Лидл ::59::

• 73 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Пропуснах да попитам, апарата за кръвно пускан ли е досега и какви са отзивите. Дали мери добре в смисъл да не дава огромните разлики като тези за китка. Трябва ми за баба която не чува и няма как да си мери кръвното с обикновен който е най точен, а апарата и за китка дава такива невероятни стойности,че и без сравнение с обикновен предизвиква съмнение.

За китка не е удачно за възрастен човек - пулсът му е слаб и със сигурност ще дава неверни резултати, просто защото не може да го "улови". Скоро пускаха за над лакътя - това е по-удачен избор.  Peace
П.П. сега видях, че е точно за над лакътя. !!!

Starrydream, най-вероятно есента. Но стружки имат почти всички на Силвъра, не само от тази партида... та си помисли добре дали има смисъл да я взимаш.

Сега отивам да разгледам брошурата.  Flutter

# 241
  • софия
И аз тая надежда чаршафите и спалните комплекти да са хубави,и да са наистина 100 % памук.Ще видим.
Хубави са. От някоя от предишните промоции съм купувала един комплект с бухали. Не е мръднал. Чаршафът е памучно трико.

# 242
  • София
Имам от светлия шлифер, много хубаво стои, но се мачка ужасно и трудно се глади.

# 243
  • София

Starrydream, най-вероятно есента. Но стружки имат почти всички на Силвъра, не само от тази партида... та си помисли добре дали има смисъл да я взимаш.

Flutter

Може ли някой да ми поясни какви са точно тези стружки?

# 244
  • Русе
Чаршафи с ластик - купувах лятото. Хубави са.

Апарат за измерване на кръвно налягане - майка ми има от може би 2-3 години. Беше се повредил след няколко месечно ползване. Така се случи, че точно в този момент продаваха апарати, замениха и го и си работи безотказно. Мери точно. Възрастна е и го ползва по 2-3 пъти на ден.

# 245
Аз пък точно видях, че хем ми липсват части от машата, хе са ми я таксувли на редовна цена. Беше намалена.

# 246
Мира отиваш в темата за хлебопекарни и там в предишни теми имаше и снимки сложени на стружките .

# 247
  • Пловдив
Току що разгледах брошурата от другата седмица. Загледах детските туники, за девойки. Тях си набелязах и за малката от книжките ще видя някоя да избера.

# 248
  • София
Набелязах си момчешките бежови дънки, евентуално някои блузки с дълъг ръкав и  чорапки Simple Smile
Чаршафите са ми много бебешки... друго интересно не видях.

# 249
  • Варна
И аз тая надежда чаршафите и спалните комплекти да са хубави,и да са наистина 100 % памук.Ще видим.
Хубави са. От някоя от предишните промоции съм купувала един комплект с бухали. Не е мръднал. Чаршафът е памучно трико.
Тези с бухалите толкова ги исках тогава, а се бяха изчерпали навсякъде, чак по телефона звънях да питам.

# 250
  • София
АЗ се интересувам специално за едноцветните с ластик, комплектите не ме интересуват, купував си от друго място, тези като десен не ме кефят.
Та за долните с ластик важи ли същото, viki_1974 лятото бяха от друга материя, не чист памук, аз не ги харесах изобщо.

# 251
  • Русе
АЗ се интересувам специално за едноцветните с ластик, комплектите не ме интересуват, купував си от друго място, тези като десен не ме кефят.
Та за долните с ластик важи ли същото, viki_1974 лятото бяха от друга материя, не чист памук, аз не ги харесах изобщо.
Моите са си памучни. Съжалявам, че са ми в детските стаи на село и не мога да погледна етикета им. Взех цикламен и син, ако е от значение. Ако не се лъжа ги купувах юли месец.

# 252
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да питам пловдивските мами дали са виждали останал надуваем дюшек, двоен, сив, в чанта, който беше публикуван в каталога от 26.01.2015г на цена 49лв?
Благодаря
Във вторник вечерта имаше в тракийския.
След малко отивам за пустите му топчета и ще видя стоят ли още Mr. Green

Хлебопекарната я взех малко преди Коледа - от новооткрития магазин с Хасково - от тогава без спирка е експлоатираме ежедневно Heart Eyes Стружки не съм видяла newsm78

Дъска за гладене и аз си търсих с не решетка, ама не открих Simple Smile Взех си решетъчна и и сложих 5мм дунапрен под калъфа Sunglasses Сега ще видя и тези в Лидл какви са, че моята е започнала да ръждясва отдолу (недостатъка на дунапрена - събира водата)

След малко ще докладвам Simple Smile

# 253
От следващата седмица си харесах шлиферите. Мисля, че съм ги виждала и преди в брошурите. Ако някой има от предишни сезони, моля да сподели мнение за качеството им
Аз имам светлия, сега бих взела тъмно синия, оказа се, че ми е малко широк и го прах, суших в сушилнята, прах-суших, а на етикета беше забранено да се суши, само и само да се свие малко, ами не и не-не мръдна  Shocked, така че препоръчвам, много качествен се оказа, добре ушит, а на тази цена пък направо....няма какво да му мислите, аз сигурно ще мина да взема и син Flutter

Дъска за гладене с талашит, не с решетка, съм виждала в някои магазини за домашни потреби(тези с по-ретро стоки, така да кажа:), в смисъл тенджери като на баба, тави, сервизи разни и т.н), а и в Елитис( за тези, които са от Варна)

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:44 от svedi

# 254
svedi, а шлиферите отговарят ли си  на номерата

Общи условия

Активация на акаунт