Та редовно вадя от уплътнителя стотинки,разни изпрани календарчета,доста е гадно наистина след пране на носни кърпи-всичко е полепнало в бели мъхчета 

/ -ярка цветна рибка.Дори намерих къде да я закача за леглото,защото на нея няма да рискувам,ще я свали и налапа за 0 време
.
.
. Продължавам да търся
Но тъй като тя си идва всяко лято,вече и купуваме с майка ми сега и като си дойде лятото и ги даваме да ги върже на децата на 1ви март.И без това за пощенски разходи давах повече пари отколкото за мартеници и пак не отиваха навреме,веднъж се бяха изгубили дори

Малкото с тях направо хвърчи!
И бодита му взех. Малко тънканаж са, ама пролет иде все пак.
ма те всичките ни деца са все хубави
А тортата ви е била много хубава. Само се чудя как я нарязахте....
хубаво е че ви има
прайхме снимки - непрофесионални, разходихме се, правихме отпечатък на стъпчици и ръчички и малкия откарва рожденнически сън, но ще ходя да го събудя, че после да не ми организира и бебешко диско

Нали пасатора е на ремонт и все още не е готов, и аз обаче като съм решила да направя на Бобо елда, хванах се с една стара кафемелачка и хоп-елдата е ситно смляна и направих нещо като каша с нея. Замислила съм и червената леща да пробвам дали ще мине от там. 
И да се снимате тоя път 
). А елдата и лещата аз не пасирам вече. Варя малко повече и така си я яде.
/ да си спретнем една среща някой път. Но нека поне да се затопли малко. Иначе ние с теб може да си спретнем една сватска среща/ като сгледа напр/ в Плевен напролет, когато идем за малко до Ловеч. Мисли го като вариант. 

толкова е надобряла, че може да гребне едно бобче, да си го изсипе на таблата и пак да го гребне. Само връзката лъжица-уста й липсва. А идея за зеленаж - утре ще й правим сърмички с лапад.
сега ще трябва поне една година да се държа прилично 
Препоръчани теми