"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Къти,и аз не съм прала памперс-все още,но пък скоро изпрахме на ММ служебния телефон,редовно си забравя носните кърпи по джобовете.Преди му ги провеявах аз,но откакто се появи малката,не мога и с него да се занимавам ooooh!Та редовно вадя от уплътнителя стотинки,разни изпрани календарчета,доста е гадно наистина след пране на носни кърпи-всичко е полепнало в бели мъхчета #Cussing out
Такааа,разчистих "склада"на бандата/малката и котарака/-под дивана в хола,тази част,която е ракла.И този път извадих:1 биберон,1 капачка за биберон, 1 дрънкалка,1 химикал,2 изсъхнали листа от цветето, 1  рошава топка/играчка на котарака....Това всичкото складирано за 1седмица,всяка седмица чистя основно.
Гери,малкият Влади е страхотно сладурче,много хубаво ,че сте посрещнали празника семейно у дома.
И ние днес направихме едно кръгче на района,най-после положителни температури.Дано няма повече такива студове,че се откача затворен #Cussing out
И аз завиждам на софийските мами,ние тук явно сме несериозни Rolling Eyes А вчера купих мартеничка на буболечката-много сладка ръчна изработка от онзи материал като пластелин/забравих му името newsm78/ -ярка цветна рибка.Дори намерих къде да я закача за леглото,защото на нея няма да рискувам,ще я свали и налапа за 0 време Laughing

# 511
  • Англия
Полимерна глина? И аз чакам мартениците от баба, дано пощите веднъж ми ги доставят на време...

# 512
  • София
на линия съм утре за парка Simple Smile .
Тъкмо се чудех безобидничка дали да ти звънна да те омайвам за утре Simple Smile.
Съни аз ходя с кола, че съм на другия край на София, тъй че може да се разберем да мина и теб да взема другия път и да не се мъчите по автобуси.

Благодаря ви за хубавите думи за Влади и тортата. Тортата не беше никак лоша. Simple Smile

При нас като имаме такива въртения в повечето случай е от коремчето. Давам му био гая или /и еспумизан и пръцва два пъти и заспива  Laughing.
Ако е от зъби няма заспиване .

Аз цял ден издирвам едното шише с вода на Влади. Сутринта ги оставих с баща му за 20 мин и това шише потъна в дън земя. Малкия нали го разнася и пие и кой знае къде го е заврял  ooooh!. Продължавам да търся   Laughing

# 513
Ана,нещо друго като име ми се върти в главата...както и да е
А за мартениците по пощата-до преди 2години пращахме на сестра ми ,отиваха за 20дни средно.Чаках да излязат първите мартеници тук по сергиите още февруари за да стигнат навреме,разбира се,не винаги SadНо тъй като тя си идва всяко лято,вече и купуваме с майка ми сега и като си дойде лятото и ги даваме да ги върже на децата на 1ви март.И без това за пощенски разходи давах повече пари отколкото за мартеници и пак не отиваха навреме,веднъж се бяха изгубили дори #Cussing out

# 514
  • Бурса
Днес четох разни статийки в babycenter.com и се спрях на нещо, което ме подсети за Мечева. Нали каза, че Димитко е спрял да говори, въпреки че пред това е казвал доста неща. Според думите на доктора, който се изказва там, когато децата се учат да ходят, често спят лошо, не развиват езиковите си възможности и просто са обсебени само от ходенето. По нататък се казва, че може и да се засили така наречената separation anxiety или да са лепнати за нас с две думи. Ако някой иска да пречете на английски или изслуша, че има и видео ето го линка:
http://www.babycenter.com/2_baby-on-the-move-walking_1487451.bc

# 515
Привет, мами!
ЧРД на Валерко и Борис! Да са живи и здрави малките големи мъже Simple Smile
Тели, много ти благодаря за линка. Много полезно ми дойде точно по нашия проблем. За SAD мисля, че ни е рано, но определено това с "грешката" в комуникацията ми дойде добре. И сега като се замисля, той наистина иска само да ходи. Без кръст останах и се чудя по какъв начин да си инсталирам очи на гърба и г_за, щото не мога да го изпусна от поглед. Веднага почва да се набира по маси и столове, за да се изправи да ходи. Та, с една идея по-спокойна съм сега. Явно си е просто етап от развитието.
Съни, мерси че ми каза за тия чорапки от Лидъла. Днес ходих и взех цели 3 чифта. Много са яки Grinning Малкото с тях направо хвърчи!  Joy И бодита му взех. Малко тънканаж са, ама пролет иде все пак.  Peace
Гери, страшен е Влади! Много хубаво дете.  Hug ма те всичките ни деца са все хубави Simple Smile А тортата ви е била много хубава. Само се чудя как я нарязахте....  newsm78
Друго нямам кво да кажа. Изпратихме си таткото нощнна смяна и сега ще съм мома.

# 516
Честит рожден ден на Борис!  Честит рожден ден на Валери! Да са живи и здрави! Wink

# 517
Юхууу, благодаря за страхотните пожелания, много сте мили всички Hug хубаво е че ви има  Heart Eyes прайхме снимки - непрофесионални, разходихме се, правихме отпечатък на стъпчици и ръчички и малкия откарва рожденнически сън, но ще ходя да го събудя, че после да не ми организира и бебешко диско Crazy

Гери, даааам, то и по едно и също време сме били в тази болница, ма кой да знае... Hug

Целувки на всички бебоци и мами  Hug

# 518
Изядох си всичко днес от Детската кухня - първо, второ и трето. Детето не поиска да го погледне дори и съответно набива хляб и кисело мляко за обяд. Не ще да ги яде тия манджи или да яде по принцип... В чудо съм и мисля само какво да готвя. Треволяци също не са на почит. Само като види спанак и се обръща на другата страна. Изглежда и зъбите й дават зор, защото е ужасен киселак тия дни, чеше венците с каквото намери...
Присъединявам се към Къти с благородното завиждане на Южния парк. Тук всичко е в разкопки - паркът, градът... Сменят в&к тръбите навсякъде и отделно реновират улици и парк по европейска програма. До май месец ще е все така Бейрут. Никъде не се минава с количка и добре, че се носим още с ергономичната раница. Наскоро си взех по-голяма (тодлър) и съм доволна.
И да те успокоя, Къти. Съвсем не си пионер в прането на памперси. Тая работа я свършихме с майка ми през декември, когато бяхме на гости за месец там... Цялото пране беше в желе и съответно всичко пак. Та така... Случва се. WinkWink
Тели, радвам се, че вече сте заедно с ТМ и се е прибрал.
Маги, съчувствам ви. Много искаме и ние второ детенце скоро. А с работата и като цяло такива промени - опитай да се настроиш позитивно. кураж! Ще е за добро, ще видиш!
Гери, страхотна е тортата, а пък рожденикът!...
Имаше и още, ама трябва да изчезвам...

# 519
  • Varna
Честит рожден ден на Валерко и Борис! Много щастие и много усмивки да ги съпътстват!
Ми то не е за хвалба, амиииииии- Бобо се изтрещя на земята и има малко червеничко на клепачето на едното око, и мааалко червеничко на бузката. Оф, за секунди го изтървах от поглед- и той реши да се натика на едно тясно място и аз само го видях вече паднал. Ай, щи таковам прането- ми така си стои сгънато и неприбрано, то прането пък не ми е по-важно от детето/ това бях се засилила да правя/ . Та толкова.
И да ви кажа как неволята ме учи и на дърти години Joy JoyНали пасатора е на ремонт и все още не е готов, и аз обаче като съм решила да направя на Бобо елда, хванах се с една стара кафемелачка и хоп-елдата е ситно смляна и направих нещо като каша с нея. Замислила съм и червената леща да пробвам дали ще мине от там.
Хайде толкова от мен.
Лека вечер и спокойни бебоци!

# 520
Хелоуу Simple Smile

Охх, и аз завиждам за срещата ви. Беше ми близо Южния парк като бяхме в София, ама.. Сега ми е близо двора  Laughing Simple Smile И да се снимате тоя път  Wink

Тачи, и ние сме сини и червени  Laughing Пак се разкраси за празник Боряна. Удря се на дръжките на гардероба и мисля да ги махна (как ще си отварям чекмеджетата не знам, ама се уби детето там  Sad ). А елдата и лещата аз не пасирам вече. Варя малко повече и така си я яде.

Няма ново при нас. Хванала съм се да чистя де що видя по етажите, че други ден да не се изложим пред гоститО  Laughing

newsm46

# 521
  • Varna
Дуче, и аз завиждам на софиянките, че ще се видят и ми се иска и ние от Варна/не казвам варненки, щото аз не съм варненка  Joy Joy Joy/ да си спретнем една среща някой път. Но нека поне да се затопли малко. Иначе ние с теб може да си спретнем една сватска среща/ като сгледа напр/ в Плевен напролет, когато идем за малко до Ловеч. Мисли го като вариант.
Аааааааа, Фрейда, ако наистина сме комшийки може да си спретнем една срещичка- стига да искаш да излезеш от анонимност и да се видим. Иначе като се затопли ще се ходи до Морската- то е ясно.

# 522
  • NE
Да се отчета и аз. Mr. Green
Къти Една колежка си изпра ваучери за храна за 60 лв. Двойна гадост си е.
Мечева Най се радвам, че децата са просто на периоди.
Дуче Хаха и на мен двора ми е близко. Иначе махни тези дръжки, че аз съм обезопадила всичко що има. Друг е въпроса, че гумичките биват изкарани от ръбовете и в устата.
Фрауст Зъбки ще са. При нас беше подобен кошмар и още отказва да яде.
Тачи Ох и мойто днес се изтрещя та чак писна.
Ние си ползваме уолкъра съвсем сами.
Малко време ни трябваше да усвоим инерцията и сега супер много се кефи и пищи.

# 523
Нели и Нели, мерси за рецептите   bouquet

И ние днес имахме падане, уж не беше нещо кой знае какво, ама голямо реване падна. Така рева, че чак се захласна милата. Удари се във вратата. Абе не е приятно.

Тачи, засега оставам в анонимност    Sunglasses

Днес съвсем случайно купих едни маратонки на малката. На Барт, ест.кожа отвън и отвътре за 16лв, май нещо намалени. В къщи и ги обух, изглеждаха и удобни, ходи си с тях без проблем. Но много ми е съмнително качеството, много гадно миришат отвътре, а уж кожа. Някой има ли отзиви за Барт.
Скрит текст:

# 524
Добър вечер Simple Smile

Безобидна като правите тия дълги разходки как и къде ви се случва яденето?     Нали мойто диване не ще да яде и  това ми пречи на дългите разходки.

Фрауст това лещеното се получи много вкусно, но госпожицата реши, че й се обядва с лъжица и греба КМ и боб  Sick толкова е надобряла, че може да гребне едно бобче, да си го изсипе на таблата и пак да го гребне. Само връзката лъжица-уста й липсва. А идея за зеленаж - утре ще й правим сърмички с лапад.

И да ви се похваля - свекърите ми купиха кола #Crazy сега ще трябва поне една година да се държа прилично  hahaha

Спокойна и магична вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт