Лидл ::59::

• 73 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
СТрахотни котешки езичета правят в италианския магазин на Аксаков, но са скъпички.
ОБаче нямат нищо общо с купешките. Peace
А за инхалаторите - ако ще го ползвате само за физ.р-р става, но ако Ви трябва за лекарство (от типа Вентолин, пулмикорт и т.н.) не вършат работа лидълските. Peace

# 331
  • София
За Уок тиганите от началото на седмицата видях положителни отзиви.. Гледах ги в магазина, но имаше в инструкцията бележка, че е препоръчително миене на ръка защото в съдомиялна щяла да се обезцвети алуминиевата част. Има ли някой, който има тигана и го мие в съдомиялна? Покритието не се нарушава предполагам? Ако е само до пожълтяване на алуминия отдолу, едва ли е проблем..

За палчинки как точно го ползвате? Не се ли стича цялото тесто на дъното, което си е доста тясно...?

# 332
  • Пловдив
да дам отчет Simple Smile
Дъски за гладене изобщо нямаше...

Взех от топчетата Whistling hahaha Ами не са кой знае какво Simple Smile След толкова хвалене очаквах много повече hahaha И от бананите в шоколад взех, но още се боря с топчетата Joy

Взех си и авокадо - твърдичко е, но запасите ми стигат за 3 дни, а дотогава и тези ще са омекнали Simple Smile

Доматите при нас бяха ужасни - всичките мега меки и натъртени Sad

Инхалатор взех от стационарния и само за него мога да кажа Simple Smile Ползваме го и аз, и децата и съм доволна много (важно уточнение, за което вече са писали - за ФР е ок, но за ползване с лекарство не е подходящ) Simple Smile Шумен си е Peace Не знам мобилния как е в това отношение Peace

Другото, което взех, са си ежедневните неща - брашно, мая, сусамки... А, взех и от крема- сиренето с подправки, но имам още отворено от друго, та отзив след ден-два.

# 333
sweet_maniche, на каква цена са бананите?
Ще взема и аз да ги опитам тези топчета най-накрая  Peace
Има ли юфка в Лидъл?

# 334
  • Пловдив
и идея си нямам  Mr. Green Цените рядко ги гледам, а още по-рядко - помня hahaha
ММ софлира тук: "на каквато и да са - не са хубави" Simple Smile
Аз ги взех за шейк на нас с децата, та не ми е проблем, но той си ги хапва така Simple Smile

За юфка и идея си нямам - макаронени изделия взимам от другаде Peace

# 335

ММ софлира тук: "на каквато и да са - не са хубави" Simple Smile
Това много ми хареса  Joy Питах, защото вече ги виждам на цена 3 лева другаде и май дотук бяхме с купуването им. Последно във вторник ги взех на 2,49 от Кауфланд и бяха хубави.

# 336
Киса, мъжът ми ми направи подарък дънки. Хубави са. Ти какво толкова им се чудиш?  Rolling Eyes
Нали си ги видяла в магазина, не можеш ли сама да прецениш дали са хубави? Пипнала си материята, видяла си кройката, бил е твоят номер.... Какво повече....  newsm78

# 337
Последно като гледах бананите бяха на цена 2,60 -2,65-9 нещо такова - преди бяха около 2,30 май и са скочили.
 Дънките не са лоши за цената си .
Има юфка / ако става дума за тази домашната / при макаронените изделия огледайте по -добре. Отдолу стоеше някъде към ориза вече май идва.
Котешки езичета може да си направите и сами ,не е голяма философия .
 Малко си е играчка ама си струва.  http://www.mycookingbookblog.com/%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2% … 0%B8%D1%87%D0%B5/ или тук http://passionscooking.blogspot.com/2012/01/blog-post_21.html

# 338
И аз давам положителен глас за дънките  Peace
Ще потърся юфката, благодаря   bouquet

# 339
За бананите с шоколад ли пишете, защото в поста на sweet_maniche става въпрос за тях.
Цената им е 1,09 или 1,19.

# 340
да дам отчет Simple Smile

Другото, което взех, са си ежедневните неща - брашно, мая, сусамки... А, взех и от крема- сиренето с подправки, но имам още отворено от друго, та отзив след ден-два.

От кое брашно си доволна , като гледам маята явно правиш питки или хляб? Никога не съм вземала брашно от Лидл.

# 341
Маята е страхотна !
Даже веднъж бях купила от преоценената и я забравих във фризера половин година . Та нямаше проблем ,а срока на годност беше изтекъл.
 Брашното от 0,69 си е идеално за всичко / даже и в хлебопекарната става добър хляб /  - вчера купих от това брашно и правих торта / като никога не го пресях -пандишпана си стана идеален / като се вземе предвид ,че беше оцветен в 4 цвята а това пречи на бухването ./
  Странно защо другото брашно тип 500 / 0,89/ - винаги ми се случва някак не добра партида и не по -бяло от тип 650 и е като старо. Около Коледа бях купила и от двата вида ,за сверка пак./ Инак си харесвам за сега нашето брашно / още не са успели да ме чуят  и да го развалят Grinning /

# 342
За бананите с шоколад ли пишете, защото в поста на sweet_maniche става въпрос за тях.
Цената им е 1,09 или 1,19.
ooooh! вярно, че били банани в шоколад. Аз пък прочетох банани и шоколад и затова питах за бананите. А какви са тези банани с шоколад, даже и не съм чувала  newsm78

# 343
Ами сушен банан в шоколад -парченца . До шоколадовите топчета и фъстъците в шоколад.

# 344
Ами сушен банан в шоколад -парченца . До шоколадовите топчета и фъстъците в шоколад.
Това не ми звучи добре и изобщо няма да ги търся  Peace

Общи условия

Активация на акаунт