е сложно с моята фурна, сложното е, че никой не ми обръща нужното внимание, а аз продължавам да се дразня и да гледам лошо. Утре нищо няма да има за ядене, нищо!!!  Из хладилника се мърдат разни салами, яйца и масло и моите си неща за правене на сладкиши. Ако щЪт!

Боболинке, ще направим по някой и друг козунак, чакай малко още.  Simple Smile  Аз ще ги замеся в миксера, но маслото ще си го добавям на ръце, пак ще ги меся. По-хубави са, по се усеща тестото, на мен повече ми харесва.
Страшни котаци си показала. ПуФкави.  Simple Smile

Вио, ще чакам с интерес какво ви е казал доктора.  Hug

Плами, ние те мислим.  Hug Много се радвам, че вече е минало. Възстановявай се добре!

Ста-ди, там където е по-добра яслата, там го дай детето. А защо ще го даваш на ясла, ти тръгваш на работа ли или нямаш възможност да учиш?

Мони,  Hug

Тите, сега ще пусна един линк. Те, там сме.  Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=832732.0;topicrefid=3

Как може да е толкова гадно времето, такъв сняг на парцали валя днес...тъпотии разни. Чакам пролет, птички да ми свирукат, да си ходя по сандалки...дръжки.  Mr. Green
Отивам да се мотам.

# 679
Марче, не знам къде е по- добра яслата от лични впечатления. И в двете съм ходила да подавам документи и съм виждала само коридорите. Чуват се децата, но нищо повече. И от двете има доволни и недоволни родители, което е нормално. Втората е много по- близо до нас.
А ще го давам, защото от една страна не мога да уча с него, а от друга( на уше ви казвам) ми обещаха място през септември в едно училище. Надявам се силно да се случи и да се върна в редиците на работещите.

# 680
  • София
Марче, не знам къде е по- добра яслата от лични впечатления. И в двете съм ходила да подавам документи и съм виждала само коридорите. Чуват се децата, но нищо повече. И от двете има доволни и недоволни родители, което е нормално. Втората е много по- близо до нас.
А ще го давам, защото от една страна не мога да уча с него, а от друга( на уше ви казвам) ми обещаха място през септември в едно училище. Надявам се силно да се случи и да се върна в редиците на работещите.
Ста-ди, винаги има доволни и недоволни, това де не те притеснява. Браво, ако тръгнеш на работа. Давай!!  Hug

# 681

Кафе, закуска - во а ла, както казват любимите ми французи. Днес от сутринта ще търча по задачки, после на работа до 18,30. Утре пак, че и в неделя до обяд съм на едно състезание. Уж гардероби щях да разчиствам, че да видим. Стиснете ми до обяд едни палчета, който надникне тук, ще имам нужда.
Само хубави новини прочетох снощи - Плами Hug, Стади - браво и дано да стане щом го искаш, Контеса чакаме с голеееми вести, при Славчето нещата вървят, Мако утре ще ти стиснем палци, Мони се възстановява, Тити расте Hug, Вио много взе да се разхубавява - съмнителна си нещо Heart Eyes и така - ей ви моя кратък отчет.
Вале, дали и във Варна ще имате прояви - ако има, да ида.
Чао засега и хубав ден - днес към 10,40 ще е частичното затъмнение - не знам дали ще се вижда, ама да не зачезнете покрай него!

# 682
Добро утро момичета  Heart Eyes
Нареждам се веднага на кафето на Дами   bouquet
Тук съм, но компа ми идва в повече, че се боря с едни нови програми  ooooh!
Плами страхотни новини   bouquet
Хуквам пак, че днес по-рано ще водя детето на училище - ще гледат затъмнението...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 683
  • при късмета
Добро утро!
Дами, стискам палци
Ста ди, дано ви вземат на градина.
Аз така се въртях в затворен кръг от яслата към градината като трябваше шефа да кандидатства. На него не му стига една точка, защото аз не съм на работа и аз не мога да започна работа защото той не е записан на градина и не знам дали ще го вземат  ooooh! Беше ми дошло да ги гърмя
Тук пак е сняг. Досега гледах в прогнозата, че където бяха бедствията пак е жълт код. Пловдивчанки да се обадите, че не ви е затрупало.
Тортата ми е почти готова, само отсрани сметана ми остана да сложа, ама трябва и някой да купи  ooooh! а естествено забравих. В последно време все тръгвам да правя всичко без основни неща  hahaha Изкуквам вече, личи си, че остарявам
Пазар и чистене имам за днес.
Хубав ден на всички  Hug

# 684
Затрупа ни ,не е като оня ден,ама си искаше чистене. Laughing
Добър ден от мен.Аз пих кафето и плетох,сега почивка и да ви нагледам как сте.
Аз сама и се чудя какво да готвя ама има време ,чак за вечеря ще е . Wink
Одеве се показа и слънце след като спря снега,а сега се скри явно заради затъмнението,а мен ме боли глава-дали кафето ми дойде силно или от нещо друго не знам.
Хайде приятен ден от мен!  bouquet

# 685
Добро утро.
И тук е студено, добре поне, че нямаме сняг  ooooh! Че утре както път ни чака, не ми се мисли направо.
Дамчо, хич не съм съмнителна, ами бях заприличала на чума, та ми дойде ред да се пооправя. То голямото оправяне де - да ме изскубят и да се боядисам, ама засега толкова...
Ма ко, приятно ти чистене днес. И аз съм на същата вълна, ама хич не ми спори. Не знам дали ви казах - бях се уговорила с една жена да дойде да изчисти основно. Обаче взех че казах на свеки (нямаше как да го скрия, че по времето в което жената можеше да дойде, свеки неизбежно щеше да си е вкъщи и щеше да стане проблем). Е познайте - от 9 кладенеца вода ми донесе как не трябвало да идва въпросната жена, че чак и ми се разсърди  ooooh! И отказах на жената. Ще видя по - нататък ако има начин да дойде без никой да разбере, ще я извикам, че много неудобно ми стана. И цялото чистене, разбира се, познайте на кого остана. Познахте - кака ви Вио печелииииииииииии  Whistling
Славе, как е Мурка?
На всички неспоменати - гуш, аз взимам Дея и хуквам по задачи. Хубав ден  Hug Hug Hug

# 686
  • при късмета
Вио, да не мислиш, че на мен чистенето ми спори  hahaha Досега се мотах навън, ходих да пазарувам и да плащам сметки, върнах е си и пак се размотавам. А аквариума чака ли чака. Трябва и тортата да доукрася, ще я покажа после.
Гледахте ли затъмнението? Мъжа ми има вкъщи маска за заваряване, страхотна работа ми свърши. И облаците се махаха от време на време, та го видях
Писе, доста е наваляло, видях снимките
Калинче, айде пребори се с програмите и по-редовно, че липсваш

Ща не ща ставам, че няма на къде

Ето тортата
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 13:45 от ма ко

# 687
Здравейте. Нищо не видях от затъмнението. Сега пия кафе и чета. Влезнах да се разсея за малко и се мятам в банята, че да се освежа малко. И после пак четене.  Simple Smile
Излизахме да пазаруваме и да платим малко сметки. Взех детска паста и четка, ще видим после как ще измием зъбките на Гого. Правих и пица за обяд, а за после съм намислила бутчета да сложа.

Вио, ужасна е свекърва ти. Като не иска да идва чужд човек поне да ти помогне.
Ма ко, много е красива тортата.
Писе, дано ни мине скоро главата.
Липсващите да се появят.   bouquet

# 688
  • София
Тук съм, ама по-късно ще мина.  Simple Smile Сега имам работа.

# 689
И аз съм тук, но много изморена, не знам как ще изкарам до другия петък без почивка. Да не говорим, че имам и допълнителни задачки, които трябва да вместя. ЕГН-то ли взе да ми тежи, не знам.
Ако сте стиснали палчета, благодаря ви - бях на преглед на гърдите - ехограф, ако нещо не е наред, тогава те изпращат и на мамограф, който е в съседния кабинет. При мен не се наложи
Скрит текст:
само една киста, ама тя е функционална и не е важна
. Това е инициативата на Фандъкова за столичните учители - всички желаещи се възползват безплатно. Имах час, не чаках, доволна съм от организацията. Това в "Св. София" - там беше районът за моето школо.
Ето ви снимка от затъмнението, изпратена от детето - той е гледал пред музея в Кардиф, там е било уредено с очила, телескопи и т.н. Имало е над 1000 души.https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-1 … a164b5efb0b925516

Общи условия

Активация на акаунт