"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Копче храним си ги на вън, в количките. Даже така по ядат, има с какво да се разсейват.
Ние днес пак не искахме да ядем и накрая му дадох кашкавал  и така се наядохме с хляб, кашкавал и варено пъдпъдъче яйце . Как ще е в яслата като не я иска тази кухня не знам.
Но твърдо трябва да го отуча да цока денем, че не вървим на добре. Дига ми блузата където му падне и малко става неудобно вече.

Скрит текст:
аз ей тъй на само споделям, без никой да се засяга, ама много са ми странни разни потайности или анонимности на някои мамита тук. Чудно ми е защо  newsm78 са криете така.
Любопитство от моя страна, не се обиждайте нали  Simple Smile

И между другото си намерих шишето  Joy под една табуретка

все забравям да ви кажа , че онзи ден взех много симпатични сандалки за Влади от един магазин на Витошка на GEOX. Имат страхотни намаления и има обувки и летни сандалки за по 30-40лв детски и имаха и номера. Аз взех сандалки 23 номер, защото обувки си имаме, но сандалките бяха страхотни. Даже и на мен си взех едни Simple Smile.

спокойна и спяща нощ  Hug

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 23:03 от guerry

# 526
Влизам да похваля рецептата на Ируканджи. Чудно стана пилешкото с ананас! За съжаление - без пармезан, че на село няма такива екстри. Направих паралелно и две свински пържолки с гарнитура картофки, че имахме и гост. Тях пък по тази рецепта:
http://www.nikoleta.eu/2012/08/08/свински-пържоли-с-ананас-и-кленов-сиро/
Мазах с мед, че и тоя сироп е луксозна стока...
Копче, радвам се, че ви е допаднала лещата. Голямо гребане е и у нас. Невероятно се изнервя, ако аз взема лъжицата, за да й я зареждам. Иска сама и съответно пищи... Но предимно яде КМ, за друго не отваря уста. Не го разбирам това дете. Wink
Честита кола! Безаварийно шофиране! И само хубави пътешествия!
Желанието за анонимност го разбирам. Не всички са в борба с научно-техническия прогрес... Та сигурно има и по кибер-мибер-сай-фай свекита, които знаят не само как се изключва лаптопа.
Лека и мека.

# 527
Денят на рожденника свърши, като не щеше да спи. А утре като дойдат и гостята, хептен режим йок Crazy ама кво да прайш - празнични дни , ахо, ихо, после тихо, надявам се Peace

Ще има утре още снимки и ще ви запозная Hug

Копче, леко и безаварийно шофиране, само на хубави места да пътешестваш с новото бу. Пък за доброто поведение - да бе, я не се поддавай на машинации. Ти си си го заслужила Peace

Ади дано е лека и мека за всички бебоци и мамита Sleeping

# 528
  • NE
Добро утро!
Копче Честито возило! Ох аз даже книжка нямам.  Blush
Гери Струва ми се, че Влади иска като Вили да гриска. Чудя се да сваря малко зеленчуци и пак да му дам да гризе, както правя с бисквитите. Няма тън-мън една бисквита не ми е върнал досега. Това е откакто му изникнаха 4-те зъба.
Бизи Дойдоха ли дрешките навреме? Какво взе?

Да ви се оплача как за пореден път се убеждавам, че детето ми е с чувствителен стомах. Вчера му правих грахена супа. Белих 1000 грахчета на ръка и пак имаше колики цяла нощ. Вече оставям варивара. Грах ще давам по много малко.

# 529
Добро утро от мен  bouquet
Копченце  Shocked свекито ти е подарила кола Shocked бреееееее, браво, поучила се е от грешките и ти се извинява, да зна'ш Laughing
Да ти е честита новата продобивка   car003 newsm01 и много, много да пътешестваш и все на красиви и приветливи места  bouquet

# 530
Добро утро ,мами
Копче,честита ти кола!Да си я караш със здраве и безаварийно!Те са ти я подарили за да стоплят отношенията и да си изкупят греховете.така че не се чувствай задължена според мен Naughty
/да видим кога най-после ще се престраша да се върна зад волана след тая ш.... #Cussing outкатастрофа/
Флауър,относно граха и другите варива-аз също имах проблеми в началото,големи колики,голям гърч беше CryАма после изчаках 1месец и започнах да въвеждам бавно.Аз започнах още към 7-8месец де,беше рано.И така първо по 1лъжичка пюре грах или боб към другото пюре,после по лъжичка и половина и така лека -полека си прояде.Сега ги яде без колики и газове.Само съм забелязала,че ако ги дам както са от кухнята-по-едно смлени има газове понякога.За това ги пасирам на каша задължително ,за всеки случай.А и ние сме с 2зъба,така че няма и с какво да се дъвче Mr. Green
Мами,изнасяме се за уикенда.До скоро Hug

# 531
Здравейте,
Честит празник на патерица на всички мамита и малки мечета! Нека са здрави, усмихнати и положителни към всичко! Simple Smile
Ние сме добре - говори адски много - баща й се шегува, че ще проговори преди да проходи! Всичко повтаря, смее се на шеги, шегува се с мен като ми крие разни неща...
Ние сме с пантофки на Бефадо - много е стабилна с тях... Честно да си кажа имаме и Атипас, ама вършат същата работа като едни чорапки с подметка, тип мокасинка.... Разликата е , че едните струват 5 лв., а др. 35лв...
Копче, честита кола - безаварийно!  И ние се оглеждаме за нова, че моята много харчи, а и подръжката й е безумно скъпа... Иначе, е много сигурна и голяма... Simple Smile
Много големи кулинарки - аз мерак за готвене много имам, ама рядко ми се получават нещата... Поне се мъча да е здравословно.. Simple Smile  Whistling
Хайде, хубави почивни дни! Simple Smile

# 532
Добро утро, бг майки! Grinning
Феичка, по същата причина и аз е давам грах. Имах злощастен опит, почти като вашия, само че аз давах по обяд и до вечерта беше кошмар. Рвене-пръдне и така цял ден. Карфиола също ни докарва колики. Броколи - също. Боб - абсурд да повторя! Сега грах и злен фасул давам с купешките пюрета, зеленчуковите. В тези на Бебевита има едно - Градински зеленчуци. В него има грах и царевица и не сме имали проблем така. В тези на Хип - Различни зеленчуци има грах и зелен фасул, пак се храносмила добре.
Снощи, уви, пак не беше "вълшебна" нощ явно. Пак се будихме 10000 пъти, ама тоя път явно от глад. Давах вода, сок-мок, пак реве. Дадох млякото накрая и спа до 8....
КопчИ, честито возило. Безавариино каране  Hug
Скрит текст:
И аз започнах да се оглеждам вече, понеже като се върна на работа, със сигурност ще имам нужда кола.  Най-малкото за да успявам на време да заведа малкото на ясла и от там на работа, и вечер за да мога да го прибирам по-навреме. Щото по автобуси съм се начакала....  ooooh! Сега обаче, искам автоматик Grinning Голям кеф е. Нали като продадохме моята старата кола, карах на брата на ММ колата (тая дето я смлях у мантинелата Grinning), а тя е автоматик. Е, нема такъв кеф Grinning Eбаси мързеливата история Simple Smile Така и по 20000 км на ден мога да си карам Grinning Извинявам се за лирическото отклонение.  Blush
Попарата си изядохме сутринта, което си струва да се отбележи. При това с цели 2 филии хляб беше!  Shocked ММ се прибра от работа успешно преди около час. Много закъсня, бях готова да го обявявам за издирване Grinning Grinning Grinning Aма там нещо на работа се били забавили некви си хора, та цял автобус чакал некой си, дето не можел да изчака 30 мин да се изкъпе у тях, ми на работа. Та го чакали, ма поне се е прибрал изкъпан и избръснат човка.... Grinning Grinning Grinning  Как да е.
Ох, и още некви работи щях да казвам, ама мисълта ми се изпарява по-бързо и от пенсията на баба ми, след посещение в аптека....
Хайде, за сега се оттеглям. После пак. Simple Smile
Хубав ви ден, мами  Hug

# 533
  • NE
Аз грах въведох още на 9 месеца от готови пюрета, после слагах в крем супа към 10 грахчета пак обелени. Викам да му давам вече цяла супичка, но му тормози стомаха толкова много грах. Аз не се учудвам. Баща му е с проблемен стомах и явно си го е наследил. Още нещо, което е свършила навремето свекървата. Просто нямам думи как са го гледали.

# 534
Систър и аз съм ВЕЧЕ фенка на автоматика
Скрит текст:
нали лятото продадохме моето цц и на мъжа ми старата и взехме е-класа автоматик и много ми харесва. До скоро мислехме и на мен кола да взимаме понеже с една не става, но решихме да посъберем още някой лев и тогава Rolling Eyes та за сега сме с една, ама той мъжа ми ходи със слъжебния автобус на работа или с колега се комбинират по няколко дни с едната кола-после с другата, така че през повечеро време е на мое разположение.
Амааааааааааа... исках да кажа, че си е голям кеф автоматика. Само пази Боже да не се повреди, че.....  Crazy много Money

Флауърче и аз много рано бутнах граха и съм нямала проблеми никакви. Обаче добре, че ме подсетихте да му дам, че направо го забравих граха Joy то от да е разнообразно храненето му - половината неща ги забравих hahaha

Днес временцето е прекрасно - тати Мирко ще ходи с отбора да ритат, а мама и Мони май ще се отдадат на разходка и кафенце навън  newsm68

# 535
Guerry, супер са обувките Geox. Точно както е логото на марката -Кожата,която диша.
Аз в началото само Чико купувах,ама като я събуя,чорапчетата направо мокри,толкова задушаващи.
А с Geox няма такова нещо, и стелките са много анатомични ,направени от незнам какъв беше memory материал.

# 536
  • Varna
Здравейте, момичета~! Набързо, че ...мисля да гледам филма по нова!
Ние сме със синка на окото и червена буза, ама поне е кефлия, и явно не му е проблем.
Боб, грах, леща, яде без проблем, даже граха не го беля, а варя и пасирвам. Но явно е до самото детенце.
Да ви кажа, че му сварих гулия/земна ябълка/ и понеделник ще давам за проба.
Хайде, лека нощ от мен!
Фрейда, ок- щом искаш да останеш в анонимност. Но като се стопли, ще се търсим с Нели Н из морската.

# 537
Здравейте, дами!   bouquet

Днес голямо приключение беше при нас.
Скрит текст:
Направихме една дълга разходка с бабата (майка ми), но Бобата заспааа навъън. И спи, спи..викам ще пропусне тоя гаден памперс.Събуди се към 17ч и аз в салона на леля ми. Тъкмо я изкарвам от количката и пишшшш - цялата мокра, та и аз мокра! Да видиш как се купуват на бързо дрехи.Ми че и не работеха детските магазини, тичах до Лидл и купих от момчешките бодита и един панталон от предна "колекция" - той поне момичешки  Laughing Спасихме положението. Тамън я събух и да я сложа в количката да обуя памперс и се изпика и на чувала и на количката и ми се хили маймуната  Laughing Чудо! Слагахме найлони, кърпи от салона и се прибрахме по живо, по здраво. Още половин час и пак пропусна памперса! Писнаа ми с глупавите памперси  Laughing Взех и от чорапките дето Кисчето показа.
Копче, честито возило! Със здраве да се ползва! А дано са се осъзнали малко свекърите  Simple Smile А какво е лещеното нещо, което си правила? newsm78
Фрауст, не знам кое е ваше село, но ако имате Лидл другата седмица ще пуснат кленов сироп  Wink
Ируканджи, тая сутрин реших и аз да правя с попарата 3 сухара (иначе с 2 правя) и се изяде! Не можах и аз да повярвам  Laughing
Феичка, как имаш нерви да белиш толкова грах, нИ тА знам, честно! Аз не го беля, давам и боб(белен обаче) и леща, брюкселско зеле, зелен фасул..няма и нищо. Но цяла грахова супа не съм правила.

Утре ще правим прощъпулника. Дано не се заинати само и да не иска да търчи след питката  Laughing

Спокойна нощ  baby_neutral

# 538
  • София
привет мамита,

ние днес направихме една хубава разходка в парка с безобидничка Simple Smile . Времето беше много хубаво.

Мойто диване пак е на диета, явно ще се присъедини към 90 дневната диета  Laughing. Чак сега вечерта успях да пробутам малко супа , защото на всяка лъжичка слагах от горе по парченце варено яйце и само така ми мина номера. Оказа се че умира за варени яйца, та сега поне ядем хляб , кашкавал и яйце.

Копче честито возило, много хубава колица Simple Smile. С много кеф да си я караш.
Скрит текст:
аз карам автоматик и честно казано повече на друга кола не се качвам Simple Smile. Мойта има и функция да не държиш педала на спирачката като си спрял и няма такава мързелива работа, а за задръстванията е рай. ММ преди караше ръчка, обаче като покара мойта няколко месеца след като родих и после си смени колата с автоматик и вече не иска и той да кара ръчка. Та Къти и Мечева няма да сбъркате с автоматика Simple Smile

Flower Fairy как имаш търпение да белиш грах не знам. Аз още не смея да дам боб заради това. Но аз и не съм много по боба, та не държа на това особено. Ние от карфиола имаме много газове и след като един път много го боля коремче, от тогава не съм давала.

Дуче аз от скоро си взимам от белите памперси, 5 и много ми издържат. Нощем си изкарва с един , сутрин е чудо, но до сега не е пропускал грам.
Успех утре на прощъпулника и да кажеш какво си е взела Бобата Simple Smile

celica и на мен ми харесват GEOX  и за това си взех за лятото.
Пуснах го като инфо, че имаше мами дето си търсеха обувки и ако им се разхожда да идат и те да видят. Имаше всякакви.

Ние още дивеем, но се надявам скоро да се предаде.

Лека и спокойна нощ от мен  Hug

# 539
Добро утро мами!  Hug И простете,ако съм засегнала неволно някоя от вас!  Heart Eyes
Копче-честито возило,със здраве и кеф да си го караш!  Party
Гери-браво за разходката,другия път и аз ще се присъединя!  Hug
За обувчиците-аз също съм фен на Geox,но не се бях сещала,че мога да купя и на малката!  Peace
Дуче-е много ме разсмя,честно!!!  Laughing Големи премеждия сте имали с малката сладка пикличка!  Mr. Green
Между другото вчера ние пък бяхме на разходка в паркчето срещу общината на Младост 3 (свеки живее наблизо и ако има някой в този район да кажа,че почти всяка събота сме там  Peace),та там нали има едно пазарче и в един от павилионите,който е за вносни перилни препарати открих УНИКАЛНИ памперси!
Скрит текст:
Те са на френската фирма Labell,но тези им се водят по-качествената серия (Pommette Premium).Тънички,дълбоки,с ластични закопчалки и ластиче и на кръста,без аромат,абе супер са,а и са 16 лв. за 46 бройки за размер 4/4+ от 7 до 20 кг.Препоръчвам ги!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт