са криете така. 
под една табуретка
.

ама кво да прайш - празнични дни , ахо, ихо, после тихо, надявам се 

катастрофа/
Ама после изчаках 1месец и започнах да въвеждам бавно.Аз започнах още към 7-8месец де,беше рано.И така първо по 1лъжичка пюре грах или боб към другото пюре,после по лъжичка и половина и така лека -полека си прояде.Сега ги яде без колики и газове.Само съм забелязала,че ако ги дам както са от кухнята-по-едно смлени има газове понякога.За това ги пасирам на каша задължително ,за всеки случай.А и ние сме с 2зъба,така че няма и с какво да се дъвче

Сега обаче, искам автоматик
Голям кеф е. Нали като продадохме моята старата кола, карах на брата на ММ колата (тая дето я смлях у мантинелата
), а тя е автоматик. Е, нема такъв кеф
Eбаси мързеливата история
Така и по 20000 км на ден мога да си карам
Извинявам се за лирическото отклонение.
Aма там нещо на работа се били забавили некви си хора, та цял автобус чакал некой си, дето не можел да изчака 30 мин да се изкъпе у тях, ми на работа. Та го чакали, ма поне се е прибрал изкъпан и избръснат човка....
Как да е. 

много 
то от да е разнообразно храненето му - половината неща ги забравих 

А какво е лещеното нещо, което си правила? 

. Времето беше много хубаво.
. С много кеф да си я караш.
. Мойта има и функция да не държиш педала на спирачката като си спрял и няма такава мързелива работа, а за задръстванията е рай. ММ преди караше ръчка, обаче като покара мойта няколко месеца след като родих и после си смени колата с автоматик и вече не иска и той да кара ръчка. Та Къти и Мечева няма да сбъркате с автоматика
. 

И простете,ако съм засегнала неволно някоя от вас! 

),та там нали има едно пазарче и в един от павилионите,който е за вносни перилни препарати открих УНИКАЛНИ памперси!
Препоръчани теми