Лидл ::59::

• 73 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Вчера си купих чорапогащник на сърца - добре е, отговаря на размера, но материята е...как да обясня... стои малко като много ситна мрежа, все едно ситна цедка. Иначе наистина е 40 ден и има фасон.
Купих и червена пижама за момче - 100% памук, нищо особено, но поне не е синя или сива, каквито предпочитат бг производители за момчета.
И едно чътни от лук - странен вкус, на мен ми харесва, все едно задушен лук със оцет, захар и черен пипер. Не си заслужава цената, мога сама да си направя нещо подобно.

# 256
# 257
svedi, а шлиферите отговарят ли си  на номерата
Ами сякаш са малко уголемени, за сравнение, ако купувам същия шлифер от Зара, Бершка или друг подобен ще ми трябва поне един два номера по-голям, определено немските дрехи са по-големички или просто на нас ни се изкриви вече представата покрай тези китайски, виетнамски и уж италиански( нисък клас), които са заляли целия пазар.  Thinking

# 258
  • София
Тези шлифери 38 размер не са ли малко големшки? Като гледам това е най-малкия, а последно от роклите черните си взех 36-ти, и то при положение че свалям кила от бремеността, шлифера и той ли е така?

# 259
Тези шлифери 38 размер не са ли малко големшки? Като гледам това е най-малкия, а последно от роклите черните си взех 36-ти, и то при положение че свалям кила от бремеността, шлифера и той ли е така?
Да

# 260
  • София
svedi   bouquet

# 261
Някой назад пита докога е промоцията на киселото мляко в синя кофичка за 0.59 стотинки - мисля, че видях до 23.02 Simple Smile

yulmana, даа, ти беше  Hug

Бтв, скоро май пускаха инхалатора. Според вас дали ще го има отново скоро?   bouquet

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 14:38 от L0v3d

# 262
О аз толкова момчешки неща харесах...всичките

# 263
  [
Някой назад пита докога е промоцията на киселото мляко в синя кофичка за 0.59 стотинки - мисля, че видях до 23.02 Simple Smile
L0v3d  bouquet аз бях   Grinning

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:09 от Анонимен

# 264
  • Варна
Моят шлифер е 38 размер, аз съм 173 см, 56 кг. Не ми е голям изобщо, като го закопчея ми обгръща точно кръста, даже бях питала тук дали не ми е малък Joy Ръкавите са дългички. Абе сполучлива кройка е наистина, само материята е доста мачкаща се, аз го гладя като го пръскам с вода с пулверизатор (имитация на гладене с пара  hahaha ) и се получава добре.

# 265

Бтв, скоро май пускаха инхалатора. Според вас дали ще го има отново скоро?   bouquet
Преди 3 дни го гледах при нас - Велинград обаче  Rolling Eyes

Аз пък да попитам - гледам при нас едни светлодиодни лампи - около 20 см. дълги и мисля около 6-7лв. Някой купувал ли е от тях да кае дали светят достатъчко силно- искам да си "залепя" над плота в кухнята(на шкаф), за да ми свети като бъркам, режа и пр.

# 266

Бтв, скоро май пускаха инхалатора. Според вас дали ще го има отново скоро?   bouquet
Преди 3 дни го гледах при нас - Велинград обаче  Rolling Eyes
Вчера имаше някакви инхалатори в Пловдивския в Тракия...не ги разгледах!

# 267
  • София
Моят шлифер е номер 40, аз нося този номер и си отговаря точно.

# 268
  • софия
АЗ се интересувам специално за едноцветните с ластик, комплектите не ме интересуват, купував си от друго място, тези като десен не ме кефят.
Та за долните с ластик важи ли същото, viki_1974 лятото бяха от друга материя, не чист памук, аз не ги харесах изобщо.
Скрит текст:
И аз тая надежда чаршафите и спалните комплекти да са хубави,и да са наистина 100 % памук.Ще видим.
Хубави са. От някоя от предишните промоции съм купувала един комплект с бухали. Не е мръднал. Чаршафът е памучно трико.

# 269
  • София
zvanche два пъти казах, че комплектите не ме интересуват и ти два пъти ми казваш бухалите колко са хубави. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт