Лидл ::59::

• 73 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • там където ме зове сърцето!!!
На мен тези бисквити които са като котешко езиче изобщо не ми допаднаха  Tired .... - те дори нямат вкус според мен.
И на мен са ми безвкусни ...
Харесаха ми бисквитите в синята опаковка , които бяха на промоция миналата седмица - напомнят ми на маслените бисквити от едно време .

# 526
Аз взех от орхидеите в керамична саксия, намалени на 50%, ще я подаря на мама, която днес има хубав повод да почерпи  Grinning Дано не увехне веднага...  Crazy

# 527
Някой да е забелязал дали са намалили големите бисквитиери от св. Валентин? Изядохме половината на нашата и е много хубава, замислям се да купя още една.

# 528
  • София
И аз направих тортата, но не съм очарована. Бисквитите не ми харесват, блудкави и тестени...

# 529
  • Варна
dolce miele, за тортата - редиш бисквитите отдолу и заливаш със сметановата смес ли? Добре ли се напояват бисквитите по този начин?

Прословутите топчета и ние ги опитахме. Хубави са, ама не са нещо кой знае какво.
Никой ли не е обърнал внимание на плакатите в магазина? Какво ще има другата седмица?  Mr. Green

# 530
  • Русе
Извинявайте, но вие какъв вкус очаквате от бисквити с изчистен състав? newsm78

# 531
  • София
dolce miele, за тортата - редиш бисквитите отдолу и заливаш със сметановата смес ли? Добре ли се напояват бисквитите по този начин?

Прословутите топчета и ние ги опитахме. Хубави са, ама не са нещо кой знае какво.
Никой ли не е обърнал внимание на плакатите в магазина? Какво ще има другата седмица?  Mr. Green
Другата седмица е Американска.Някой чакаше фъстъченото масло. Simple Smile

# 532
  • софия

Абе и аз това се питам от едно известно време, ама мислех, че съм сбъркана нещо. Явно подобрителите тотално са променили вкусовите възприятия на хората.

# 533
  • Русе
Абе и аз това се питам от едно известно време, ама мислех, че съм сбъркана нещо. Явно подобрителите тотално са променили вкусовите възприятия на хората.
Отдавна не съм купувала от тези бисквитки, но когато съм яла ми напомняха на вкуса на бишкотите от моето детство, от времето на соц-а, когато всичко си беше истинско.
Ще ме накарате след малко като ида ло ЛИДЛ да си взема от тях Mr. Green

# 534
Понеже сме на тема бисквити, сега ще ви кажа, че от Лидл съм си купувала любимите ми маслени бисквити "Шортбред" - няма такъв прекрасен и нежен вкус на съвсем прилична цена, към 3-4 лв беше опаковката. Същите бисквитки от друга марка в другите вериги са на почти двойна цена. Други бисквити не са ми правили такова впечатление и мнение не мога да дам. А и на торта или сладкиш каквито и да са, все ще влязат в употреба и ще са вкусни.

# 535
Няма да мога да успея да видя момичешките туники и клинчета, да съжалявам ли?  Wink

# 536
Понеже аз бях от тези изненаданите за вкуса на бисквитите, да кажа, че те дори не бяха сладки, но всичко е въпрос на вкус все пак  Peace

# 537
  • там където ме зове сърцето!!!

Изинявай ,ама нямаме ли право да не харесваме "общо харесаните" продукти,че и да си кажем мнението ...  newsm78  Аз примерно очаквах вкуса на котешките езичета ,  а на тези им е повече брашното /поне за моя вкус/ ...Бисквитите  ,които похвалих също са с изчистен състав ,но са ми вкусни /нямам угодия явно  Mr. Green /...

# 538
А продава ли се сухо мляко в ЛИДЛ? Иска ми се да пробвам една рецепта за дом. течен шоколад...  Peace

# 539
  • София
Еее шортбред не е точно бисквита, не могат да се сравняват, те са традиционен шотландски вкус. Peace
Няма да мога да успея да видя момичешките туники и клинчета, да съжалявам ли?  Wink
Не  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт