Лидл ::59::

• 73 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря!   bouquet

# 121
Гитадам, на нас пък ни харесва немското масло Пилос, на вкус си е както винаги. Може да си попаднала на опаковка която е престояла известно време на по-ниска температура? newsm78 Виждала съм как връщат такива (забравени/оставени кой знае къде и за колко време из магазина) при останалите опаковки масло.... Rolling Eyes
Юлмана, котешки езичета има и по другите магазини, ако тръгнеш да търсиш, ама грамажът им е много по-малък спрямо цената като сравнявам с лидълския вариант. Wink Аз приготвям с тях и тирамису в чаши. Grinning За това дали айсбергът е различен сорт не знам, може би се водят различен "калибър". newsm78 Фолиото много ги предпазва- леко да отвия фолиото в едно ъгълче и започват да ми завяхват....А китайското зеле е разкошно на салата, крехко и сочно е и е доста икономично, бих казала. Peace
Масата за гладене е хубава (приятели са доволни), обаче предния път когато ги пускаха едни момчета ги заглеждаха и се шегуваха, че не приличали на дъски за гладене, ами на борд за сърф (големи са)... Joy Аз имам сушилника- идеален е. Heart Eyes
Съчувствам на момичето със счупения капак на чопъра, дано да ти намерят резервен капак! Hug
Имам въпросче за ключодържателя с рамките- някой пробвал ли е да сложи вътре снимка, лесно ли се отваря, за да се поставят снимките? newsm78 Мислех, че ще е описано в упътването как се отваря, но не. Страх ме е да не го повредя. Confused Междудругото, води се посребрен- това обяснява защо ми приличаше на сребърен Joy Мислех, че са от неръждаема стомана...

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 01:20 от dolce miele

# 122
  • В една слънчева къща...
Похвалвам и аз йогурта за пиене. Към този с манго направо съм пристрастена. Новите топчета ги загледах и аз, но не знам, защо не взех - дали нещо в състава беше, не помня. Пак ще ги погледна. Аз редовно пък си хапвам шоколадовите, тип М&M's  Heart Eyes
Та, казвате Уок тиганът и качествен. Май ще се сдобия с един.

# 123
а сега някой ако качи снимка на тези топчета, няма да му се разсърдя  Laughing, от зърнените закуски ли са или някви бонбонки newsm78  Hug

# 124
  • София
а сега някой ако качи снимка на тези топчета, няма да му се разсърдя  Laughing, от зърнените закуски ли са или някви бонбонки newsm78  Hug

Бонбонки в пликчета са малко около шоколадите и шок. десертчета. Имат зелени етикети НОВО, 3 вида - въпросните топчета, банани в шоколад и фъстъци пак в шоколад.

# 125
Ласи е йогурт за пиене от азиатската седмица,  вкъщи много го обичаме Simple Smile

Аха, благодаря. Но не сме по азиатските неща.
И аз уж търсих топчетата, но не ги открих.  Blush Имаше някакви "банан в шоколад" и т.н., но не бяха със зелен етикет и реших, че не са те.
Иначе взех за голямата от всички чорапогащници. Хубави са. Взех си превръзки, но като не помня от кои се оплакахте, чудих се, чудих се и взех Сиемпре.  Simple Smile Пък, ако не са хубави, следващия път ще взема Софтино.
Взех и някакви намалени вафлички в плик - Фаворина. Чуднички.

# 126
Важи ли още промоцията на риба тон - филе?

# 127
Щастлива аз почти от година преминах на Сиемпре и ми харесват повече от Софтино .Тук съм чела похвали за вторите и съм пробвала и тях ,но тези са ми по -удобни . Олуис вече ги спрях ,а им бях фен около 10г ,нещо ги развалиха . Та да питам дали не са ги пооправили ,че не съм купувала от миналата година от тях.
 Сега е на промо херинга в доматен сос , моите деца я харесаха много.
Даже синът ми / който е доста придирчив и нещо на вид само като не му вдъхне доверие с нищо не може го накараш да пробва /  каза ,че мислел ,че тази риба като не е риба тон нямало да му хареса ,но е доста вкусна.
На мен специално ми беше риба като риба - но те ометоха кутията за отрицателно време и соса харесаха .

# 128
Always от много години не ползвам. Не ми понасят копринените и затова купувам само текстилни /памучни/. Аз купувах едни Белла - розови. Мнооого хубави.

# 129
Ето това са шоколадовите топчета  Simple Smile
Скрит текст:

# 130
Би ли ми пратила линк със снимка на лични .
Киселото мляко 2% .което е намалено на 0,59 -някой знае ли до кога важи промоцията / хич и не се сетих да погледна/ ?
Гаудата е с нова опаковка - вчера я видях на промоционалният щанд.
 Тази шунка 1кг КФМ -дали е хубава ?

# 131
  • На брега на реката
Да се вмъкна и аз в новата тема  Grinning.
Снощи, уж само за патица и на касата 100 лв. и 63 ст. Взех си доста нещица от азиатските. Купих едни дресинги японски, бяха 3 вида, а аз взех 2 от тях /бял и тъмен/, ами разкошни са. Довечера ще взема пак, а ще взема и от третия вид /бял със семена някакви/. Да ви питам - преди 2 седмици купих херинга в кофичка и се хареса за салата, ама снощи не открих, имаше само в буркан, тази в кофата от постоянния асортимент ли е ?

# 132
На мен нещо ми горчеше това масло.От Кауфланд немското повече ми харесва.Майка ми объркала роклите и вместо с джобчета е взела с бухалчето.Много се чудих дали я връщам,но явно е било писано да сме с тази,понеже в бързината се е объркала и взела от втория вид,въпреки че и двете харесахме другата гледайки каталога.

# 133
Аз съм доволна от превръзките Софтино,но купувам от тези ,които са с Драй нет.

# 134
Да ви питам - преди 2 седмици купих херинга в кофичка и се хареса за салата, ама снощи не открих, имаше само в буркан, тази в кофата от постоянния асортимент ли е ?

При нас я нямаше дори по време на промоцията  newsm78
Така , че мисля че е била само за тогава.

+1 и от мен за шоколадовите топчета. Днес взех за проба, но следващият път ще се позапася.
  bouquet за момичето, което ги похвали в темата.

Общи условия

Активация на акаунт