Лидл ::59::

• 73 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Щастлива мама на 3 слънца
За. Съжаление я взех.  Но не ми чисти добре. Благодаря на дамата, която я сложи. Явно си е до прахосмукачка. Лошото е че няма как да се върне.
Пак да питам аз в нашия лидл пуснаха бройки от червената прахосмукачка.от преди 2,3 м с един филтър. Има ли я някой

# 451
  • Варна
Момичета, купували ли сте от кафето което е на дози /чалди/. Виждам, че има 3 вида, каква е разликата и кое е по-хубаво? Благодаря

Разликата е в кафето - отстрани на опаковката пише какъв вид и силата в скала. Пробвах 2 вида не ми хареса доста е слабо и то при положение, че е правено в професионална машина.  дори няма и силен аромат на кафе .Разликата е в кафето - отстрани на опаковката пише какъв вид и силата в скала. Пробвах 2 вида не ми хареса доста е слабо и то при положение, че е правено в професионална машина.  дори няма и силен аромат на кафе. Ето ги ][/url]
Пробвала съм Colombia blend   и brazil blend накрая ги занесох в офиса да ги пият колегите никой не  каза, че го е харесал.
И аз пробвах от това кафе от любопитство, взех BRAZIL, 18 бр са вътре, опаковани като пакетчета чай. И на мен не ми хареса, има хубав аромат като се отвори опаковката, но става наистина слабо кафе. Приготвих го на еспресо машина.

# 452
Днес си взех от топчетата, харесаха ми! Взех сьомга за малката и се втрещих от цената на бананите 2.89 лв Shocked, ми да си ги ядат.

Нямам търпение да дойде четвъртък, да видя колко пари ще отидат за бебешки дрешки и мокри кърпички Grinning.

# 453
За. Съжаление я взех.  Но не ми чисти добре. Благодаря на дамата, която я сложи. Явно си е до прахосмукачка. Лошото е че няма как да се върне.
Пак да питам аз в нашия лидл пуснаха бройки от червената прахосмукачка.от преди 2,3 м с един филтър. Има ли я някой

Дай и втори шанс, като си усилиш мощността на прахосмукачката на МАХ.
И аз си купих и в началото не останах очарована, но като дадох МАХ на прахосмукачката и се получи.

# 454

Дай и втори шанс, като си усилиш мощността на прахосмукачката на МАХ.
И аз си купих и в началото не останах очарована, но като дадох МАХ на прахосмукачката и се получи.
Само 1 степен има. 30 минути чистя и като хвана края на килима и го тупна... Бая боклуци подскача на горе. Айде косми събира. На ламинат не чисти. Така или иначе съм я взела ще я ползвам

# 455
Каква е мощността на прахосмукачката ?

# 456
Въпрос към тези, които са писали за дънките. Отпускат ли се? Аз се чудех м/у два номера и взех по-малкия, който закопчавам, но ми се стори леко стегнат. И сега се чудя, да ги пера ли или да ги връщам.

По въпроса за качеството им - не са най-хубавите панталони за 15 лв. (може да са здрави, но материалът ми се стори не много фин, ако мога така да се изразя), които си купих тази зима, но реших да взема за проба, понеже пишеше, че стават за сушилня. Не се вижда в брошурата, но на пипане се усеща.

# 457
Каква е мощността на прахосмукачката ?
1500 на самсунг е. Преди 3,4 г я взехме

# 458
Здравейте,

Някой купи ли си дъската за гладене? Едно момиче писа, че предишните били с наклон, същия модел ли са сегашните?

Относно тортата, аз я направих в купички за сладолед - 1/2 пакет яйчени бисквити, консерва ананас, 1 сметана Pilos
 и 1/2 цедено кисело мляко Бор чвор, 3-4 с.л. пудра захар, поръска от кокосови стърготини. Получава се приятно леко десертче, но чак пък нещо божествено вкусно според мен не е. След като изчетох темата със суперлативите за "най-вкусната торта.." очаквах нещо наистина мнооого вкусно (чудя се на себе си какво друго очаквам да се получи като разбъркам 3 съставки освен същите три съставки?!). Споделям, защото може някой също толкова капризен вкус като мен, да се разочарова.  Peace

Според мен не е до капризен вкус  Peace. Просто този тип десерти са си съвсем обикновени, вкусни, лесни, да, но като цяло нищо особено. Както споделих по-напред и аз превя подобен десерт, но с ягоди или банани или смесено, също и с праскови става добре. С ананас най не ми харесва, а ананас обожавам под всякаква форма.

# 459
Преди време коментирахте превръзките на Лидъл, но не разбрах дали имат памучни и неароматизирани? Преди съм взимала, но доколкото си спомням имаше само ароматизирани.

# 460
Преди време коментирахте превръзките на Лидъл, но не разбрах дали имат памучни и неароматизирани? Преди съм взимала, но доколкото си спомням имаше само ароматизирани.
Вземала си Софтино сигурно.
 Другата марка  Siempre  на мен ми харесва повече .  Не са ароматизирани .

# 461
  • На брега на реката
Благодаря на момичетата Ragga i jijo2233, които ми отговориха за чалдите.  bouquet
Явно няма да купя. Подарихме на родителите ми кафемашина на която има  и специални  гумени приставки за чалди, които се слагат в ръкохватката. Та за това питах, понеже ми се струва по-чистичко с тях, ама ядец Grinning.

# 462
Зелето,което е турско и на цена0,69кг е много вкусно много.

# 463
и се втрещих от цената на бананите 2.89 лв Shocked, ми да си ги ядат.

И аз се втрещявам от тази цена Shocked , а преди ден-два се възмущавах на цена 2,79 лв за кг.... #2gunfire Хайде, до ден-два може и да подминат 3 лв/кг... #Cussing out Малката много обича банани, често изяжда и по два наведнъж- явно ще си ги купуваме не от Лидъл вече! Crossing Arms
+1 за зелето и от мен, всички у дома много го харесахме. Peace
Сведи, благодаря за инфото. Аз по-скоро искам да опитам карамелените вафли с разтопен карамел- уж чета етикетите подробно, а не съм запомнила да имат цяла Менделеева таблица отзад. newsm78 Явно съм пропуснала да прочета внимателно. Blush

# 464
  • Русе
Вземала си Софтино сигурно.
 Другата марка  Siempre  на мен ми харесва повече .  Не са ароматизирани .
И Софтино имат памучни неароматизирани - тези, в синия пакет. Розовите са с аромат. Peace

Зелето и аз го харесах. Купих може би 10 кг. Laughing Едната зелка я нарязах за кисело зеле за патицата Wink

Общи условия

Активация на акаунт