Лидл ::59::

• 73 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Асеновград
http://www.technomarket.bg/products/09136342/gorenje-429261-turbo-brush
Ето я на мен запаметения линк ми отваря

# 436
   Добро утро от мен! Искам да похваля чая с билки на sir Edward -много приятен, цена под левче.  Peace

# 437
Не до касите  -написах и около щанда с бисквити и така писаните бисквити кръгли -има кутии с тези вафли .

Да, разбрах те Wink Ще огледам по-добре опаковките, щом казваш, че са ги сменили. Sunglasses
Потвърждавам и при нас са до касите, скро си взех да я опитам, на вкус ми хареса първоначално, но после...не ме впечатли особено, а като видях Е-тата отзад, истинска Менделеева таблица, казвам го в смисъл, че и да ги няма да не се ядосваш Peace Whistling

# 438
Здравейте,

Някой купи ли си дъската за гладене? Едно момиче писа, че предишните били с наклон, същия модел ли са сегашните?

Относно тортата, аз я направих в купички за сладолед - 1/2 пакет яйчени бисквити, консерва ананас, 1 сметана Pilos
 и 1/2 цедено кисело мляко Бор чвор, 3-4 с.л. пудра захар, поръска от кокосови стърготини. Получава се приятно леко десертче, но чак пък нещо божествено вкусно според мен не е. След като изчетох темата със суперлативите за "най-вкусната торта.." очаквах нещо наистина мнооого вкусно (чудя се на себе си какво друго очаквам да се получи като разбъркам 3 съставки освен същите три съставки?!). Споделям, защото може някой също толкова капризен вкус като мен, да се разочарова.  Peace

# 439
Ами аз по-горе писах, че определено с орехите е по-хубава. Слагала съм и филиран бадем, и други ядки. С ядки е по-вкусна. Но да, точно лек десерт си е.

# 440
Някой виждал ли е скоро тази зърнена закуска? Защо изчезна от Лидл?  newsm78

# 441
  • Плевен/Пловдив
Здравейте и от мен !!!
Да попитам всички вас, който пиете кафета от Лидълските. Виждам, че ще са на промоция - но кое се доближава до вкуса на 3в1 на Нес кафе - защото у нас се пие само такова от пакетчета ???
Много искам да пробвам, но не знам кое newsm78

# 442
Някой виждал ли е скоро тази зърнена закуска? Защо изчезна от Лидл?  newsm78
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление че няма newsm78

# 443
Момичета, за едни и същи кръгли,яйчни, бишкоти и т.н ли говорим, чак се обърках вече, в различните клонове на Лидл са различни ли newsm78, вчера бях в магазина и видях, че са точно както ги помня от преди година, в синьо-червена опаковка са La Cestara-1,69 им е цената и на лидълския етикет пише-дребни сладки, а на тяхната опаковка пише biscuits и има яйца нарисувани, твърди и хрупкави са.
Чета и за зелена опаковка, а и на някои са се харесали, на други не, та за едни и същи бисквитки си говорим, нали? newsm78 Peace Thinking Wink

# 444
И сега като говорите за ананас на таз торта, има ли го въпросния компот у ЛИЛД?  Thinking..или да се снабдявам от другаде Simple Smile

# 445
Момичета, купували ли сте от кафето което е на дози /чалди/. Виждам, че има 3 вида, каква е разликата и кое е по-хубаво? Благодаря

Разликата е в кафето - отстрани на опаковката пише какъв вид и силата в скала. Пробвах 2 вида не ми хареса доста е слабо и то при положение, че е правено в професионална машина.  дори няма и силен аромат на кафе .Разликата е в кафето - отстрани на опаковката пише какъв вид и силата в скала. Пробвах 2 вида не ми хареса доста е слабо и то при положение, че е правено в професионална машина.  дори няма и силен аромат на кафе. Ето ги ][/url]
Пробвала съм Colombia blend   и brazil blend накрая ги занесох в офиса да ги пият колегите никой не  каза, че го е харесал.

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 14:42 от Ragga

# 446
# 447
И сега като говорите за ананас на таз торта, има ли го въпросния компот у ЛИЛД?  Thinking..или да се снабдявам от другаде Simple Smile

Има ананас в консерва.

# 448
  • София

Има на парченца и на кръгчета. Стоят над консервите с царевица в горния десен ъгъл  Peace

# 449
Благодаря ви за бързото инфо,  `FSS` и InaD   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт