Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Въх, колко съм не съобразителна marcheva  Embarassed
Моля да се явя на поправителен  Heart Eyes
Специално за вас, почерпете се

Най - често пиша в темата на Съпруги на военнослужещи - и мъжа ми и аз сме военнослужещи. Там се чувствам в свои води. Домакиня съм от 4 години, от толкова се мъча и да готвя, та се надявам покрай вас да задобрея Simple Smile Имам малък сладурко на почти 5 месеца. Ако нещо друго ви интересува - питайте  Hug

ПП : Издържах ли изпита за прием  Blush

# 661
  • при късмета
Стеф, добре дошла   bouquet
Имаме вече и някой с разрешитело за оръжие в темата, та готвенето може да почака  Laughing

Плами не беше ли давала на някой телефона за среща? Ако някой го има дали да не й се обадим?

# 662
  • София
.....................

ПП : Издържах ли изпита за прием  Blush
Представила си се отлично!! Приета си и си записана в нашата червена книга на отличниците. НиЙ тук сме само такива.
Добре дошла!

Ма-ко, нямам телефона й.

# 663
Привет на новодошлите!  bouquet

Ма ко - изпратих ти на лични телефона на Плами. Аз оттук няма как да звъня...

Марчева - няма го за Европа, или поне със сигурност го няма за БГ. Наприер "Къща от карти" е собствен сериал на Нетфликс. Това е доставчик на филми, но ги гледаш онлайн. Имат огромни архиви и много неща за гледане. При нас е на английски с испански субтитри. Но някъде бях чела, че започват да влизат в Европа и сигурно скоро ще ги има в БГ. Тук таксата на месец е 10 долара.

# 664
  • София
Благодаря за информацията, Смърфи.
Мисля си за един концерт на Роби Уилямс, ама как да тръчкам до Бургас...после през нощта трябва да карам, а хич не ми се иска, `щото не виждам хубаво нощем, направо ще се измъча. Много ми се ходи...

# 665
Добро утро .
Тази сутрин пак ще съм първа Simple Smile
stef87 добре дошла .
marchеva14 много сложно е това с твоята фурна  newsm78 , дано намериш решение на проблема .
Вале ако бях по -близо със сигурност щях да дойда , ще споделя .
Ма ко можеш да покриеш разбира се ето тази е с Варна покрита
Скрит текст:
Аз снощи правих поредната картичка за рожден ден.ама хич не си я харесах та към 2 ч я завърших като идея и в 5 я дадох на колежките , след малко ще разбера  реакцията на рожденичката Simple Smile защото изненадата беше добре замислена .
Славе дано се оправи котето , че като се сетя колко тежко е положението с храненето на девойката , това май е много важно. Hug
Аз съм с пресипнал глас , сега смуча едни хапчета и се моля да не се повтори от преди 2 г положението че тогава пак по това време боледувах.
ма ко пиши дали си се свързала с Плами

# 666
Е,хайде,привет!
Добре дошли на новите домакини!
Наистина си е хубаво при нас и доволни ша останити  Laughing
И аз си мислех за Плами.
Ма ко,как ми се иска и аз да ги умея тези красоти...Трябва да опитам,може и да мога да ги направя,само трябва да опитам  Sunglasses
Славе,колко добре те разбирам.  Hug Преди 3 години почина един котак,на 16 години,от старост.Тъй като не бе кастриран,редовно имаше проблеми с уринирането-то катетри,вливания като вас и АБ,чудесии.(между другото за толкова години нито един път пък не се беше разгонвал,интересно).Та единия път бе много зле и казаха,че каквото могли са направили и ако има воля за живот-ще оцелее.Цялото семейство бяхме зле.Всеки се прибираше мрачен,бързаше да надникне жив ли е.Не ставаше,с капкомер му давахме вода,бе станал кожа и кости,миришеше.Естествено,не се и хранеше.На няколко пъти татко му мацваше пастет на нослето.Първите опити бяха неуспешни и така си изсъхваше пастета,докато на 3-4 ден започна да го облизва,постепенно го захранихме и така си откара още няколко години.Като почина беше много гаден момент,все едно човек от семейството си замина.Този светлия е котарака,за който говоря,а отзад на снимката е сегашния.

Скрит текст:
Извинявайте за отклонението,но...

СЕга съм на вълна козунаци,чета там темата(Марче  Simple Smile ) и се зарибявам.Да видим дали ще се наканя,че нямам машина и ще трябва да меся на ръка,което пък ме плаши.
Иначе сме живи и здрави,детето го пуснах да градина и си умирам от тъпня в нас.Още повече ,че вече месец сме на нож със свекърите и даже не си и говорим,всичко е разделено,само входа е общ.Това допълнително депресира.
Та така.Разписах се.Целувам ви

# 667
Добро утро! Джей, тенкю за кафето и да се оправяш - това нашето е вече професионално заболяване, трябва много да пазим гласа.
Стеф, добре дошла! Фло, ако ще черпиш в кабинета, супер ще е - организирано ще идваме.
За Плами и аз се тревожа - ще си ходя към Варна началото на април, но ако не се лъжа тя тогава щеше да е някаква екскурзия с дъщеря си, та затова сега трябва да е по доктори.
Марче, пробвай с други майстори, знам ли...Иначе ТМ може да е прав донякъде - казвам го от опит, щото и аз чистя след всяко ползване с препарат (обезмаслител) и ММ също казва, че съсипвам уредите. На моята печка й изтрих картинките на ключовете с онези магическите гъбички, ММ се кара, ама пък значи толкова им било качеството Mr. Green
Иначе и аз гледам готвачите и много харесвам Симеон.
Смърфи, завид за ТВ канала. В момента и аз гледам "Къща от карти", 3 сезон - как ли съм го пропуснала newsm78
Много хора се губят и къде ли са?

# 668
Бонбонче, що сте на нож? Всъщност каквото и да е, не си го слагай на сърце!

# 669
  • при късмета
Добро утро!
Пак се успах днес  ooooh!
Смърфи, получих съобщението, мерси  
Ще звънна след малко да я видя какво е станало.
Джей, мерси, така ще я покрия. Фигурките съхнат на стайна Т, а не в хладилника, предполагам, че и тортата като я покрия, не трябва да я слагам там?
Бонболина, страхотни пухчовци. Не се ядосвай на свекърите. Важното е с мъжа ти да сте на една страна, а щом говориш в множествено число, така предполагам

Допивам си кафето и ще звънна на Плами, после ще ви информирам.
Хубав ден на всички  Hug

Свързах се с Плами, тъкмо чакаше мъжа й да я вземе, изписват я днес. Минала е операцията, каза че всичко е било наред и са я държали в болницата малко повече за всеки случай. И сега е добре, ще се лекува още малко вкъщи

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 09:50 от ма ко

# 670
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Добре дошли на новите домакини  Hug
Аз още съм подута и на болкоуспокояващи, но ми се струва, че днес е малко по добре положението. Във вторник съм на контрола, да видим какво ще каже доктора. На всичкото отгоре сега пък големият е със скарлатина от онзи ден, а малкото с хрема от вчера ooooh! Искам да идва лятото и малко поне от болести да си отдъхнем... Ще трябва да мислим и какво да правим един апартамент в БГ, в който имаше наематели, но момичето си тръгнало, момчето не може да плаща само, та сега май ще се наложи да продаваме, защото пари и време за ремонт нямаме... Лошото е, че татко си помага сериозно с парите от наема и ако продадем, половината ще заминат за няколко години. Ще го мислим.
Радвам се, че при Плами всичко е минало добре!
Славе, дано се оправи котето  Praynig
На всички  Hug

# 671
  • при късмета
Абе какъв е тоя сняг дето се изсипва беееееееееееееееее  #Cussing out Аман
Мони, сега пък скарлатина ли? Много боледуваха децата ти тази зима. Радвам се, че си добре  Hug
Тръгнах да правя мусака, нямам ни лук, ни моркови. Тръгнах да излизам сняг заваля  ooooh! Реших да почакам, мислех, че само ще прехвърчи, а то засилва. Добре, че има друг магазин на близо.
Кой мъж е сгазил лука, че така да разсърди баба Марта  Laughing

# 672
Здрасти и от мен!
Марче дайте линк за тая тема за козунаците.
Смейте се с мойте банички.Ама бебето ги одобри 2 хапнах Joy
А за кг няма да си говорим ,че вече съм +10 .
Добре дошли на Фло и Стеф.
Стади паста без флоур и четка и си ти.
Славче като малка и аз ревях за котката на село,беше я одрал един камион.Имаше две малки червени петънцата.Баба ми какви ли лекове не й приложи да спра да плача и да й мине.

# 673
Изпращам Гого, ММ и майка ми на разходка и сядам отново да чета. Пека и огретен.
Имам ясленски терзания. Бях си харесала една ясла, подадох документи. В петък ми се обадиха, че няма да има място за май месец. И сега се чудя дали да го давам в друга или да чакам. Лошото е, че не ми гарантираха място за по- късно. И съм в размисъл.  Thinking

Flo51, благодаря за съвета. Ще започваме със зъбките.
Стеф, добре дошла при нас.
Марче, и на мен Симеон ми е любимец. С интерес го следя това предаване вечер.
А за козунаците- ще пробвам, ама може да е след Великден.
Славче, неприятни преживявания. Дано всичко да е в миналото.
Мони, да оздравяват бързо малчовците, а ти да се възстановиш безпроблемно.
Ма ко, чудни сладки. Точно гледах новините и видях снега. Ужас. Уж ще идва пролет.
Бонболинче,  Hug

# 674
  • гр.Варна
Здравейте мили момичета:-) Операцията мина на 16.03и чак днес ме изписаха.Извинявам се че не писах много време и виждам че сте се притеснили.но нямах никаква възможност.Важното че съм добре и даже успявам да говоря за нещастие на децата.В сряда съм на контролен а до 18.04 съм в болничен.Промених дата да на екскурзията за началото на месец май,защото имам забрана да напускам града.Опасността да се обърка нещо още не преминала.Целувки на всички и ще опитам да пиша по често от къщи

Общи условия

Активация на акаунт