Лидл ::59::

• 73 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
При предишна промоция купих патица и после я обръснах внимателно.
Може би при машинното почистване не се хващат всички перушини.
Но пък си беше вкусна. Хапнах си я сама, Скъпия не опита дори. Той губи в случая.

Shocked
Вече си мисля , че говорим за различен продукт.. Rolling Eyes newsm78 Joy
Аз говоря за унгарските патици в една шарена опаковка/охладените/ .
Да похваля прошутото от Лидл .Страхотно !!!Струва си всеки лев . Heart Eyes Peace

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 21:11 от Markrit

# 376
  • Русе
Shocked
Унгарска е, да Аз само веднъж съм купувала - преди година, че преди и след това нямах късмет и бяха свършили, но да имаше 3-4 и то не пера, а като шипчета. На мен и с пилета и бутчета ми се е случвало да попадам на такива.
Тази жена, която цитирахте дали е виждала патица с пера и чак пък и 3 часа да я чисти? То за 20-30 минути ще оскубеш току що заклана, пък за 3 часа и ще я сготвиш и изядеш дори Wink

# 377
Shocked
Унгарска е, да Аз само веднъж съм купувала - преди година, че преди и след това нямах късмет и бяха свършили, но да имаше 3-4 и то не пера, а като шипчета. На мен и с пилета и бутчета ми се е случвало да попадам на такива.
Тази жена, която цитирахте дали е виждала патица с пера и чак пък и 3 часа да я чисти? То за 20-30 минути ще оскубеш току що заклана, пък за 3 часа и ще я сготвиш и изядеш дори Wink
Peace

# 378
а какви са цените на ядките? Simple Smile

Мисля, че са по 26 лв. за кг.  Peace

# 379
Много ми харесаха гарнираните фъстъци от азиатската седмица, благодаря, на който ги похвали.
А тези с уасабито дали са много люти, аз обичам люто, но не прекалено. Дали ще ми харесат  Mr. Green Laughing?

# 380
Пробвай ,купи си и няколко туби вода и пиши отзиви Grinning /ако пишеш значи си оцеляла /

# 381
  • България
Много ми харесаха гарнираните фъстъци от азиатската седмица, благодаря, на който ги похвали.
А тези с уасабито дали са много люти, аз обичам люто, но не прекалено. Дали ще ми харесат  Mr. Green Laughing?
Мм ги яде в момента - много люти.

# 382
Бебешките дрехи отговарят ли обикновено на номерата?

# 383
обикновено са им уголемени бебешките дрехи

# 384
Мм ги яде в момента - много люти.

Мерси, ще пропусна тогава.

# 385
Трябваше ми заквасена сметана и видях, че има 12% и 20% масленост. Тук хвалехте втората, но аз реших да съм по-диетична и взех тази с 12%. Някой опитвал ли я е и става ли за сладкиши?

# 386
Трябваше ми заквасена сметана и видях, че има 12% и 20% масленост. Тук хвалехте втората, но аз реших да съм по-диетична и взех тази с 12%. Някой опитвал ли я е и става ли за сладкиши?

Точно хвалехме първата от 12%.  Grinning
Само такава взимам /откакто я открих  Hug/, идеална е за сладкиши, не става на буци, за разлика от другата 20%, която се разбива доста трудно.

# 387
Само да похваля житото, което взех онзи ден от Лидл. Винаги се разпуква за максимум около час. Много ми харесва.

# 388
Някога пускан ли е термосът, който е в спортния каталог?

Телешкото от промоцията бива ли го? мерси

Само да кажа, че взех днес сьомга/от промоцията/ за детето /та остана, че намаза и майка му Laughing/ Вкусна беше.

# 389
  • София
Вчера търсих в магазина котидж сирене, но не намерих, питах и служител даже, но не знаеше. Имам спомен, че съм чела коментари, че има все пак... Дали е в постоянния асортимент?

Общи условия

Активация на акаунт