Лидл ::59::

• 73 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
VIVKA точно това имах предвид и аз

Merlinski виждала съм това сухо мляко в Лидл на щанда за бебешки храни (между консервите и стоката за лична хигиена), цената мисля е около 10-тина лв., но според мен това е най - доброто сухо мляко за течен шоколад. Пробвала съм и други (не от Лидл) едното даже имаше солен вкус  Rolling Eyes

# 541
  • Sofia
Имаше едни обезопасители за ръбове, шкафове, чекмеджета, които май съм се объркала че са тази седмица. Някой да ги е виждал? Май съм ги изпуснала  Sad

# 542
  • София
Имаше едни обезопасители за ръбове, шкафове, чекмеджета, които май съм се объркала че са тази седмица. Някой да ги е виждал? Май съм ги изпуснала  Sad
ОТ четвъртък  Peace

# 543
  • София
Не си ги изпуснала. От четвъртък са Simple Smile

# 544

Merlinski виждала съм това сухо мляко в Лидл ...

Благодаря!   bouquet

# 545
Понеже сме на тема бисквити, сега ще ви кажа, че от Лидл съм си купувала любимите ми маслени бисквити "Шортбред" - няма такъв прекрасен и нежен вкус на съвсем прилична цена, към 3-4 лв беше опаковката.

Може ли снимка или поне описание на опаковката?

+1 за сухото мляко Нидо. Страхотен течен шоколад става с него.

# 546
  • Русе
Извинявайте, но вие какъв вкус очаквате от бисквити с изчистен състав? newsm78
Изинявай ,ама нямаме ли право да не харесваме "общо харесаните" продукти,че и да си кажем мнението ...  newsm78 
А някъде да написах, че много ги харесвам? Не съм купувала от тях може би от 3 години. Преди малко си купих, то от толкова писане, на човек да му се прияде Laughing
Ами - брашно, яйца и захар. Друг вкус не може да имат.

Купих и намалена патица.
Обикалях, обикалях и нищо друго не си харесах Laughing
Видях момичешките джегингси, но тук нямаше № 164, 158 бяха най-големите. Ако се напъна, може и да вляза в тях, ама не ми се рискуваше да взема, пък после да ходя да връщам.

# 547
Понеже и аз не съм фен на коментираните бисквити, снощи тортЕто го направих с обикн. бисквити на пападопулу-идеална е  Peace

# 548
  • Бургас
Скрит текст:
Сухо мляко NIDO в Кауфланд е около 8,15-8,20лв.Течния шоколад става суууупер.
Премиум шоколада на Fin Carre с лешника е много хубав/за моя вкус/. Grinning

# 549
/

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 15:48 от Анонимен

# 550
  • Варна
И аз направих тортата. без орехи, защото ги забравих, а не ми се отлагаше за днес. Добавих малко овесени ядки, заради една друга известна торта (тази на Сладка хапка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335.0;topicrefid=20) Сутринта я опитах, не е зле, но оригиналната "Сладка хапка" ми харесва повече.

За щерката взех само джегингс (с вид на тъмни дънки). Туниките нямаше да ги изтърпи, заради дантелите.

Грабнах намалена подправка за патици с аромат на ябълки, портокал, карамфил и т.н., ама патица - не посмях. Със сигурност може да се използва и за сладкиши.

За другата седмица мярнах някакви туристически обувки.

# 551
  • Варна
Няма да мога да успея да видя момичешките туники и клинчета, да съжалявам ли?  Wink

Туниките не гледах, но купихме черен клин - хубав е, памук+еластан, тъничък, за пролетно-есенно време. Но моята мома може и утре да го подноси.

# 552
И аз взех патица най-после, намалена беше
Взех и доста опаковки фъстъци с шоколад вместо топчетата- мнооого ми харесват, а цената е само 99 ст.
Взех от момчешките блузи и дънки  и чорапки и съм много доволна

# 553
  • Русе
Някой питаше за св. Валентинските бисквитиери - все още са си на 14 лв.

# 554
Момичета,издирвам електрическата кана за вода, ако някой от вас я е мяркал в магазин,нека сподели,директно да се обадя на националния телефон.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт