Лидл ::59::

• 73 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Днес в тмаркет бананите бяха 2,50лв.Иначе покупките ми от днес,топчета и кафе 3в 11.

# 511
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Знаете ли колко броя са в пакет,памперсите на ЛИДЛ /размер 4/,и каква е цената за пакет?

# 512
  • София
И според мъжа ми нямат вкус бисквитите  Crazy, ние с детето обаче страшно го харесахме.

Както всяко нещо - на едни се харесва, на други не  Peace

Моята патица изобщо не беше изчистена, а уж оглеждах през пакета колкото мога. Определено няма да повторя  Crossing Arms

Сина ми хареса блузките в светло зелено, но бяха останали само големите номера - дали сте виждали 134/140 (за София ми е питането)
Скрит текст:

# 513
  • Асеновград
Знаете ли колко броя са в пакет,памперсите на ЛИДЛ /размер 4/,и каква е цената за пакет?
Големия пакет 15,99 4ката са 50 бр. Малки не съм взимала и нямам спомен за цена но бр.са 35 .

# 514
  • Варна
Купихме сивите кецки със сребриста звезда и черен клин на щерката - хубави са, тя се хареса, аз ги харесах.  Simple Smile

За сетен път се убеждавам, че Лидл Възраждане е по-зареден от Лидл Владиславово и нарочно първо минахме през първия, за да съм сигурна, че ще има това, за което съм тръгнала.

Взех намалени на -30% пилешки бедра, сварих ги и бульона стана по-жълт и вкусен от една друга партида, преди около 2 седмици.

Имаше останали бройки от промоционалния кашкавал Едам по 2.19, пак взехме, хареса се у нас.

# 515
Отчет за пазара тази вечер: ябълки, круши, банани, червено цвекло, 2 бр. чаршафи 90/200 и 1 бр 140-160/200.

Направи ми впечатление, че имаше и други плодове и зеленчуци на промоция освен обявените круши.

# 516
  • София
Понеже доста хора правят тортата, да ви споделя, че кръглите бисквитки се накисват много бързо. На втория час вече си беше съвсем готова. Не знам защо я чакате цяла нощ.

# 517
Понеже доста хора правят тортата, да ви споделя, че кръглите бисквитки се накисват много бързо. На втория час вече си беше съвсем готова. Не знам защо я чакате цяла нощ.

Вкусовете някак много хубаво се смесват на другия ден, става си по-вкусна, но и аз съм на мнение, че е хубава, приятна, но не е чак невероятна тази тортичка, беше голям бум преди поне 7 години, с майка ми я правехме редовно, сега се възроди нещо покрай този Лидл Mr. Green Laughing Laughing
P.S хубаво е да не се пропускат орехите, с тях е още по-вкусно Peace
И последно от мен-шоколадовите топчета ми харесаха, не са лоши, но ако не бяха слагали и вътре в самата смес какао, щеше да е още-по хубаво, сега отвън шоколада ми харесва, но вътре...това какао го усещам, има вкус на Нескуик Confused ooooh!

# 518
Скрит текст:
Гитадам, тази цена на бананите в Т-маркет промоционална ли беше? Laughing
Напомнихте ми, че и круши щях да взимам, а така се изстрелях от магазина... Crazy
Относно тортичката с бисквитките- става супер и с блатове, и със савоярди, и с млечни/какови бисквити... Laughing На нас определено ни харесва повече с редени бисквити, затова не ги начупвам. Party Ако имам, добавям и малко ром. Laughing
Патиците ми изглеждат ок през опаковката.За пръв път купувам- ако има вътрешности, в някакво пликче ли са сложени (помня, че преди са имали вътрешности, тези сега същите ли са)? Blush

# 519
  • Русе
И последно от мен-шоколадовите топчета ми харесаха, не са лоши, но ако не бяха слагали и вътре в самата смес какао, щеше да е още-по хубаво, сега отвън шоколада ми харесва, но вътре...това какао го усещам, има вкус на Нескуик Confused ooooh!
А аз имам чувството, че ям царевични пръчици(ама досущ като едновремешните, истинските) с шоколад  Mr. Green

# 520
  • София
Патиците ми изглеждат ок през опаковката.За пръв път купувам- ако има вътрешности, в някакво пликче ли са сложени (помня, че преди са имали вътрешности, тези сега същите ли са)? Blush

Дано и като я извадиш от плика да е изчистена, че и моята изглеждаше добре през опаковката... В пликче са вътрешностите, опаковани са и бяха вътре в патицата Peace

# 521
И според мъжа ми нямат вкус бисквитите  Crazy, ние с детето обаче страшно го харесахме.

Както всяко нещо - на едни се харесва, на други не  Peace

Моята патица изобщо не беше изчистена, а уж оглеждах през пакета колкото мога. Определено няма да повторя  Crossing Arms

Сина ми хареса блузките в светло зелено, но бяха останали само големите номера - дали сте виждали 134/140 (за София ми е питането)

Скрит текст:
И аз харесах зелената блуза,ама и при нас имаше само големи номера.Много ме хвана яд.Взех кецовете,дано да са читави.За пръв път ми направи впечатление колко е разхвърляно при детските дрехи.Сякаш досега не е било така.Всички блузи бяха отворени и без опаковки.Трябваше да ровя,за да намеря това което търся.При кецовете същата работа-не стига че отворени,ами и отделени един от друг и бая ровене падна докато намеря чифт,който да съвпадне по цвят и номер.

# 522
Днес си купих от дзадзикито,много ми допадна на вкус.Купих още едно кафе 3-1 и от тоалетната хартия от 99ст,гледам,че не е сред любимите ви,но ми допада,че е твърда и плътна,има едни рехави,хич не ги харесвам.

# 523
  • София
ОХ, сетих се какво щях да купувам, топчетата  Joy

# 524
Скрит текст:
Месечинке, какво става бе, душа! Laughing
Дребният се е изказал, без да го забележа Embarassed hahaha
Joy Милият, и той иска да изкаже мнение за продуктите на Лидл, даже категорично два пъти!
Joy

Ние много харесваме патиците, има някой и друг перушин, но не е кой знае какъв проблем.

За апаратите за кръвно които са за китките - купували сме такъв преди години от Технополис, изобщо не показваше верни стойности. Понесохме го към сервиза, да го оправят, а техниците започнаха да ни се подсмихват, обясниха, че няма какво да му се оправя, били си такива. С лекари също сме коментирали, съвета им е бил да си взимаме само такива които са за над лакътя, особено за болни хора хипертоници, за които верните стойности са много важни.

Общи условия

Активация на акаунт