Лидл ::59::

• 73 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сведи, мерси, търсих назад в темата ама не видях, ама то кво да видя, нали днес е сряда...  Laughing

# 196
  • София

Хлебопекарните, чак есента ли излизат, да не дебна от сега?

И ти ли реши да си я вземеш, след като разбра какви проблеми има с нея и как съветват "да си чистиш стружките редовно"???  Rolling Eyes Laughing
Нали се чудеше защо не сме я върнали...
Всъщност ти каква имаш?

И аз се бях наредила за хлебопекарна, но съм пропуснала за лошите отзиви. Ще се връщам да чета в предишната тема.

# 197
Похвалям меденките,които са на промоция 99 ст Opey Gingerbread,200g

# 198
Може ли линк за тези Гарнирани фъстъци -обикалях два пъти заради тях... Embarassed

# 199
# 200
  • Асеновград
И аз да похваля макароните, добре че чета тук. Преди два дена в близкия магазин нямаше спагети за Пастицио на Миско а с малкия къде да обикалям и го спретнах с тези макарони, стана страхотно.Та май ще взема да си поспестявам от спагетите на Миско  Grinning. Следващия път ще пробвам с тях рецептата за мързелива Лазаня с макарони ако се одобри и за нея минавам на тях. А и децата ги харесаха защото са дребни.

# 201
Още един положителен глас за галетата и от мен  Peace

# 202

Хлебопекарните, чак есента ли излизат, да не дебна от сега?

И ти ли реши да си я вземеш, след като разбра какви проблеми има с нея и как съветват "да си чистиш стружките редовно"???  Rolling Eyes Laughing
Нали се чудеше защо не сме я върнали...
Всъщност ти каква имаш?

И аз се бях наредила за хлебопекарна, но съм пропуснала за лошите отзиви. Ще се връщам да чета в предишната тема.
Погледни и в темата за хлебопекарни,  в последната тема също има отзиви за Сълвър Крест

# 203
Похвалям меденките,които са на промоция 99 ст Opey Gingerbread,200g
Подкрепям мнението, в нас са любими, а тези в по-големите пакети с черен шоколад пък са.....направо се топят в устата, "запалих" с тях няколко колежки, които не са фенки на Лидъл  Hug

# 204
  • Пловдив
Да ви питам...относно дребните сладки/котешки езичета/ обсъждани тук...Някой дали прави с тях прословутата торта със закв. сметана  Rolling Eyes Да  каже 2 пак. дали са достатъчни.
А и нали в петък ще е намалена сметаната,та ще се прави торта  Laughing

п.п. Харесаха ми шок.топчета,взех 2 пакета,но не чак толкова че да се пристрастя  Wink

# 205
  • Варна
За бой сте!  bambam
То не бяха шоколадови топчета, котешки езичета, бисквити в огроооомни кутии, меденки и торти със сметана  Mr. Green За 8 март ще трябва да пускат ХХЛ седмица  Joy hahaha

# 206
За бой сте!  bambam
То не бяха шоколадови топчета, котешки езичета, бисквити в огроооомни кутии, меденки и торти със сметана  Mr. Green За 8 март ще трябва да пускат ХХЛ седмица  Joy hahaha

А, нали ..
Тъкмо Рупам от топчетата сега, малкия изненадващо не ги одобри нещо, та мама намаза Mr. Green

# 207
Ето така изглеждат фото рамките Grinning :

Аз харесвам повече макароните на Комбино, както и макаронените изделия с яйца. По-евтините макарони (взимала съм фузили) биват, особено ако са със сос или запечени с нещо, с масло и сирене.....но като че ли се сваряват по-бързо от това което пише на опаковката. Аз предпочитам макароните ал денте (затова предпочитам макароните на Комбино), обаче останалите у дома обожават преварени макарони (с бульонче Laughing), може би затова им допадат толкова по-евтините. Пълнозърнестите спагети са страхотни! Heart Eyes
Някой сготви ли вече от "стъклените" нудели- опаковката от 100 грама за 99 ст.? Ще съм благодарна за идеи за рецепта /на лс/. Hug

# 208
Да ви питам...относно дребните сладки/котешки езичета/ обсъждани тук...Някой дали прави с тях прословутата торта със закв. сметана  Rolling Eyes Да  каже 2 пак. дали са достатъчни.
А и нали в петък ще е намалена сметаната,та ще се прави торта  Laughing
Какво съвпадение, и аз точно си мисля да пробвам тортата и се чудя дали ще стане с тези бисквити. Отдавна не съм яла котешки езичета и не си спомням вкуса им - има ли прилика с тези бисквити? Аз ги взех за хапване след препоръките тук, но изобщо не ми харесаха, дори се загледах да не са с изтекъл срок, толкова ужасни ми се сториха (може би проблемът е в моя бременен вкус  Crazy)
Относно дъските, аз не съм виждала по магазините с пдч/дърво/корк. В технополис единствената с цяла повърхност (може би някакъв метал) бешв някаква сложна машина и струваше около 300 лв.  Rolling Eyes Ако знаете къде има с цяла основа по-обикновени до към 60-100 лв, моля споделете.  Praynig

# 209
За бой сте!  bambam
То не бяха шоколадови топчета, котешки езичета, ..........
А, нали ..
Тъкмо Рупам от топчетата сега, малкия изненадващо не ги одобри нещо, та мама намаза Mr. Green

Верно сте за бой, измислих си ходене до Лидл заради тия топчета. Mr. Green Два пъти обиколих щандовете и не ги намерих, накрая питах една от служителките, заведе ме момичето (минала съм покрай тях, ама, като не викат.... Embarassed), на нея пък бананите и харесвали, взех и от тях, но не ми харесаха. Топчетата ги бива! Heart Eyes И гарнирани фастъци взех, и те ни харесаха. Ботуши купих и ги върнах, трудно ги обувам нещо, пък исках да са ми за разходките с кучо, от тези с чорапчето взех, чак ме е яд. Сега ще обикалям по други магазини да търся. Накупих си зеленчучки - моркови, броколи, цвекло, китайско зеле, а, и патицата, дето я нахвалиха момичета в темата, яйца. Големи подкокоросници има тук в темичката, но...... добре че ги има!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт