Лидл ::59::

• 73 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми харесаха единствено плетените рокли от 11лв.Клиновете.мисе видяха много тънки,жилетките също.

# 91
  • софия
Коя беше предателката с шоколадовите топчета?
Мнооого са вкусни.

Купих мандарини, яйчени сладки и бисквитки с късметчета. Късметчетата са малко хммм, странни, но сладките са вкусни  Mr. Green

# 92
Аз взех от азиатските подправки, сега пека пилешки бутчета поръсени с тях, и въпреки, че обичам азиатската кухня, миризмата която се носи ми се вижда странна  hahaha

# 93
  • Щастлива мама на 3 слънца
Коя беше предателката с шоколадовите топчета?
Мнооого са вкусни.

Купих мандарини, яйчени сладки и бисквитки с късметчета. Късметчетата са малко хммм, странни, но сладките са вкусни  Mr. Green
Аз аз... Бая отдавна все ви пиша за тях. Даже ги крия от дъщеря ми хихи и. А за брацелите. Няма замразени.

# 94
Какви са тези яйчени сладки, уж гледах на сайта, но нищо не открих  Blush.

# 95
Аз се връщам от щастлив пазар в Лидъл! Grinning След като пуснах мухата за фото рамките от италианския сайт (вече ги няма там на сайта newsm78) колко се изненадах когато днес ги видях в любимото Лидълче, а и не бяха обявени по тукашните брошури! Heart Eyes Взех си 2 броя в по-тъмния цвят, а народът масово грабеше от белите Mr. Green Още не мога да разбера дали са много тъмно кафеви или черни рамките, от тази изкуствена светлина на лампи... Embarassed Цената от 4,99 лв ми се стори ниска, при положение, че в чужбинския сайт бяха към 6 евро бройката. Simple Smile Купих си и от четките за грим с черния несесер (и шарените не бяха лоши, но препоръчвам черния- кожата му не е долнопробна като за имитация Peace ), един от ключодържателите на които се поставят по 2 снимки вътре, синьото якенце на звездички за малката, азиатски нудели по 99 стотинки....Бях тръгнала за розовото "якенце" (те са си според мен шлиферчета, а не якета), но се оказа, че материята му е различна- синьото е някаква "по-лигава" материя (в добрия смисъл- по-водонепропускливо ми се видя), качулката му се закопчава по-плътно под брадичката, има джобове....Розовите якенца седяха малко като колосани, от по-твърда материя (може би омеква малко след първото пране newsm78) и по-дебели ми се видяха една идея. А и моята госпожица като започна да предявява претенции, че не съм и вързала хубаво панделката, не била симетрична...и си представих как на всяко обличане ще се занимавам с това коланче, да му връзвам панделката... Mr. Green Та избрах синьото.  Peace Дъщеря ми е на 3 г. и 2 месеца, върви малко по-висока, подминава 100 см вече и и взех размер 110 см от якенцето- 104 и беше като за сега, а аз го взимам за есента. 98 което е за 3 годишно дори не го пробвах, като видях как и стои 104. Изненадах се, защото обикновено лидълската номерация е уголемена, 98 см дънки и панталони са и с потенциал. Но якенцата явно не са чак толкова уголемени. Обувките за момиченца бяха хубави, но са до 29-ти номер (сега носи 28-29). Sad От клиновете имаме от предната промоция, от всички цветове- тънички са, но с много хубава кройка и за съответния сезон материята им е добра. Heart Eyes Ако имах пари, бих взела още от тъмните светове, практични са, но... Cry
Азиатските нудели изглеждат много добре, мисля, че са безглутенови. От азиатската седмица останалите неща ми изглеждат прекалено екзотични и ще се въздържа от покупка.
А одеалата са прелестни, харесаха ми почти всичките видове, но няма парички и за тях. Пропуснах и силиконовите формики за мъфини, и цената е добра, препоръчвам, ако на някой му трябват! Peace
Имаше мнения и за краставиците- миналата седмица купих от големите (не помня имаха ли фолио или бяха на кг) и вътре доста жълтееха... Sick Вкусът и мирисът им беше доста странен, не знам дали на тор, но беше неприятен! Sick
Светещият накрайник за батерия го имам и аз, при нас си работи добре. Жалко само, че няма функция да се пречупва, но може и да няма как като е светещ... newsm78

# 96
Пратих майка да купи роклята с джобчетата размер 110-116 ,както два пакета топчета.Всъщност истерията по топчетата тръгна от мен.

# 97
  • софия
Какви са тези яйчени сладки, уж гледах на сайта, но нищо не открих  Blush.
Не са на промоция и ние с детето така сме си ги кръстили. Те, де факто, са кръгли бишкотки. Има, по етикет, само брашно, яйца и захар. Мноого са вкусни. Ето ги

# 98
Мерси, zvanche, ще ги потърся утре, ако стигна до магазина.

# 99
  • Варна
и моя син много ги харесва, на вкус са като котешко езиче Simple Smile

# 100
Тези "яйчени бисквити" ние ги наричаме "кръгли котешки езичета".  Mr. Green Наистина са много вкусни, препоръчвам. Peace

# 101
Маслото Пилос хич.не ми харесва,онова немското.Годно е до края ,но още сега има кофти вкус.

# 102
  • София
Бишкотките и ние много ги харесваме - става уникално лесен и вкусен десерт с тях. Рецептата естествено намерих във форума   Crazy

На плакат в магазина имаше от 16.02 дрешки и за по-големите, но дано не са само показаните - блузки за момчетата, блузон за момиченцата и някакви къси панталонки ми се мернаха  Thinking

Някой питаше за лампите от солен кристал - имаше няколко тази вечер в Хаджи Димитър  Peace

# 103
  • софия
Тези "яйчени бисквити" ние ги наричаме "кръгли котешки езичета".  Mr. Green Наистина са много вкусни, препоръчвам. Peace
Вярно,че са като котешки езичета.
Котешки езичета, яйчени бисквитки, кръгли бишкотки все са много вкусни Simple Smile

Лампи от солни кристали имаше и в магазина на Стамболийски.

# 104
Ина сподели рецептата за десерта . Отдавна гледам тез бисквити ,но очаквах да са като бишкотите за тирамису и затова не съм вземала .
 Благодаря за споделеното и скоро ще взема./Като прочетох яйчни сладки и си помислих ,че са от азиатската седмица Grinning /
 Аз си заредих кисело мляко от 0,59 и честно казано ми харесва .
Видях чая -мурсалски ,имаше и други бг билкови ,но на мен ми се струва висока цената - 1,09 / в други вериги са под левче/.
 Зелето ме интересува хубаво ли е или пластмасово ? Зелева салатка ми се дояде с моркови и царевица.
Китайското зеле е намалено ,не съм купувала такова . Някакви идеи как го консумирате -салата може би.
 Взех кутийка хернига и децата я ометоха за отрицателно време .
 Житото на промо е 0,89 - в Кауфланд същото на Крина тази седмица също е намалена и е на 0,79 . /Не пазарувам в К. и не мога да правя съпоставка на цени ,но в случая май в Л. е по -скъпо./
 Рамките и аз ги видях и са много идейни наистина . Бежавите или кафяви ботуши с чорапче изглеждаха симпатично / а аз хич не съм фен на такива ботуши /

Общи условия

Активация на акаунт