За всички АВГУСТ е далече, но бебчетата гъделичкат вече

• 31 331
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Гери, чакам си резултата от секрета и ако е чист, както би трябвало да е в понеделник ме приемат. Мисля, че оставам 1 нощ и на другия ден - гладна, жадна трябва да ми го направят. Живот и здраве, се надявам в четвъртък да съм си в къщи!

# 616
Здравейте Мами,

Благодаря много за съветите gazella53, Nedialka_81, аз такава силна болка имам и отново отидох при зъболекарката и се оказа, че имам силно възпалено гърло(което аз не съм усетила изобщо) и от гърлото се възпалили и предните венци ... и сега в понеделник трябва да посетя личния лекар за да ме прегледа ...

wave със сигурност името ще си остане, това е любимото име на ММ и няма да го сменим ... не е много българско, но нали ММ е словак ...

Ягодке, не ти завиждам с датският, аз живях 1 година в Оденсе и го учих цялата година ... и в момента нищо не си спомням от него ...

Аз отивам да жабуркам ...

Лека вечер

# 617
Честито на всички, които вече знаят пола, аз се надявам в началото на март като отида да разбера. Поздравления и за избора на колички, много добре изглеждат, аз преди няколко дена влезнах в Bebemax от чисто любопитство и ми хареса тази http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1282като в магазина има много красиви разцветки, които в сайта ги няма. Сравнено с други, които разгледах много маневрена ми се стори. А колко красиви неща имаше, вече нямам търпение да пазарувам...  Wink

# 618
  • Варна
Благодаря ! Наистина и на мен името ми харесва имам си имен ден с конни надбягвания (а конете са ми любимите животни) Дори миналата година ходиме да яздим беше много много хубаво и смешно понеже като тръгна този кон да галопира приятеля ми пострада малко  hahaha ама беше незабравимо усещане.Тази година исках пак,но с бебето няма начин   Naughty  
Искам да се прибера в България (малко след като родя тук),а майка ми и свекито са ми добре дошли преди това.Искам 2 год защото толкова ще имам майчински,а в Дания в много много скучно.Времето е ужасно,вали нон стоп,лятото е 1 месе и нямам никакви приятели с деца.Дори да съм близо до таткото той работи по цял ден,а понякога и нощем.Нямаме спокойствие нон стоп и по телефона му званят.Не искам по цял ден да съм сама.В България са родителите ми неговите баби дядовци,приятели,братовчеди.Най малкото в морската градина се събират по 20 майки и децата играят като е хубаво времето.До блока ми има 2 площадки пълни с деца . Тук майките са едни самодиви.Само по магазини ходят сами ... Не знам докато мога бих се прибрала докато започна работа ,а детето градина .Може като поживеем малко така да ми дойде друг акъл.
Милла и Мартин са много хубави имена просто Марти се среща много често и тук и в БГ и реших да заложа на друго инъче ми беше в списъка. Heart Eyes Нали всички за момче ме гласят    Blush

# 619
  • Варна
Здравейте, четох отгоре отгоре, отдавна не съм се включвала че имах много крива седмица.
В сряда трябваше да се запиша на женска консултация, но ударих на камък. Тази лекарка , която бях избрала по препоръки от познати се оказа пълен темерут. Предните 2 пъти не беше чак така, но този път трябваше да задавам 5 пъти един и същ въпрос за да ми отговори. А аз дори не съм от "досадните"  Laughing Чакам я да ми каже нещо- пълна тишина, физиономията-лед. Освен това само 2 видеозона щяла да ми направи за цялата бременност, ползва се общ видеозон за болницата и пред него се чака, абе....изнервих се много от прегледа. Накрая я помолих да си платя, да ми върне направлението и толкова.  Crossing Arms Сега ще бъда при предният ми АГ, аз отначало исках пак да съм при него, изобщо не трябваше да ходя при тази, но успяха да ме разубедят. Може би просто не си паснахме, не знам...Лошото е, че чак за 4 март имаха час и сега че се забави ЖК- чак в 15 седмица ще се запиша  Sad Пол не се видя, но така и очаквах  Rolling Eyes

Гледам обсъждате вече имена ...по този повод, да споделя , че снощи имах мнооого странен сън. Сънувах, че раждам, че е момиче и се колебая за името между Елисавета и Магдалена. Странно, защото никога не съм се замисляла за тези имана. Особено Елисавета, доста е необичайно  newsm78 Накрая избрах Магдалена. А аз все пак си мисля, че ще е момче Simple Smile

Жанинче и Куини, честити панделки и на всички които са разбрали вече пола на бебешоците.

За настроенията, на мен продължава да ми е доста напрегнато, без конкретна причина. Надявам се да ми дадат болничен в края на март и дано се подобрят нещата като се отдам на релакс. Сега нямам време дори да отида да си взема оригиналите на резултатите от БХС, в това число и да се консултирам. АГ каза че всичко изглежда наред, но все пак...Дано и с болничните да не ударя на камък, че ми писна вече, все криви да са ми сметките  Confused

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 22:08 от shhht.secret

# 620
  • София
shhht.secret - страхотни имена си сънувала.    Heart Eyes  Аз много харесвам Елисавета, но ММ категорично го отхвърли  Sad  Племенницата пък е Магдалена...  Изобщо имената, които аз харесвам, ММ хич не одобрява и обратно. Накрая ще напишем куп имена в една купа и ще теглим - каквото се падне, това си му е късмета   Laughing 

Лека и спокойна вечер от мен!

# 621
Здравейте мами  Simple Smile
да се похваля и аз....няколко дена, уж на майтап ходихме да гледаме колички по магазините...та от майтап на майтап аз взех, че си харесах  Joy
http://baby.galix.bg/3729/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 2%D1%8F%D1%82-71a влюбих се в тази количка. Поразпитах и мои колежки и се оказа че много от тях са ползвали точно тази серия колички и са много доволни. Случайно попаднах в интернет на презентация на същата количка https://www.youtube.com/watch?v=MsbPi2D4uyA Единствената разлика е че тази която съм харесала е с олекотена рама. Има и различни разцветки.
Относно болките ниско долу....имам ги и аз, засилват се ако се спра пред хладилна витрина да си избера сирене или нещо подобно или ако прекаля с хапването  Embarassed
Добре дошла Дени, лека и безпроблемна бременност  Simple Smile
Честито и на всички мами които разбраха цвета на гащичките

# 622
  • Варна
Здравейте мами  Simple Smile
да се похваля и аз....няколко дена, уж на майтап ходихме да гледаме колички по магазините...та от майтап на майтап аз взех, че си харесах  Joy
http://baby.galix.bg/3729/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 2%D1%8F%D1%82-71a влюбих се в тази количка. Поразпитах и мои колежки и се оказа че много от тях са ползвали точно тази серия колички и са много доволни. Случайно попаднах в интернет на презентация на същата количка https://www.youtube.com/watch?v=MsbPi2D4uyA Единствената разлика е че тази която съм харесала е с олекотена рама. Има и различни разцветки.
Относно болките ниско долу....имам ги и аз, засилват се ако се спра пред хладилна витрина да си избера сирене или нещо подобно или ако прекаля с хапването  Embarassed
Добре дошла Дени, лека и безпроблемна бременност  Simple Smile
Честито и на всички мами които разбраха цвета на гащичките

Много е красива на мен в кафявата гама по ми допада .Някой св беше спрял на подобна в др цвят също ако не се лъжа  Crossing Arms

# 623
  • Варна
Secret Wave едно от женските ми е Магдалена и тук го ползват,а галено Маги ми е просто бонбонче  Heart Eyes

# 624
Деси, количката е много сладурска и като гледам си има всичко Wink

# 625
vioneta за това се спрях на нея, защото си има всичко необходимо и няма да ми се налага по-късно да купувам.
относно имената....Мая, Михаела и Меглена ми се въртят из главата, но има още много време така че не се знае  Simple Smile

# 626
Здравейте момичета   bouquet
За имената не е за вярване какъв бум е буквата М ...аз също страшно харесвам Магдалена, защото много искам да зарадвам майка ми ( Мария) а и има моята, на ММ, на баба ми и най-вече на баща ми буквите ..съвкупност е от всички и затова е идеалното за момиче. Ако е  момче сме се спрели на име което не кръщава никого.
За количките тази последната е уникална  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Много ми хареса и аз искам точно такава, макар и по-различна гама ...струват ми се много леки и удобни, а и красиви  Blush
За болките както се хвалех е нищо не усещам като неразположение и от няколко дни ме почна целият кръст, гръб, ставите на краката ....като бабичка съм....нещо уникално....  Confused Ама аз по принцип си имам леко изкривяване на гръбнака, та сега явно съвсем ще се отрази ...но пък заради бебо си заслужава  Wink
За пола Браво на всички с познат пол.... предполагам че е страхотно чувството  Heart Eyes
За болните мамчета бързо да се оправят всички зъби, болки и неприятни усещания...само не прекалявайте с хапчетата защото все пак си е лекарство ...  Flutter
Хубава неделя на всички .... щях да пиша и още но забравих  Blush   bouquet

# 627
  • Варна
Да ви попитам за изпотяване какво ползвате...обикновенната Rexona безопастна ли е ? Има доста кофти неща в нея на спрея пише 0% alcohol,но потни ли да ходим егати ?!?

# 628
Момичета имате ли проблем с кожата? По принцип ми е чисто лицето, обаче забелязвам над горната устна да ми се образуват леки кафяви петънца. Как да се отърва от тях?

# 629
  • Sofia
Момичета имате ли проблем с кожата? По принцип ми е чисто лицето, обаче забелязвам над горната устна да ми се образуват леки кафяви петънца. Как да се отърва от тях?
Това са петна на бременността, както линията под пъпа и ореолите на гърдите. Повишава се пигментацията...важно е да използваме по-висок фактор за слънцезащита, защото сега сме предразположени към петна. Би трябвало след раждане да отминат Peace

Общи условия

Активация на акаунт