Лидл ::59::

• 73 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, да, СЪС захар е. Обърках се в предния пост.

# 361
Да, да, СЪС захар е. Обърках се в предния пост.
Hug

# 362
Киса, мъжът ми ми направи подарък дънки. Хубави са. Ти какво толкова им се чудиш?  Rolling Eyes
Нали си ги видяла в магазина, не можеш ли сама да прецениш дали са хубави? Пипнала си материята, видяла си кройката, бил е твоят номер.... Какво повече....  newsm78

Винаги има какво да се желае още.  Wink

Гледам, в темата повечето станахте  много чувствителни, ако някой задава повече уточняващи въпроси.

Аз наистина съвсем добронамерено питах ти какво повече искаш? Пък и за тази добра цена  Thinking
Ти попита "хубави ли са?" и всеки ти отговори "да", но явно ти трябват още мнения.  Rolling Eyes
Имам ги и затова мога да ти отговоря на всеки един "уточняващ" въпрос - давай, питай, насреща съм.
Учудвам се, че една жена не може да прецени сама на място и на живо дадена стока дали й харесва или не, и търси потвърждение у други хора.  newsm78 Ама ти си знаеш.

# 363
Шоколадовите топчета другата седмица от петък до неделя са намалени на 0.79 ст.

# 364
Да попитам пак това
Цитат
"скоро си купих охладена патица от Lidl. Е, не знам дали ще ми повярвате, ама три часа я чистих! То пера, пера, пера... Голямо пощене падна! Чувала съм, че патиците, по принцип, се скубят по-трудно. За жалост, не разбирам много от дивеч и пернати, така че не знам дали е вярно със сигурност. Иначе си беше вкусна, наистина чудесна на вкус. Но нека написаното е предупреждение за по-гнусливите. " thumbsup
-вярно ли е или не - действително ли патиците са такива  newsm78  - от тази тема  коментара на Windy   Просто написах преди и реших да цитирам източника ,за да съм максимално обективна .

# 365
  • софия
Звънче, жива и здрава да си!!! Hug Hug Hug Добре, че ми каза за БушонЪ. Вече си имам чисто нов капак за чопъра, заедно с уплътнителя даже!!! Grinning Grinning Grinning

Hug Много се радвам, че съм помогнала. Сигурна съм, че и ти щеше да се сетиш, но беше разстоена  Simple Smile Hug

# 366
Да попитам пак това
Цитат
"скоро си купих охладена патица от Lidl. Е, не знам дали ще ми повярвате, ама три часа я чистих! То пера, пера, пера... Голямо пощене падна! Чувала съм, че патиците, по принцип, се скубят по-трудно. За жалост, не разбирам много от дивеч и пернати, така че не знам дали е вярно със сигурност. Иначе си беше вкусна, наистина чудесна на вкус. Но нека написаното е предупреждение за по-гнусливите. " thumbsup
-вярно ли е или не - действително ли патиците са такива  newsm78  - от тази тема  коментара на Windy  Просто написах преди и реших да цитирам източника ,за да съм максимално обективна .

От 10 броя купени и сготвени , никога не съм попадала на неизчистена добре патица .Купувай смело. Peace

# 367
  • София
При предишна промоция купих патица и после я обръснах внимателно.
Може би при машинното почистване не се хващат всички перушини.
Но пък си беше вкусна. Хапнах си я сама, Скъпия не опита дори. Той губи в случая.

# 368
В Лидъл Владиславово имаше от промо дънките определени номера от всички цветове, имаше даже от цветните потници 2 за 6лв. Имаше и от черните рокли от 19,99 намалени на 14,99.
Магазини Шихо са тип магазин за лев, китайски стоки основно  и там за първи път видях дъска за гладене с метален плот/решетка на толкова ниска цена. Опаковани ми харесаха, но не съм сигурна дали ще са стабилни и дали няма опасност да ръждясат набързо. Лидълските дъски ми се сториха огромни и ще ги пропусна.
Много съм доволна, че другата седмица ще е на промоция кафето. Редовно си купувам за работа по цяла кутия 2 в1, много ми допада аромата и ми е добре и без захар. В къщи пия само нес кафе с мляко и ще помоля да препоръчате кафе, което прилича на Якобс голд, големите гранули  Wink

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 20:50 от DeiziL

# 369
Благодаря на момичето, което ми каза за хаванчето - взех си го тази вечер от Лидл Каблешков, обаче за последен път пазарувам в пиков час! Ужас някакъв, ако бях оставила за утре пет пъти по-бързо щеше да стане и пазаруване, и придвижване.

# 370
Тези рамки за които говорехте, май много бързо са свършили , изобщо нито една не видпх в лидл в студ град.

От тези кафета които са на промоция другата седмица, кое е хубаво от разтворимите?

# 371
  • Варна
От тези кафета които са на промоция другата седмица, кое е хубаво от разтворимите?
въпрос на вкус - аз и ММ пием само зеленото, майка ми само синьото

# 372
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета сега напазарувахме за седмицата доста неща. Взех тези банани с шоколад. И нормални банани около 2.75 бяха.  Взех саке . Мн ни хареса.
Имам въпрос.
Видях предните червени прахосмукачки . Някой има ли. Може ли мнения.
Мерси

# 373
Изтървала съм новата тема  Mr. Green Направих пореден сериозен пазар в Лидл - на малката взех дънки, червени, синя жилетка райе и розово пролетно яке. На баща й  купих от тениските по 9 лв., хареса ги  Grinning Пушена сьомга  Heart Eyes , айсберг, лук, репички, за първи път взех от кашуто и от бадемите, насипни, много са хубави...  Peace

# 374
  • София
а какви са цените на ядките? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт