За всички АВГУСТ е далече, но бебчетата гъделичкат вече

• 31 329
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Деси,честита придобивка.Много е хубава количката.

# 631
  • София
Здравейте, покрай вас разбирам колко хубави колички са се появили на пазара! Наистина чудесни, а и цената им е екстра за 3в едно. Имате вкус Simple Smile
Искам да похваля предния слънчев ден и кабинковия лифт на Витоша! Борил, който е на 5 години, не се беше качвал и беше страшно щастлив а и аз мога да кажа, че се по раздвижих с една приятна разходка до Голи връх. Вие успявате ли да спортувате по малко? Някой по-назад в темата беше питал за йога за бременни в Младост и ако не е късно - моята бивша инструкторка води часове в Дема в младост 1а, но не са за бременни. Все пак може да се звънна да се провери, ако там е удобно като място.
Моите резултати от микробиологията не са много добре и ще трябва след 16 та седмица да лекувам някаква бактерия Sad . Споделих с д-р Янкова и тя каза, че доста рано са ми взели проба и може в началото флората да се променя. Изобщо чакам да видя сега какво следва с това съвсем небезобидно чудо.
Още и мен нищо не ме боли, но очаквам включване. Предния път имах прищипан нерв и левият крак доста ме тормозеше нощем, но чак след 6 ти 7 ми месец. Този път ще гледам да поддържам тялото си малко по във форма, тъй като освен това и качих доста кг. Понеже след бременността почнах да спортувам - първо йога 3 г. и сега ходя на аеробика или зумба от 1 г. мисля, да походя още 2 месеца. Гледам да се пазя и се посъветвах с гинеколога си, но според майка ми и още някои приятелки не съм била права...
Успях да се включа докато Б. спи Simple Smile Йе! Време за мама...
Всички болни да оздравяват! Всичко най-леко и спокойно ви желая!

# 632
Здравейте Мами,

да ви споделя какво ме сполетя, през последното денонощие ... почна с възпалени венци и устна кухина в петък, събота казват гърлото ти е възпалено и днес лимфни възли и ухо възпалени ... ма така хубаво съм се разболяла, някак си много качествено, даже не знаех че може така всичко наведнъж да ме удари ... утре съм на лекар ... а имам такова странно усещане в устата пари ми всичко език, венци ... много странна болка, даже необикновена ... и най интересното аз съм третият случай в нашето мини градче с този вирус... всички бабини лекове ги минавам ... дори ми прилошава вече от тях ... но няма друг начин ... дано няма други пострадали от този модерен вирус ...

Лека вечер Мами ...

# 633
Здравейте!
Аз исках просто малко почивка, да остана сама за една вечер, да лежа, да гледам сериали и да си похапвам, а се озовах в болницата. Sad

Вчера цял ден ме боля коремът ниско долу. На моменти направо пронизваща болка. Пих но- шпа по съвет на лекарката и ми мина. Обаче вечерта получих зацапване, след което имаше и някакъв съсирек. Shocked
По спешност отидохме до болницата.. Там ме стресираха, докато стигнем до ехографа ме наплашиха с какво ли не... Оказа се, че бебето е добре. Но имам леко отлепяне на плацентата. А съсирека така и не разбрах от къде се появи. Rolling Eyes
Сега ще си полежа в болницата, а после и вкъщи. Пия лекарства, на системи съм в момента.. и така.
Само се моля всичко с човечето да е наред, пък всичко друго ще го преживея. Praynig

# 634
  • Варна
Здравейте!
Аз исках просто малко почивка, да остана сама за една вечер, да лежа, да гледам сериали и да си похапвам, а се озовах в болницата. Sad

Вчера цял ден ме боля коремът ниско долу. На моменти направо пронизваща болка. Пих но- шпа по съвет на лекарката и ми мина. Обаче вечерта получих зацапване, след което имаше и някакъв съсирек. Shocked
По спешност отидохме до болницата.. Там ме стресираха, докато стигнем до ехографа ме наплашиха с какво ли не... Оказа се, че бебето е добре. Но имам леко отлепяне на плацентата. А съсирека така и не разбрах от къде се появи. Rolling Eyes
Сега ще си полежа в болницата, а после и вкъщи. Пия лекарства, на системи съм в момента.. и така.
Само се моля всичко с човечето да е наред, пък всичко друго ще го преживея. Praynig
Не се шашкай Куинче !!! Почивай не вдигай тежко всичко ще е наред !

# 635
  • София
Август мама, мога само прегръдка да ти предложа  Hug и да се надявам да минава бързо! Сигурна съм, че взимаш всички възможни мерки. След като се влошаваш утре лекарят ще прецени дали да не пиеш нещо по-сериозно. Дано не се налага, но пък се случва понякога и не е фатално. Не се притеснявай, дано всичко мине скоро.

О, Куини, стискам палци и за вас с бебката! Пращам ви добра мисъл и си почивай, нека всичко да е наред!

# 636
Queen-че, спокойно. Щом си в болница, щом бебето е добре, всичко ще е наред. Само ще трябва да се пазиш повечко и да си почиваш. Трудно е с малко дете вкъщи, но не невъзможно.
Успокой се и всичко ще е добре с теб и бебчо  Hug

# 637
  • Варна
Ех,момичета Cry
Август мама,бързо да оздравяваш. Hug
Куинче,всичко ще е наред с теб и бебка щом сте в болницата.После да се пазите много. Hug
Докато има много хубави новини и изведнъж хоп и айде почват се и лошите. Rolling Eyes

# 638
Ех,момичета Cry
Август мама,бързо да оздравяваш. Hug
Куинче,всичко ще е наред с теб и бебка щом сте в болницата.После да се пазите много. Hug
Докато има много хубави новини и изведнъж хоп и айде почват се и лошите. Rolling Eyes
Права си ...тъкмо и аз това си мислех  Confused
Август мама много неприятно звучи този вирус ...стискам палци бързо бързо да мине както се и появи  Hug
Куини и на теб мила бързо оздравяване .....чела съм че от време на време е нормално да има зацапване .....стискам ти палци и ти скоро да се прибереш вкъщи и всичко да е наред с теб и бебо   bouquet
И аз май се разболявам....нямам сила за нищо, едвам подстригах ММ, лежи ми се и ми е отпаднало като за настинка ....отгоре на всичко и ме боли много опашката и гърба ....абе "баба"  ooooh! Дано се оправим всички с неразположенията и скоро пак да завалят хубавите новини  Praynig

# 639
  • Варна
Ааааааааао Мечтичка,дръж се. Hug

# 640
Скрит текст:
Мерси Янче  Heart Eyes  Hug

# 641
  • Sofia
Queen E, стискам палци! Всичко ще се оправи:) Тези девойки ( ако са такива) отсега проблеми създават Laughing
Август мама, на теб бързо оздравяване Hug
Утре съм си на ЖК, да видим дали изобщо ще има ехограф..но аз съм спокойна- нали видях бебчето Heart Eyes

# 642
Здравейте, момичета

Август Мама, ех значи как от нищо нещо става...Бързо да се оправяш  Hug Hug

Куинче, и ти също. Не се притеснявай, важното е че и двете сте добре   bouquet  Kissing Heart

Дениwelcome

И на всички останали, пазете се много!

Аз днес бях на погача. Беше много весело, страшно гарга-парти. Бебчето през цялото време си спеше, изобщо не разбра за каква суетня е дало повод  newsm62 Разбрах какъв е ритуала с орисниците. Много интересно ми беше. И друг път съм била на погача, ама като че ли не било така. Прибрах се много положително заредена  kyllmg

Това е от мен за сега, хубава неделна вечер на всички   bouquet

# 643
  • Варна
AugustMama, Куини  Hug Бързо да се оправяте!

# 644
  • Бургас
Куини Hug лежи и слушай докторите.
Всичко ще е наред,ще впрегнеш помощици за после и Бобо ще го гледаш леко"дистанционно" Hug

АвгустМама утре да кажеш док как те е диагностицирал и какво ти е предписал Hug
Да ви попитам за изпотяване какво ползвате...обикновенната Rexona безопастна ли е ? Има доста кофти неща в нея на спрея пише 0% alcohol,но потни ли да ходим егати ?!?
Аз от години си ползвам ролките на Нивеа и на MY(марка на Билла) Peace
Ama O Mar чудесна разходка сте спретнали.
Аз не спортувам ,та не мога да коментирам........
Тайничка дано вече с новия/стар док нещата тръгнат лесно Peace
Иве/itudzharova  Hug ще чакаме да кажеш как си след серклажа.

Ние също днес се поразходихме ,но кратко ,защото имаше студен вятър.
После се видяхме с приятелка на Никол ,
за да си разменят стикери от новият албум на Билла,
а родителските тела пихме по кафе ,та имахме хубав следобед.

Общи условия

Активация на акаунт