Лидл ::59::

• 73 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
yulmana, чайника с чашките видя ли го? Simple Smile
Имам индукционен котлон от Лидл точно - така си работи, включва и изключва. Той нагрява самия съд, затова се получава така - завира силно, после спира. Другите котлони са на друг принцип (изключвам газовия котлон), затова там подаването на топлина е постоянно, дори когато котлонът изключи, самата плоча е нагрята, и оттам супата продължава да ври. Аз единствено не съм открила начин как да използвам тенджерата под налягане на индукционния котлон.
Трябва ти тенджера, която е предназначена за индукционен котлон. Знам, че има такива на тефал, например.

# 136
  • Пловдив

+1 и от мен за шоколадовите топчета. Днес взех за проба, но следващият път ще се позапася.
  bouquet за момичето, което ги похвали в темата.
[/quote]
Скрит текст:
Кои са?имат ли снимка или са само от промоционалната седмица?

# 137
Скрит текст:
Кои са?имат ли снимка или са само от промоционалната седмица?

В скрития текст.

# 138
  • софия
+1 и от мен за шоколадовите топчета. Днес взех за проба, но следващият път ще се позапася.
Адреналинка е за бой, не е за букети Laughing Hug

# 139
Хора, четете, сигурно сто пъти се писа за тези топчета, даже и снимка се качи.

Открих ги по зеления етикет, взех няколко, но не съм ги опитвала, и от бананите с шоколад взех. И кръглите бисквити (яйчени) купих. Исках тиган, но при нас нямаше, както и рамки за снимки и детски чорапогащници. Взех пижама на детето, бамбукови подложки. Ягоди отново нямаше, а така ми харесаха, купувах от друго място, но бяха абсолютно безвкусни.

# 140
  • Русе
Ето това са шоколадовите топчета  Simple Smile
Скрит текст:

Мерси много. Днес 15 мин поне обикалях да ги търся и не ги видях, към края на седмица като отида пак ще търся. Взех пак 2 патици, дано по-често вземат да ги пускат, че много се харесаха у нас. Взех и намалено пушено пиле, та сега се чудя да го готвя ли или не, че по принцип така го обичаме да го ядем.

# 141
+1 за яйчените кръгли бисквитки бабата на дребното му беше взела преди 3 седмици  той си ги хапна с голям кеф.И едва вчера разбрах от вас че са взети от лидъл и днес му купих пак.
+1 и за гарнираните фъстъци от азиатската серия. Уникални са , в пъти по-хубави от биреният фъстък.Днес взех втори пакет.
Доволно се отчетох в магазина днес с още азиатски нещица-пилешки хапки със сладко-кисел сос,соев сос,и още два вида други сосове-отзиви ще дам след проба Simple Smile
-1 за чипса-кофти беше и то не заради подправките(те ми допадат), а защото  е много хлебен (царевичен е),а аз очаквах картофен.Но който не чете,така е Simple Smile

# 142
Скрит текст:
Адреналинка е за бой, не е за букети Laughing Hug

Ама то не е Адреналинка - gitadam е.  Ще ги намеря и аз, щом толкова много ги хвалите.  Crazy

# 143
  • Бургас
При нас са при шоколадите/топчетата де/.

# 144
  • София
Аз пък няма да взимам.  Crossing Arms След 5 месеца диети свалих от 77 до 64, сега пак съм качила на 67.  ooooh! Яжте си ги вие.  Whistling
Иначе и аз взех споменатите бисквитки. Едвам ги намерих, добре че бяхте пуснали снимка. Кръстили са ги дребни сладки. Хареса ми изчистения състав, че то в обикновените бисквити има повече гадости. А децата ометоха половин пакет още докато пазарувах, хем бяха обядвали. С гладни деца на пазар не ходя.  Naughty
Днес големи разправии в тоя Лидл. На касата видях, че имам счупено яйце в кутията, та са връщах да ги сменя. Ми едвам намерих, всичките изпочупени. После почти на изхода си погледнах сметката, че нещо много ми се стори. А то китайското зеле ми маркирано като гъби. Добре, че погледнах, 3 лева ми върнаха. А обикновено като съм сама с двете деца не си гледам бележката, че все мрънкат и реват, ама тоя път бяха заети с бисквитките.  Mr. Green

# 145
  • София
Купих си от женските часовници + гривна, харесва ми, само гривната ми е голяма, но нищо.

# 146
  • София
Скрит текст:
Май им се бъгна сайта - зареди, а след 5 секунди изчезна безвъзвратно. Не мога да разгледам брошурата, а някой спомена тиган уок, та се "подразних"....

Скрит текст:
за св.валентин ще има часовник с гривна -дали са добри като качество newsm78

На предната страница е писано.
Не
Мдам, писано е  Sunglasses
На мен ми се отваря сайта.
Ето го тигана
Скрит текст:

От лят алуминий
 С висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG®
Енергоспестяващ чрез равномерно и бързо разпределяне на топлината
 Подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни

Адреналинка писа "не", в отговор на въпроса дали са добри като качество часовниците Peace
Hug

# 147
Кои са тези гарнирани фъстъци,защото са два вида,едните са уасаби,а другите са някакви със сладка обвивка.Ходене му е майката,а не диети...два кг свалих,на плод зеленчука лека полека вдигат цените,гледам,че и нехранителните им стоки застояват,детското имам предвид,преди още в 10ч се изчерпваха всички размери,а сега късно вечер всичко си стои.

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 16:36 от gitadam

# 148
Нека някои да сподели преки впечатления и вкусове от тези бисквити:

Аз се впечатлих от размера на кутията , като я видях в магазина.  Shocked

# 149
  • Щастлива мама на 3 слънца
Пратих майка да купи роклята с джобчетата размер 110-116 ,както два пакета топчета.Всъщност истерията по топчетата тръгна от мен.

на 25 яну 2015, 14:31 - Благодаря за Ел четките.само цената им колко беше. Мн сме доволни от едни шоколадови топчета. После ще търся линк да покажа - *АДРЕНАЛИНКА* 
сб, 07 фев 2015, 18:46 - Похвалям един нов продукт Мистър Чок,представлява  шоколадови топчета от царевичен грис,съсзелен етикет е.Роклята и клиновете са стари модели,пък и цената им е същата,вместо да ги намалят по сериозно. - твоето предложение Simple Smile)
аз 1 ва ги опитах и предложих Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт