За всички АВГУСТ е далече, но бебчетата гъделичкат вече

• 31 325
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Куин,Август мама,Мечтичка  Hug Ще се справите Heart Eyes

# 646
  • София
Благородно завиждам на всички мами, които излизат, разхождат се и се забавляват  Hug
Аз се надявам на прегледа ми тази седмица всичко да е наред и да мина към по-нормален режим вече. От 1 февруари не съм излизала на вън (освен ако не се брой качване в колата 2-3 пъти), като домашен затворник съм  Crazy , но ако се налага и още ще си постоя (в един момент се свиква).

Пожелавам на itudzharova и Queen E всичко да е наред и да се приберат вкъщи възможно най-скоро (няма по-гадно нещо от това да лежиш в болница  ooooh!) Важното е бебчетата да са добре.
После ще ви е необходима повече почивка, но поне ще сте си при близките си  Hug

На болните мами - бързо възстановяване   bouquet скоро ще мине този период с вирусите, още малко остана

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 22:49 от gery_

# 647
Момичета, стискам палци да се възстановите бързо  Grinning

# 648
Куинче, вярвам че с теб и бебка всичко ще бъде наред. Hug Ако трябва и повече да полежиш... Макар да знам, че с малко дете е ужасно трудно.
АвгустМама, дано и ти се оправиш бързо. Аман от тези вируси... И моя Алекс пак е болен с 39гр температура. Този път изкара само седмица на градина. Дано поне този път не ме прихваща.

# 649
Леле Куини ,сигурно голям стрес си изживяла..важното е,че всичко е наред..Оправяй се по-бързо,както и Август Мама ,и всички други болни мами  Hug

Аз искаах да ви питам дали пиете вече някакви витамини,аз утре съм на преглед,т.е. след няколко часа (да ми стискате палци,че съм нещо притеснена Sad ) и ще си понахалствам да ми каже,защото имам чувството,че изпускам срокове..  Crossing Arms

И друго,което искам да попитам-видях,че има ентусиастки за йога и гимнастики за бременни,обаче аз обожавам да плувам,и знам,че много го препоръчват при бременни,а и си ме е страх да не кача много килограми (задължително искам да спортувам нещо)...та мисълта ми е- знаете ли хубав басейн в София,който да позволява бременни да плуват в него,защото всички знаем за гъбичките и инфекциите,които са в тези басейни,и съответно някоя желаеща да се запишем заедно,защо не Simple Smile  Hug   Hug От мене толкова,и пак за утре - палците,защото и на скрининг ще ходя,а и си мисля,че и пол най-накрая може да ми кажат  Whistling Embarassed Heart Eyes

# 650
Добро утро мацки   bouquet
ЖБлонд стискам палци за прегледа и после на отчет  Hug
На мен ми се е доходило както никога на моренце затова ви поздравявам с една далееечна снимка  Crazy

# 651
Добро утро!
Благодаря за подкрепата! Hug
Аз съм шашната до такава степен, че вече за втора поредна нощ не мога да спя. Да не говорим, че си искам вкъщи вече. Sad
Чета нон- стоп в интернет, та се успокоявам, че не съм единствената, която е в такова положение, че в крайна сметка децата се раждат здрави и т.н., ама пусти страх... Confused
Борис и той постоянно ме търси. Баща му не може да се оправя с него, той реве, не иска при никой.. Сега е в някаква такава фаза... Преди беше кротък, а последните няколко дни само да ме изгуби от поглед и се започваше с писъците, та не ми се мисли какво е вкъщи... Confused Едвам сме намерили кой да го гледа сега, когато баща му е на работа. Майка не е в града, че е по работа в чужбина.. и изобщо.. положението е много розово.
Чакам сега да дойдат на визитация, та да видим какво ще кажат. Силно се надявам да ме изпишат до ден- два. Praynig Пък и зацапването ми е значително намаляло...

На всички, които са болни или имат някакви проблеми, пожелавам бързо да се оправят! Praynig Hug

Хехе, обсъждали сте името Теодор. То е и нашият вариант за момченце. Simple Smile

Ани, коя е количката, която си харесала, че ми стана любопитно. И на мен не ми се дават толкова пари, ама нещо все не мога да харесам други... Confused

Ох, това е от мен. Дано след визитацията успея да поспя, че вече се чувствам като зомби. Tired

# 652
  • София
ДУ. Mr. Green
Леле Мечтичке и аз се размечтах. Ходи ми се в Турция, ама надали. Embarassed
Куинче, не се притеснявай мила, нали си в болница и се грижат за тебе. Мъжете ще се оправят. Hug Снощи докато те четях изтръпнах направо. Cry
Ето количката:http://baby-market.net/index.php?route=product/product&manufacturer_id=40&product_id=344
Виждала съм я и по-евтина мисля.
Jblond, разтърси се в интернет за болницата на Мазнейкова, там има басейн и мисля даже и водна гимнастика за бременни.
Болничките да оздравяват бързо.
Успешна процедура на Ивелинка.
За лежането, не е приятно но каузата си заслужава нали? С вас сме. Hug
Аз нещо съм много сдухана, цяла нощ сънувах разбиващи се самолети.... Confused като видях в съновника какво пише ми настръхна косата. Вчера гледах разследване на самолетни катастрофи и се чудя възможно ли е да съм толкоз луда. Свито ми е сърчицето, да го родя живо и здраво това бебе че с толкоз мисли ще се побъркам. Embarassed Извинете ме.

# 653
Qeen-че, и моя малкия е ревал за мен докато бях в болница. Ти в коя болница си? Клиничката пътека е 5 нощи и уви, повечето болници не пускат по-рано за да си вземат парите от здравната каса. по 100лв на ден за пациент в нашето състояние взимат от касата.

Аз бая ревах като ми казаха, че малкия му е мъчно за мен и реве и той, но ще се справят, не се притенявай. Все пак са само 5-6 дни, а каузата си струва.  Hug. Не се поддавай на лоши мисли, мисли си за бебчо, колкото и странно да звучи мислено му говори да е добре и да е силно.  Теодор е страхотно име, много исках да кръстя детето си така, но при нас вече са избрани други имена,  на други големи БГ празници. Просто така се стекоха обстоятелствата. Дано при теб в стаята има свестни момичета, на мен компанията там много ми помогна да преодолея страха и трудностите в болницата. Даже ни беше забавно на моменти и се лекувахме със смехотерапия Simple Smile.

Be strong  Hug

# 654
  • Варна
Рали,това с погачата е голяма веселба.И аз като ходих се пребрах с много положителни емоций.
И аз утре съм на ЖК,направо нямам никакво търпение.Днес ставам на 16 седмици. Grinning

# 655
  • Бургас
ДУ Grinning
Мечтичке и на мен ми се ходи на моренце Wink
поне на разходка в морската........надявам се баба Марта да е мила и добра,
и да докара хубаво време.
Джиблонд аз пия едни витамини ,които ми ги подари док.
В голяма чуденка съм дали ще продължа да пия нещо после newsm78
клоня към не.
Днес ще чакаме Яни и Джи да кажат как се минали прегледите,
Куини след визитацията ,АвгустМама и ИветоHug

# 656
Добро утро и от мен  Coffee

JBlond, на мен ми препоръчаха басейна на Кемпински. Бил много чист и не миришел на хлор. Но пусти страх от разни гъби и други "неща" във водата ме спира. Много съм патила от тия гадости  Banghead За витамините-аз по принцип не пия, свеки ме съветва да ям много плодове и чрез тях да си набавям необходимото. Имах само един период, в който кожата по цялото ми тяло се беше дехидратирала, та ми каза да си взема Pregna Care. Пих ги 3 дни по 1, а след това започнах през ден по 1.

Мечтичке, и мен ме размечта  Simple Smile Писна ми вече зимата, искам да е топло. Ние ще направим едно посещение на Гърция края на май, на едно мнооого хубаво място. Ама то там все такива са местата  Mr. Green Та ще видя моренце и тази година  newsm68

Ани, много е хубава количката. Ако позволиш бих те посъветвала да се огледаш за такава с големи гуми, които се помпат.  Wink За сънищата-аз бях започнала да сънувам бебешки колички, защото ежедневно гледах каква да купим  Crazy Така, че е напълно възможно да е от това, което си гледала. Забелязвам, че някои неща, които преди съм гледала по ТВ, сега не мога. Така че, щади се повече  Hug

Болничките, очакваме включване когато имате инфо  Hug

# 657
Добро утро, аз вчера бях толкова нервна, че не съм влизала да ви чета Simple Smile AugustMama, Куинче скорошно оздравяване.
Относно витамините моята докторка ми каза да вземам на актив мама , но аз си бях решила, че ще вземам Prenatal на Jamieson, защото са от естествени източници.

Хубав ден и успешна седмица да имаме, изпълнена само с хубави новини   bouquet

# 658
Привет момичета Simple Smile
Куини , от вчера те мисля миличка,но нямах време да пиша. За да те поуспокоя малко,като скоро лежала в болница. Предполагам че си в Авис Медика,та едната клинична пътека е 3 нощи,ако всичко е наред те изписват на 4-я ден,но ако не е те задържат докато не спре зацапването. Не се притеснявай и питай за всичко което те интересува. Тъй като си там,попитай за д-р. Славов кога е на смяна или разпитай другите д-ри,защото именно той прави ФМ в Ависа........помня ще ме беше попитала кой я прави в Плевен. Моята приятелка е много доволна,аз не съм ходила все още,правих само БХС. Та именно ако попаднеш на него на смяна можеш да го разпиташ Simple Smile Кураж мила и много те мисля,много си ми на сърце. Другото което мога да те посъветвам е когато те изписват ако ине ти предложат да видите бебока,да настояваш да погледнат,защото мен щяха да ме изпишат и на епикризата пишеше " жив плод",но аз настоях да ме прегледат и д-р. Богданова прие,тя беше на смяна Simple Smile

Някой беше питал за витамините,аз настоях да ми изпишат,д-рката малко се дърпаше,но аз й казах че попушвам по малко и тя каза че тогава е добре да се вземат.
Успешен ден на всички  Hug

# 659
Добро утро Мами,

Благодаря на всички вас за позитивната енергия ...

Куинче непременно да ни пишеш след визитацията, бързо оздравявайте с бебечето и се прибирайте у дома. Ние сме с теб и стискаме палци всичко да си дойде на мястото тези дни.

Иве лека манипулация и на теб днес ..

Аз след поредната безсънна и болезнена нощ, едвам изчаках да стане 8 и се запътих към личната - значи диагнозата е Катарален Стоматит(или т.н. възпалена устната кухина)но толкова сериозно че се наложи да звъним на АГ, те двете се консултираха близо 20 мин, опитах се да запомня поне мъничко от това което си казаха, но толкова много медицински термини изказаха, че всичко забравих ... изписаха ми АБ - Zinnat 500 mg на 12 часа и изцяло течна храна, и разбира се строга диета плюс да си продължа с бабините лекове - гаргарите, жабуренето и т.н.
А от къде се появи неизвестно, никога досега не съм боледувала от тази болест, имам и бонус мъдреца реши точно сега да пробива и болката е двойна ...

Това е Мами от мен ... ще се опитам да поспя, че вече плаша хората с вида си ...

Общи условия

Активация на акаунт