Лидл ::59::

• 73 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Монтана
Препоръчайте вино, че нищо не разбирам, а трябва да купя една бутилка. На цена до 10 лв.

# 421
Препоръчайте вино, че нищо не разбирам, а трябва да купя една бутилка. На цена до 10 лв.

Мерло 2013, френско. ММ напоследък от него купува. Peace

# 422
  • София
След толкова четене за разни вкусотийки най-сетне дойде събота - моят ден за Лидл. Далече е, а в събота имам време и пеша да се разходя до там. По някаква случайност намерих едно изоставено пакетче шоколадови топчета. Наистина приличат на бонбоните Пролет от едно време. Харесаха ни. Още повече, че със сина сме любители на черния шоколад. Взех продукти и за тортата. Яйчените бисквитки са в синьо/червена опаковка. Забърках пакет и половина с две кофички сметана от 12℅, кутия ананас, малко захар и 100 г орехи. Сега стяга в хладилника. ММ предложи за завършен вид отгоре де се покрие с желе от ананас. Това ще е на следващото правене, че взех дамо една кутия.

# 423
Тортичката я правя с каквото имам под ръка - кисело мляко, цедено, заквасена... с всичко става много вкусна. С ядки е по-хубава /имаше питане дали става без орехи/. Даве съм я правила с нектарини лятото - перфектна. Така че импровизирайте.  Peace

Киса, другите, малко по-скъпите бишкоти са по-хубави. Те са 4 опаковки по 10-12 броя. Снощи ми свършиха и не мога да прочета опаковката. Като се редят, не остава място между тях /като при "твоите"/, прилягат плътно и омекват по-лесно.  Simple Smile

Топчетата са хубави, но нищо по-различно. Даже нещо не ме блазнят толкова, колкото тук се изписа.  Blush

Все забравям да взема от червената сметана. Ще си запиша.  Crazy

# 424
Кафето на дози е хубаво,аз само такова пиех преди да отворят К.до нас не пуснаха оранжевото Якобс на промоция в него.Аз пия Нова Бразилия,Нес кафе Стронг,Якобс,не мога да го сравня като вкус с изброените,но е хубаво,2в 1 мисляче е без захар,но може и да греша.Топчетата  са промо от петък.Дзадзики какво е на вкус,никога не съм го купувала,как се консумира като сирене за мазане ли?

# 425
2в1 е без захар / но разликата не е само в това ,както и при другите 2в1 / съдържанието на кафе е по-голямо . В 3в1 се намалява за сметка на други съставки.
Аз го пия със захар ,но си харесвам точно 2в1 , вкуса е различен.
Дзазики си е нещо като таратор ,ама със зехтин / другото различно не го помня / - преди беше споменато ,че е доста рядко .

# 426
  • София
Дзазики е като салата Снежанка, не е като таратор. Яде се като мезе, по същия начин като Снежанката. Обаче това в Лидл наистина не го биваше. Краставиците трябваше да ги търсиш.  Wink Може и да е било случайно, но аз не повторих.

# 427
Да де , аз откъде ми хрумна тоз таратор Grinning

# 428
Да ви се оплача, че ще връщам уредчето за трениране на коремни муслули- явно ще си тренирам мускулчетата по друг начин. Laughing Отзад на подложката за глава дупките са пробити накриво, очевидно е, даже не сглобих уреда да го изпробвам. Cry Не ми се занимава да сменям уредчето за друго- може би като цяло са си ок, но не искам да рискувам и после да се налага пак да се разхождам пеша с голямата кутия до Лидъл! Rolling Eyes
Да си повторя въпросчетата Laughing - ако са пускали преди обръча за пилатес, мултифункционалния експандър и двд-тата с пилатес и тай чи, моля за отзиви!  bouquet
Днес взех от заквасената сметанка на промоция и направих едни романтични пастички с форма на сърце (със съответните лидълски формички които бяха пуснали към края на миналата година Heart Eyes )! Grinning Станаха разкошни с 1 кофичка заквасена сметана /овкусена с малко захар и мед/, готов пандишпанов блат (1 блат и половина), малко подсладено мляко за напояване на блата и от шоколадовите топчета- добавих ги между блатовете, както и отгоре върху пастичките за украса.  Simple Smile Пастичките приличаха на купени от сладкарница, но с кръглите яйчени бисквитки ще станат още по-лесно и бързо!  Peace Обърнах специално внимание- в нашия Лидъл опаковката на бисквитките определено е зелена и прего когато съм купувала пак е била зелена! newsm78 Като че ли имаше някаква опаковка с червено и синьо, но не обърнах внимание вътре какво има...
Някой попита за разтворимото кафе май- аз харесвам най-много зеленото, по-меко е на вкус. Жълтото също ми харесва. Синьото не съм пробвала, но е по-тъмен цвят и момичета тук споделиха, че е по-силно/горчиво на вкус. newsm78 Видях, че още продават кафето за джезве Конкуестина на 99 ст- не си го причинявайте, нямам търпение да го изхабя по-бързо... Sick Ако пиех кафето без мляко нямаше да му издържа на странния му вкус... Laughing
А какво се случи с кръглите бисквити с карамел които стояха близо до касите в Лидъл? Малко на твърди вафли приличаха, купих си веднъж и си я хапнах така, щях да си купувам пак, за да пробвам с разтопен карамел как ще е (на опаковката беше показано, че може да се разтопи като се подържи бисквитата над чаша с топла напитка)....вече не мога да намеря от тези вафли. Crossing Arms Не ги зареждат или просто са ги преместили някъде? newsm78

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 01:41 от dolce miele

# 429
Май си ги има и на касите и при бисквитите -над кутиите с обик .вафли .Опаковката е сменена обаче и затова не ги забелязваш ,но скоро не съм купувала.

# 430
Май си ги има и на касите и при бисквитите -над кутиите с обик .вафли .Опаковката е сменена обаче и затова не ги забелязваш ,но скоро не съм купувала.

До касите (поне при нас) забелязвам само някакви бисквити с канела, както и сусамки. Но ще погледна на щанда до обикновените вафли! Мерси. Grinning

# 431
Не до касите  -написах и около щанда с бисквити и така писаните бисквити кръгли -има кутии с тези вафли .

# 432
Не до касите  -написах и около щанда с бисквити и така писаните бисквити кръгли -има кутии с тези вафли .

Да, разбрах те Wink Ще огледам по-добре опаковките, щом казваш, че са ги сменили. Sunglasses

# 433
  • На брега на морето
От разтворимото кафе аз пия от жълтото. От доста време насам, пасва ми като вкус. Зеленото е малко по-силно. Но и то не е лошо.

# 434
Пробвах да търся- нищо не намерих. Бях си запомнила и линка, но сега ми отваря други неща.Моля, момичето, което беше споменало за турбо четка, / сложила турбо четка на старата си прахосмукачка и имало голяма разлика/да даде отново линк или да ми пише на лични Praynig Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт