Лидл ::59::

• 73 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Имаше една бисквитиера в Люлин днес.

Някой да е попадал на сос Сатей в азиатските сосове?

# 571
Да споделя, че с китайските Чапати (хлебчета без квас) стават супер домашни дюнери Wink Пък и 8 хлебчета за 2.50 са си екстра.

# 572
Няма да мога да успея да видя момичешките туники и клинчета, да съжалявам ли?  Wink

Туниките не гледах, но купихме черен клин - хубав е, памук+еластан, тъничък, за пролетно-есенно време. Но моята мома може и утре да го подноси.
А бе не знам дали ще съжаляваш, ама аз днес се сдобих с още един клин и 2 потника(станаха 4 потника и 2 клина) и очаквам ММ да ме намота  Rolling Eyes
За брюкселското зеле не е лошо, ама аз за сефте си купувам и не мога да кажа с точност дали вкусно.

# 573
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета спешен въпрос за тортата орехите сурови ли са или да пека ... Мерси

# 574
  • софия
Момичета спешен въпрос за тортата орехите сурови ли са или да пека ... Мерси
Аз ги запичам малко на сух тиган. Не обичам сурови орехи, а и когато са запечени ароматът им изпъква.

# 575
Ами ако ти се играе печи ,инак със сурови си се правят повечето сладкиши.
Печените са по -вкусни / на мен от орехи ми излизат афти -особено сурови /.
Благодаря на Таня 67 за инфота за сухото мляко на Меркурий !  Много ми е полезно / бяха ми казали ,че в сребристата опаковка сухото мляко е на Радиком
Скрит текст:
/ тази фирма не я харесвам - днес отворих пакетче чубрица - само клечки / ММ беше накупил в миг на прозрение някакви подправки от измислени производители  Grinning  Та свърши ми се домашата чубрица / и ако щете вярвайте за пръв път в живота ми Grinning опрях до купена и то - клечици Grinning /
И открих в гугъл това
Скрит текст:

# 576
  • София
Благодаря на Таня 67 за инфота за сухото мляко на Меркурий !  Много ми е полезно / бяха ми казали ,че в сребристата опаковка сухото мляко е на Радиком

Сега се замислих дали не греша.  Sad Може пък да е на Радиком.  newsm78

Току-що проверих в Гугъл. Точно на Радиком е опаковката. Съжалявам, че съм те подвела. Sad

Ето така изглежда - http://alfa07.com/upload/images/details/97914_suho_ml.jpg

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 20:35 от Тaня67

# 577
Сухото мляко което купуваше майка ми навремето за течния шоколад не знам дали не се водеше за малки деца...някакво по-специално беше май... newsm78 Имам спомен Лактана, но дали правилно помня- не знам. Сребристата опаковка беше почти като алуминиево фолио, но по-здраво. Laughing
Иначе аз все забравям да похваля едни подправки от Лидъл Grinning Много харесваме подправката за пиле, за риба (тази е чудесна добавка към салата от най-обикновено зеле), чесъна, кърито, джоджена...Ригана и босилекът в пакетчета също го харесваме. Peace
От азиатската седмица много ми липсват парченцата бамбук- преди пускаха, а последните пъти нямаше.  Sad

# 578
  • София
Здравейте,
искам да попитам някой дали е виждал останали експандери (ластици за гимнастика) в някой Лдл в района на Дружба, Слатина, Младост?

# 579
  • София
Оффф и аз много се чудя, и на мен и двата шлифера ми харесват. newsm78

# 580
Отивам за нес кафе и да видя струват ли си чаршафите -детските.

# 581
  • Sofia
Здравейте,
искам да попитам някой дали е виждал останали експандери (ластици за гимнастика) в някой Лдл в района на Дружба, Слатина, Младост?

Не в тези раайони, но вчера имаше в магазина на Раковска.

Кое от брашната на Лидъл е ок за хлебопекарна?

# 582
  • Русе
По-евтиното Peace

# 583
  • Sofia
По-евтиното Peace

Whistling Никога не съм купувала брашно оттам, сподели, моля те, марката.

# 584
Брашното е Кастело тип 650 за около 0,60ст, но аз не съм доволна от него. Преди седмица изхвърлих два пакета. Беше много овлажнено/не го държа на студено/ и хляба не втасваше добре, правя в хлебопекарна също. Бялото по-става, но аз пак се върнах на София мел, но опаковка от 1кг от Кауфланд. Там е кофти партидата на опаковка 2кг. - поне в русенския магазин.

Общи условия

Активация на акаунт