Лидл ::59::

• 73 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Адреналинка, получаваш медал  Grinning. Много ми харесаха топчетата и на мен  Hug.

# 151
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, получаваш медал  Grinning. Много ми харесаха топчетата и на мен  Hug.
лошото е че и на мен ми харесаха като малките деца съм и ги крия от децата Simple Smile))

# 152
и аз се впечатлих от размера на кутията с бисквити и ми е интересно който ги е купил да сподели как са на вкус и вид....Повдигнах кутията, тежичка си беше, но не знам дали опаковката не тежи колкото съдържанието... Simple Smile
За превръзките да кажа (имаше питане)- купувала съм Софтино (памучни, лилави) и бяха добри. Обикновено обаче купувам Сиемпре, зелената опаковка с 14 броя (тя най-бързо се изчерпва и голямо ровене пада)- страхотни са! И ежедневните ми превръзнки са на Сиемпре, кутията с по-дългите, около 32-35 броя. Има и кутия с 45 броя, но стандартна дължина. Откакто открих тази марка не купувам други.
Имам питане за тампоните за почистване на грим на Софтино- на опаковката пише, че са 100% памук. А като качество как са? Другата марка тампони (с микрофибър) ми харесват достатъчно, но можеше да са една идея по-меки....
Явно болшинството са харесали четките за грим в шарените несесери (сигурно заради празника на влюбените)- днес забелязах, че има останали най-много черни несесери и няколко леопардови- тези с целувките са свършили Mr. Green Жалко, че не пускат такива чантички, а са несесери- кожата на черния несесер изглежда качествена имитация. Laughing

# 153
  • София
Някой има ли тенджерата за варене на пара? Някакви отзиви?

# 154
  • Щастлива мама на 3 слънца
и аз се впечатлих от размера на кутията с бисквити и ми е интересно който ги е купил да сподели как са на вкус и вид....Повдигнах кутията, тежичка си беше, но не знам дали опаковката не тежи колкото съдържанието... Simple Smile
За превръзките да кажа (имаше питане)- купувала съм Софтино (памучни, лилави) и бяха добри. Обикновено обаче купувам Сиемпре, зелената опаковка с 14 броя (тя най-бързо се изчерпва и голямо ровене пада)- страхотни са! И ежедневните ми превръзнки са на Сиемпре, кутията с по-дългите, около 32-35 броя. Има и кутия с 45 броя, но стандартна дължина. Откакто открих тази марка не купувам други.
Имам питане за тампоните за почистване на грим на Софтино- на опаковката пише, че са 100% памук. А като качество как са? Другата марка тампони (с микрофибър) ми харесват достатъчно, но можеше да са една идея по-меки....
за прашки стават ли ?

# 155
Аз вчера взех на баткото пижама. Исках да разгледам и рамките за снимки, ама бях с 2-те деца и на големия му се припика и се изнесохме скорострелно; пък малкия се разрева. Днес отидох, ама нямаше  Cry  Cry Някъде има ли останали, и въобще заслужават ли си?

# 156
Адреналинка, не съм използвала ежедневните превръзки за прашки. Не знам дори дали Сиемпре имат такива.  newsm78  Иначе стандартните ежедневни превръзки прилепват добре към бельото, не се разлепват лесно и не оставят "топчета" лепило както някои други марки ежедневни превръзки... Peace
Иванита, рамките за снимки са много хубави. Пластмасови са, леки, но окачени на стена или поставени не изглеждат долнопробни. Peace Имат и "краче" отзад, ако не искаш да ги окачваш на стена да си ги поставиш някъде. Можеш да попиташ на националния телефон дали са останали и да си поръчаш- на тази цена си заслужават.

# 157
Адреналинка, не съм използвала ежедневните превръзки за прашки. Не знам дори дали Сиемпре имат такива.  newsm78  Иначе стандартните ежедневни превръзки прилепват добре към бельото, не се разлепват лесно и не оставят "топчета" лепило както някои други марки ежедневни превръзки... Peace
Иванита, рамките за снимки са много хубави. Пластмасови са, леки, но окачени на стена или поставени не изглеждат долнопробни. Peace Имат и "краче" отзад, ако не искаш да ги окачваш на стена да си ги поставиш някъде. Можеш да попиташ на националния телефон дали са останали и да си поръчаш- на тази цена си заслужават.
А някъде четох, че май са 2-3 цвята, кои са най-хубави?( имам предвид рамките)

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 18:34 от иванита

# 158
Ок,адреналинка е първа...няма да споря,не това е важно в случая,а това,че на всички са любими и дано това да не доведе до увеличение на цената..че всичко при тях се увеличава бавно,но славно.Определено в Лидл продуктите са по качествени от К.

# 159
dolce miele  ,тампоните не са 100% памук вече -само табелата при нас е старата .
viki _74  беше обяснила преди ,че са с променен състав и табелата била заблуждаваща и писала на страницата във фейсбук .
 Аз не бях обръщала внимание ,но като прочетох тук и видях ,че и при нас табелата е ,че са памучни и не е сменена.
 60%памук ,20% микрофибър от полиестер ,20%полиестер това е съдържанието .

# 160
  • Асеновград
При нас имаше останали рамки, мярнах бяло и нещо кафяво.Купих от топчетата и банана в шоколад, на мен банана повече ми хареса.Напомня едни руски конфети с сушена слива, фурма или сушена кайсия в шоколад.
Следващата седмица нес кафето ще е на намаление бяха сложили плакат в магазина, ще заредя от зеленото в къщи само то се пие.

# 161
Някой да сподели мнение за сета за суши? Никога не съм правила и искам да опитам...

# 162
Аз вчера взех на баткото пижама. Исках да разгледам и рамките за снимки, ама бях с 2-те деца и на големия му се припика и се изнесохме скорострелно; пък малкия се разрева. Днес отидох, ама нямаше  Cry  Cry Някъде има ли останали, и въобще заслужават ли си?
Има рамки на Екзарх Йосиф

# 163
Който е купил патица искам да попитам как е дроба? Моята имаше парченце колкото да се събере в чаена лъжичка  Sad Имат си и доста пера, поне половин час се борих с тях.

# 164
Джинджифила -сушения, е отврат!  Sick
За сметка на това, бирения фъстък е трепач, както и сушеното манго и млякото с драконов плод  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт