Лидл ::59::

• 73 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • 1st floor
Счупих си чопъра!!!  smile3518 smile3518 smile3518 Падна от високо и всичко оцеля като по чудо, освен капака. Счупи се на четири части, които успях да залепя, ама едва ли ще изкара много... newsm45 А като знам, че съвсем наскоро пускаха чопъри...Дали има шанс, ако пиша до Лидл за резервна част, да ми обърнат внимание? Sad Някой беше писал за части за хлебопекарна.

# 106
  • софия
Счупих си чопъра!!!  smile3518 smile3518 smile3518 Падна от високо и всичко оцеля като по чудо, освен капака. Счупи се на четири части, които успях да залепя, ама едва ли ще изкара много... newsm45 А като знам, че съвсем наскоро пускаха чопъри...Дали има шанс, ако пиша до Лидл за резервна част, да ми обърнат внимание? Sad Някой беше писал за части за хлебопекарна.
Пиши на БушонЪ

# 107
  • 1st floor
Благодаря, Звънче!  Hug Писах и на Лидл, и на БушонЪ. Дано се намери от някъде едно капаче...

# 108
  • София
Китайското зеле е намалено ,не съм купувала такова . Някакви идеи как го консумирате -салата може би.

Да, точно за салата е. Много е крехко. Опитай го!

# 109
  bouquet Благодаря Таня   bouquet
Относно салата Айсберг -бях забравила една както е с фолиото в хладилника повече от месец и й нямаше нищо  Shocked  Би трябвало да мухляса поне или аз не разбирам много.
 Не съм обръщала внимание на етикета за произход и сорт / има ли някаква разлика  newsm78 / ,но определено съм купувала поне два различни вида ,а не съм виждала да са в отделен асортимент  newsm78

# 110
  • София
Ина сподели рецептата за десерта . Отдавна гледам тез бисквити ,но очаквах да са като бишкотите за тирамису и затова не съм вземала .

yulmana eто от тук е - "Най-прекрасната торта, която съм яла" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.0;all
Вместо котешки езичета ползвам въпросните бишкоти, вместо ананас съм правила и с компот от праскови - също става много вкусно. Слагам вече всичко на око, вкус и фантазия... Само трябва да имаш търпение да постои поне 1 нощ в хладилника  Wink

# 111
Момичета, какво мислите за дъската за гладене? Нямам и не съм имала и не мога да преценя предимствата на тази, или недостатъците й. А не е от евтините. Моля, помогнете!

# 112
Аз правя нещо подобно, но с банани и/или ягоди и желатин. Много е вкусно и изключително лесно.

# 113
Благодаря Ина   bouquet Тази торта отдавна искам да я направя ,но не намирах котешки езичета   bouquet

# 114
Здравейте момичета,
Някой дали си купи светлодиодния кухненски накрайник от ми налата седмица?
Беше подобно на този http://www.megahome.bg/svetesht-nakrainik-za-smesitelni-baterii
амо че при нас налягането е много слабо и не свети, за жалост-понякога само на студена в синьо.
От друга страна изглежда добре и разпръсква водата добре, но не се чупи настрани. Много ме е яд, толкова му се зарадвах, като го видях....
Ние си го купихме.Наистина,че трябва водата да се пусне по силно,че да свети.Аз му се радвам и не дадох на ММ да го върне.Според него е голяма глупост.
Тези шкафове за пералня пускали ли са ги преди?Точно такъв ми трябва,пералнята ми е в ниша в коридора и идеално ще ми пасне.Дали са читави?

# 115
Аз днес останах разочарована. Якенцата и кецовете въобще не ми харесаха.
Лазанята е в нова опаковка, а лютеница...не взех. Не бях обърнала внимания коя хвалите, а те са няколко вида Blush

# 116
Някой може ли да сподели как изглежда опаковката на тия котешки езичета?

# 117
Ами погледни малко назад има качена снимка - не са котешки езичета ,кръгли бисквити са .

# 118
  • София
Здравейте!

Можете ли да ме ориентирате каталога със спортните стоки от кога важи?

# 119
  • София
На всяка дясна страничка в долната част пак в дясно пише от коя дата е валидна промоцията за определените артикули  Peace

Общи условия

Активация на акаунт