"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ето ги и рожденните дни на нашите първи рибки Heart Eyes
Честит рожден ден на Борко и честит празник на мама Бизи и
Честит рожден ден на Валерки и мама Thea
 newsm59  cook newsm67

С право ми се "подигравате" момичета - аз по-голяма тъпотия не бях правила скоро  Laughing

# 496
  • Бурса
Честит Рожден ден на Борко и на Валери  Heart Eyes Heart Eyes Да са ви живи и здрави мами Бизи и Теа! Много да лудуват и винаги да има смях в домовете ви  Hug

Гери, Влади е страхотен сладур, а тортата ви е била невероятна  Party

Нели малката от сега те изумява с прически, а какво ли ще е като влязат в пубертета, я лилави коси, я раста  Joy Joy

# 497
Честит рожден ден на Борис и честит празник на мама Бизи и
Честит рожден ден на Валери и мама Thea,
да растат здрави, щастливи и силни калпазани  Tada  bigdance2 newsm18

Гери Влади е страхотен бонбон, ние пак ще правим опит да дойдем до София, ако е хубаво времето, може да ги запознаем  Party

Прочетох един много готин бебешки хороскоп за Водолей, ама е на македонски, ще ви пусна страницата, разбира се, а и малко да се посмеете.
http://mama365.mk/detski-horoskop/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BB … 0%B8%D1%98%D0%B0/

Хубав ден, български майки  Hug

# 498
Честит първи рожден ден на малките мъже Борис и Валери! Разбира се, честит празник и на гордите мами Бизи и Теа! Да сте много здрави вие и семействата ви и нека сте обградени от щастие и уют, а дечицата да растат много усмихнати и радостни! Simple Smile

# 499
  • София
копче много ще се радвам да се запознаем.
За утре и другиден го дават хубаво времето и ние се каним да правим дългии разходки на вън.
Кажи кога ще сте тук и може да се организираме повече майки ако искате да се видим в парка Simple Smile.

bizi  с теб ми се струва , че сме били заедно в една болница  newsm78. Имаме си снимки с еднакво облечени бебоци и нещо леглото ми е познато Simple Smile.

Нели ще ти пробвам рецептата май и аз Simple Smile

# 500
Честит Рожден Ден на Борис и Валери! Нека растат здрави и щастливи деца и много да радват своите родители   bouquet
Фрейда Ето и рецептата за масленицата  Peace
Скрит текст:
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
около 900-950 гр брашно
около 300-400 г сирене
2 яйца
300 - 400 мл. топла вода
около 50 гр краве масло
1 кубче мая(41 гр)
1 с.л. захар
2 с.л. оцет
1 с.л. олио
1 с.л. сол
100 мл олио,3-4 супени лъжици мас
ЗА НАМАЗВАНЕ:1 жълтък,пожелание за наръсване сусам
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Пресява се брашното, добавят се маята, захарта, солта, оцета и олиото.
Прибавят се двете яйца, налива се около 400 мл. топличка вода и се замесва меко тесто.
Разделя се на 6 части (всяка тежи около 230 гр) , които се оформят като топки, поръсват се обилно с брашно и се оставят да втасват
Към олиото се прибавя разтопената мас и маслото. Всяко топче се потапя в трите вида мазнина и се разтегля на кора с ръце в тава с диаметър 30-32 см. Поръсва се с натрошено сирене. Затваря се с втора питка и се завива на руло. Така се оформят три рула. Всяко едно се усуква в противоположни страни и се завива като баница, като краищата им се съединяват. Оставя се да втасва още 10 мин. , намазва се с жълтък и се поръсва със сусам. Пече на загрята 180-200С фурна за около 30-40 мин.
СТАВА СТРАХОТНА НА ВКУС И АРОМАТ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО ♥ Simple Smile

Къти Голям майтап с пампата, аз последно изпрах една салфетка и беше уууууужас  ooooh!

Маги И ММ от декември е без работа, но всичко ще се нареди  Peace Засега се справяме, вярвам че всичко е било за добро. Дано и при вас всичко се нареди  Peace Hug

Хубав ден момичета   bouquet

# 501
Честит първи рожден ден и на другия "огледален" рожденик /20.02/ Борис на мама Бизи!!! Да бъде здрав, да опознава света с вълнение и любознателност и нека само радост да носи на мама и тате  newsm59

Сигурно и вие мами на първия рожден ден сте се питали, кога мина една година! Все едно беше вчера и всичко под час си спомням.
Аз снощи се вихрих в кухнята и капнах. Тортата се оказа при мен несполучлива. Не се навдигна при печене особено. Сега метнах още една доза, да видим  Thinking Трябва да закрепя положението някак си.

Къти, аз салфетка съм прала и то често и после лошо ми става, та представям си памперс  Laughing Все пак е било малкото зло...чист е бил Mr. Green
Гери, страхотен рожденик! А тортата е нямам думи. Ако ви трябва помощ за яденето свиркай  Wink
Нели, страшна прическа има малката  Simple Smile А рулото много интересно изглежда.
ФрауСт, обнадеждяваш ме, че положението с бюста не винаги ще е увиснало  Mr. Green А дано!

Да попитам, ако някой е имал подобна ситуация. От 2 вечери малкия се върти все едно не може да си намери място. Трябваха му снощи 2 часа, за да заспи. Легне, заспива и почва да се мести. Стои 2 мин. така и пак почне. Ляга по възглавници, краката ми, все едно не му е удобно. Та се чудя дали може да е от това, че няма подходяща възглавница. Някой имал ли е подобен проблем. Денем си спи на същото място без проблем. Личи си, че му се спи, но изпитва някакъв дискомфорт и обикаля спалята  Thinking

# 502
  • Англия
При нас е същото положение, но като и дам панадол и спира да мърда, което ме навежда на мисълта, че зъбите са виновни. По принцип те нямат нужда от възглавница.

# 503
Теа, със сигурност не е от възглавницата. Като гледам Рали, толкова рядко заспива върху нея, че надали им е станала нужна. На нас също ни се е случвало да се върти много, въпреки че се прозява, бърка си в очите, изобщо видимо е, че ѝ се спи. Специално за Рали установих, че въртенето по-често се случва, когато е светло. Та ако и ти се пробваш на светло да приспиваш малкото, виж как ще реагира, ако е тъмно.
И аз не изключвам варианта за зъби, това много си ги мъчи малките по всякакви начини...

# 504
  • NE
Thea Същата работа. Сложа ли го на кошарата и почва едно дупене, едно чудо. Заставих се да го завия само и колкото спи, толкова. След 15 мин. пак ме търси. На леглото ни също не иска. Така, че спим на гърда. ooooh! Възглавница ползвам, ама една тънкофайна зареди това, което казва ana.ana че нямат нужда от нея. Дори в детската не им дават възглавници, така че не е тя. Зъбите са ... Tired

# 505
 bdbaloniЧестит рожден ден на Валерко  Heart Eyes и Борис   Heart Eyes ! Честит празник на Теа и Бизи и техните семейства! Нека са ви много здрави момченцата и много да ви радват! bdbaloni

Теа, и Боряна снощи така се въртя и не можа да си намери място. Не се случва за първи път. Снощи се опитваше да ми легне върху лицето  Crazy
Гери, снощи много се радвах на Влади и тортата. Като някой олигофрен се бях ухилила и затворих снимката да не взема да го урочасам  Joy Hug
Фрейда, почти всеки път взимам от бебешките на Лидл и наистина не са мръднали. Много ги харесвам, а и са много изгодни. Сега не взех нищо, че бяха плюшени повечето, а блузки си имаме доста  Wink

Усмихнат ден   bouquet

# 506
Честит рожден ден на Борис и Валери! Да са живи и здрави и много усмихнати!  Two Hearts
Гери-аз много искам да направим среща и да запознаем малките! Не съм гледала прогнози,но ще се радвам в скоро време да осъществим  тази идея!  Hug

Относно заспиването-малката все още я приспивам на ръце вечер,спи спокойно 3-4 часа и после се започва едно дупене и обикаляне на кошарката!!!  ooooh! Понякога е на сън,но в повечето случаи трябва пак тати или мама да се намесят за да заспи!  Crazy Със сигурност знам,че не се буди от глад или жажда,защото нощно време отказва такива неща...  Thinking

# 507
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честити и здрави да са Борис и Валери  Hug Hug Hug

Хайде, ако искате утре от към 12-12,30 до към 15-16 в Южния Simple Smile Времето го дават слънчево и +11, та смятам, да съм на разходки Simple Smile Вярно, че ще е тъпкано, но пък ...

# 508
Честити и здрави да са Борис и Валери  Hug Hug Hug

Хайде, ако искате утре от към 12-12,30 до към 15-16 в Южния Simple Smile Времето го дават слънчево и +11, та смятам, да съм на разходки Simple Smile Вярно, че ще е тъпкано, но пък ...
Леееееееекичко ви завиждам Crossing Arms их тъй ли една от вас не се падна в Ямбол при мен Crossing Arms
ще ви завиждам, не се шегувам... ама благородно разбира се Peace

Тук и днес времето беше страхотно, но го използвах да изляза да напазарувам за Мони и някои неща за нас, че кръстниците ни ще идват на гости  Whistling да се видя и аз малко с хора Laughing

Разбраааах, разбрах вече, че няма да стане номера да се перат и да се ползват по 2 пъто/примерно/ памперсите Joy Joy Joy е, поне и вие ще знаете Joy Голяма лиготия ме е ударила момичета, направо съм чудо Crazy Crazy Crazy

# 509
Безобидничка-утре точно сме на среща с кумовете,че за Прошка няма да са в София,но другата седмица,ако е хубаво времето ще се радвам да се срещнем...  Hug Аз отдавна не съм ходила в Южния парк,но транспорта с който мога да дойда е автобус 74-не съм се престрашавала да се качвам в градски транспорт с количката,ама заради вас ще се жертвам!  Mr. Green Надявам се,че е пригоден за колички,че иначе не знам как ще стане номера-продадох си колата миналата година,защото не я бях карала 5 години,а и не ме бива за шофер-признавам си!  Embarassed
Къти-не искам да те разочатовам,ама не си първата дето пере пампи!  Laughing Моя приятелка го направи 2-3 пъти,но с "помощта" на 3 годишния си син-пералнята им е с горно зареждане и той я издебвал да не гледа и зареждал набързо с мръсен памперс!  Joy Да видиш сега по колко пъти проверява прането преди да пусне пералнята!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт