Лидл ::59::

• 73 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
На мен „стружките“ не ми пречат. Нали не са в хляба. Laughing И машината е супер безшумна в сравнение със стария ми Мулинекс - нищо не скърца.

За шоколадовите топчета не знам, но ме черпиха с едни нови за мен шоколадови бонбони с уиски на същата марка - First Nice, които ми се сториха като някакъв божествен еликсир. В магазина едва ги открих, но бяха набутани най-долу на стелажа. Към 3 и нещо са, но са разкош.

# 226
Ето я брошурата за следващата седмица Peace
http://broshura.lidl.bg/2fe4bd29-aee1-46d7-9232-422c17c03b0d/

Ще погледна "туниките" и джегинските...ама едва ли ще купя .....друго не ми хареса

# 227
На мен „стружките“ не ми пречат. Нали не са в хляба. Laughing И машината е супер безшумна в сравнение със стария ми Мулинекс - нищо не скърца.

За шоколадовите топчета не знам, но ме черпиха с едни нови за мен шоколадови бонбони с уиски на същата марка - First Nice, които ми се сториха като някакъв божествен еликсир. В магазина едва ги открих, но бяха набутани най-долу на стелажа. Към 3 и нещо са, но са разкош.
Гес, откога се каня тъкмо теб да питам дали си доволна от хлебопекарната.....Аз пък помислих, че в хляба има стружки. Чела, недочела  Embarassed Мулинексите са сто модела и сто цени, нормално е да има и недоволни, но честно си признавам това е втората ми хлебопекарна, първата я съсипах с едно превтасало тесто и замина на боклука - Северин беше. Тази има допълнителен реотан и голяма мощност. Пече страхотно и не ме е предавала досега. С второто казанче и бъркалки карам вече втора година и почти не купувам хляб - всичко пека в нея.

# 228
+1 за щипките за пране, които са от днес, имам ги от предишна промоция, за около половин година нямам нито една счупена, което си е рекорд Grinning.

И мен запалихте с тези топчета и торти, а уж съм на диета, много сте лоши Laughing.

# 229
От следващата седмица си харесах шлиферите. Мисля, че съм ги виждала и преди в брошурите. Ако някой има от предишни сезони, моля да сподели мнение за качеството им

# 230
  • Асеновград
От следващата седмица, харесах доста неща от бебешките, но да видим дали ще ни огрее в смисъл с размера.Пускали ли са досега двете одеяла от бебешките , това за столчето за кола е много идейно но да видим на живо как ще изглежда. Ще се заредя и с кафе.

# 231
  • Варна
Аз ли съм кьорава, ни туники, ни джегингси виждам следващата седмица newsm78
Шлифер имам, като изключим, че е чист памук и много се мачка... Става. За тези пари пък съвсем не бих се замислила, аз като го взех беше 40 лева.

# 232
Дали има някакъв шанс днес да намеря от чорапите за деца? Най-удобен ми е магазинът в Красна поляна.

# 233
  • Асеновград
Пропуснах да попитам, апарата за кръвно пускан ли е досега и какви са отзивите. Дали мери добре в смисъл да не дава огромните разлики като тези за китка. Трябва ми за баба която не чува и няма как да си мери кръвното с обикновен който е най точен, а апарата и за китка дава такива невероятни стойности,че и без сравнение с обикновен предизвиква съмнение.

# 234
Месечинка.... говоря за тия от детската номерация Wink

# 235

Шлифер имам, като изключим, че е чист памук и много се мачка... Става. За тези пари пък съвсем не бих се замислила, аз като го взех беше 40 лева.
Благодаря, значи и аз ще се обзаведа с един Grinning

# 236
  • Варна
Месечинка.... говоря за тия от детската номерация Wink
smile3555 Разбрах. Тях не ги загледах изобщо Embarassed

# 237
  • София
чаршафите с ластик този път хубави ли са? Предишния път взех, ама бяха ужасен изкуственяк и ги върнах. Сега пише 100% памук, ама да не са от лигавите?

# 238
  • София
Може да са оправили проблема в новата партида, нямат файда ико им ги върнат половината.
Ами ако я върна няма да свърши света, може с керамика да си взема (не с тефлон), а може да мина и на Есейски хляб... Поживьом увидим Simple Smile
Значи есента?

# 239
  • Бургас
И аз тая надежда чаршафите и спалните комплекти да са хубави,и да са наистина 100 % памук.Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт