Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 109
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Kaто каза Kueshi, антицелулитният лосион за тяло се оказа находка - не знам за основното му свойство, но прави кожата ми страхотно напоена - никога не съм имала продукт за тяло, който до такава степен да хидратира - оставя я дори леко влажна, но в много приятен смисъл. Нямам проблем със суха кожа, може за това да е. Но си го ползвам с кеф. Peace

И на мен ми харесва много,аз мислех,че си внушавам,но наистина подобри за една седмица (две нанасяния на ден),доста от проблемните зони.

# 421
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди малко отворих три кутии на Пинкс,но по-хубави от Глосибокс няма.

# 422
  • София
Момичета след много чудене и умуване реших да се абонирам или пооне един месец да си поръчам Глосибокса, сега ако ме светнете как става цялата работа с превозвачи, защото не съм използвала услугите им до сега. И колко парички излиза цялата работа? Благодаря ви.

# 423
Продуктите за избор за Юли на YBD.Аз ще пропусна този месец

# 424
  • София
Продуктите за избор за Юли на YBD.Аз ще пропусна този месец

Благодаря, мен пък ме блазни бронзанта за под душ и Hairy Jayne интересно ми е да ги тествам  Laughing

# 425
Аз бих се замислила само за червилото на Wild and Beauty,сенките им са страхотни.Но иначе Philip Kingsley и Vichy не са ми любими марки:(А автобронзанти и продукти за коса май имам в повече:)

# 426
Ако харесвате продуктите на Balance me,има кутия на Telegraph с цена 14,95 GBP с 8 продукта на марката

• Super Moisturising Body Wash 100ml
• Super Moisturising Hand Cream 30ml
• Pure Skin Face Wash 50ml
• Radiance Face Mask 30ml
• Natural Protection Moisturiser SPF25 10ml
• BB Natural Perfection with SPF25 10ml
• Shine on Tinted Lip Salve 10ml
• Wonder Eye Cream 7ml

• PLUS a £5 voucher to redeem at balanceme.co.uk

https://www.balanceme.co.uk/face/product-family/colour/telegraph … beauty-essentials

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 13:03 от selinka3

# 427
От Глоси Uk изпратиха код за юлската кутия. Разкрития продукт е серум на Noxi Doxi

Кода е за нови абонати и е валиден до 15ти юли 2015

# 428
  • Street of Dreams
Vive la France е мотото и на немската кутия за юли. Миналата година юлската беше американска и много сполучлива. На мен даже ми изпратиха две по грешка newsm08

Beautyholicа, няма ли да покажеш кутиите? Не съм срещала такива.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 15:39 от OnDiNe_

# 429
  • София
Момичета след много чудене и умуване реших да се абонирам или пооне един месец да си поръчам Глосибокса, сега ако ме светнете как става цялата работа с превозвачи, защото не съм използвала услугите им до сега. И колко парички излиза цялата работа? Благодаря ви.
И аз съм в същото положение. Не знам как стоят нещата с превозвачите. Дано някой помогне Simple Smile

# 430
  • София
Vive la France тематиката ме изкушава, но ще пътувам доста тези месеци и не мога да се вържа да чакам каквото и да е било...

Винаги става така - месеци и месеци на скучни кутии и бам - лятото най-хубавите.  newsm78 Явно така се предпазват от отливи по отпуските.

# 431
  • До хладилника, който обичам
Аз ще чакам да излезе френската кутия и тогава ще реша искам ли я. Американската не беше лоша наистина.
Поръчах си кутията NailBox, каквото пишеше, такова имаше вътре Laughing Понеже имам твърде много лакове, ще взема още една и сигурно после ще спра абонамента, освен ако не обещаят чудеса.

# 432
Здравейте момичета:)
Има качена една оферта за 3 месечен абонамент на LMB на цена 14GBP,плюс 5 GBP доставка.Разгледайте я,звучи добре,но не знам дали по стара традиция на този сайт,няма да има главоболия Sad

https://www.livingsocial.com/deals/1477202-love-me-beauty-box-th … ;utm_source=blast

# 433
LIB ще имат нова кутия от утре Get The Gloss Summer It-Kit box!Засега има само една снимка с какво ще съдържа кутията,но продуктите са страхотни:)

Bourjois Aqua Blush,Aurelia Probiotic Refine and Polish Miracle Balm,Nuxe Dry Oil,Elemental Herbolgy Cell Plumping Facial Hydrator,Nails Inc polish
След няколко дни започва и разпродажба на сайта им на продукти,които ще бъдат част от LIB Beauty Awards.

# 434
  • София
LIB ще имат нова кутия от утре Get The Gloss Summer It-Kit box!Засега има само една снимка с какво ще съдържа кутията,но продуктите са страхотни:)

Bourjois Aqua Blush,Aurelia Probiotic Refine and Polish Miracle Balm,Nuxe Dry Oil,Elemental Herbolgy Cell Plumping Facial Hydrator,Nails Inc polish
След няколко дни започва и разпродажба на сайта им на продукти,които ще бъдат част от LIB Beauty Awards.

Много хубава кутия, но за мен стига вече  Mr. Green

Кода за безплатна доставка е GLOSS15.

Общи условия

Активация на акаунт