"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, там!
Аз се позагубих, ама се опитвам да ви изчитам. При все редовното ми четене, обаче съм 25 страници назад ... Нищо де - все някога ще ви настигна!

Пиша ви сега, за да ви благодаря! Стигнах до там, където сте обсъждали слагането на гърне и като разбрах, че имам съмишленици много се успокоих. Аз все си ходя гузна, че още не съм започнала да го уча на гърне и си трайкам, мислейки че вие вече ги учите и гъзетата сами да си бършат  Wink Радвам се, че не съм сама - ще ги научим все някога, къде ше ходят?! Ся просто ... нямам време ... А то си трябва. Времето.

Честити годинки на всички вече пораснали бебоци! Да си ни живи и здрави малките душички. Голяма радост носят! Благодаря ви за честитките към Дамянчо - да ви се върнат стократно всички хубави пожелания!  Heart Eyes

Толкоз!  Hug

# 541
  • гр.София
Момичета здравейте!
При нас,тия дни положението е плачевно,незнам как все още съм адекватна. Ляв кътник го мъчи,венеца се е поддул като буца и по цял ден е реване. За нощите да не ви казвам,няма сън,няма спиране въртенето и проплакването. Снощи и малко Т.имаше. Утре бяхме на ваксина,но ще я отложа,само и тя ми трябва да го вкисне допълнително и ще хвана горите тилилейски.
Ни герданче помага,нито гелчета.
За бобовите храни леща и боб давам белени,когато аз ги готвя,иначе от кухнята не са. Даже вчера и днес за обяд му направих белена леща,обожава я. А за вечеря-крем супа от пащърнак и картофи. Мн.обича и карфиол и броколи,но чак когато Феичка ли,кой беше казал,че дразнят коремчето,се усетих че в петък през нощта,доста се въртя и пръцкаше,а за вечерю от кухнята имаше супа карфиол. От сега нататък,мисля за обяд да му ги давам,а не за вечеря.
Ние си чакаме кумовете,ще обядваме(ако е възможно) и ще пием по едно винце.
Хубав ден!

# 542
Лимонке, включвай се по-често... Радвам се, че сте добре. Wink
Мария, влизам ви в положение. У нас е същата работа. По сред нощите сме давали панадол, а сега нурофен. Около 38.7 се върти температурата. Успях да бръкна с триста зора и напипах един пробил зъб долу, та вече са 9... Май ще има и още, защото драмата продължава.
По мебелните теми - последно купих един разтегателен диван от една варненска фирма РудиАн. Разкарах ъгловия, че само място заема, а се беше и продънил... А беше сравнително скъп, ама пък китайско боклуче от Явор. Новият държах да е по-твърд, да не е с клик-клак. Избрах си кафеви дамаски, за да се вписва към останалите мебели, а като цапа детето и ММ - не личи. Специално гледах да не е с възглавници, които след определено време ползване заемат аеродинамични дупе-форми на местата, ползвани най-често. Ето го модела:
След една година и два-три месеца не е мръднал. Дано да остане така:
http://levele-samokov.com/?product=диван-тузар
Спи се добре на него, когато се налага - напр. имаме гости. Има малко отделение за съхранение, което побира две от възглавниците му или завивки, чаршафи.

# 543
  • NE
Ох от снощи и при нас нещо се случи и голям рев със сополи и сълзи, та даже и Панадола не го успокои. ooooh! Подозирам, че е зъб, но не дава вече да бъркам. Thinking
Мария, Фрауст Бързо да се успокояват мъниците, че ми се свива душичката как се мъчат. Praynig

# 544
Привет-мривет Simple Smile
Вчера гости-мости, днес подреждане и т.н. , та ...не съм чела назад, но да ви постна малко снимки от нашто РД: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1558578627723199&set … ype=1&theater.

Феичка, много парцаляк навзех като за последно от по-голямото майчинство  Mr. Green

Връщам се да си акутализирам "базата-данни", че май сте пописали и се е насъбрало четиво  Wink Hug

# 545
хмх, няма много за четене  Rolling Eyes
за боб, грах, броколито, карфиола - има като че ли повече пръц-фръц, но се научих да давам по малко. Броколи много обича малкото, но от граха (който не беля) слагам по няколко грахчета, колкото подправка за вкус, от карфиола - по 1 розичка само, а боб - не съм давала още. Но мисля леща скоро да предложа. Вие с каква започнахте - червена, кафява, черна, зелена?

Благодаря за инфото с обувчиците на всички, които споделят, защото на нас ни предстои. А досега не съм купувала никакви, та ще се обхожда за пътъци.

# 546
Здравейте, бг майки, да ме прощавате, ако с нещо съм ви сгрешила. Simple Smile

Мерси за пожеланията на бу-то  Heart Eyes и аз съм фен на автоматика, на ММ е такава и ако си купувах аз щях да се позамисля, ама сега нали е подарък Simple Smile

За пръц пръц храните и ние сме същите. Ама аз не й ги беля, тя сама си ги осмуква и хвърля обелките. То мойто нали всичко само иска да прави.

Искам да ви благодаря за коментарите за befado, мама ми донесе, малкат почна да обикаля масата, а преди това само по крачка две, само се притеснявам, че са й малко големи, но не й излиза крачето.

Ние имахме гости, че тук има карнавал за Сирни заговезни, после ще ви я покажа принцесата на пеперудите Simple Smile

Хубава вечер и спокойни бебоци  Heart Eyes

# 547
  • София
Здравейте, бг мами!
Копче, да ти е простено Simple Smile. И честита кола, безаварийно да си я ползваш!
И аз искам прошка ако с нещо съм обидила някой, да ми прости!
Драмата със зъбите е в разгара си отново при нас. Няма мира нито ден, нито нощ, голям рев и иска само на ръце (моите ръце).
Бизи, прекрасни сте с малкия и много хубава торта!
Дуче, големи приключения сте имали с малката принцеса, но добре сте се справили.
Аз леща давам от белената червена. Грах съм давала няколко зрънца, а за боб не мисля още да давам. От броколи и карфиол ако са самостоятелно получава колики и затова ги давам по една розичка с други зеленчуци.
Спокойна нощ!

# 548
  • NE
Сега ме зарибихте с тези Бефадо обувки. Еми ... поръчах едни да ги пробваме, макар че съм намислила и още едни. Много са ми трудни обувките. Blush
Бизи Щях да ти казвам, че малкият също обожава да се мота по чорапогащник и боди. Joy Вчера голичък едвам го стигнах на леглото да не дръпне кабела на лампата. А най-обичаме панера за пране. Mr. Green

# 549
Привет, бг майки!  Hug
Простете ме, и мене, простата, ако съм ви ядосвала. Аз нема кво да ви прощавам, щот помня като асансьор - 10сек между етажите. Grinning
Хм, хм зъби викате.... пак. Ние пу-пу още сме спокойни. Обаче, ММ нали се върна на работа оня ден, и вчера познайте - болен. Донесе от работа някой вирус ми се струша, щото вече втори ден с Т.  ooooh! Изолирали сме го в хола и бягаме от него като от въшкав.  Rolling Eyes
Почнахме и аз и малкото да пием вит Ц, че да не го лепнем и ние. Иначе вкъщи каски, маски...разхожда се като извънземно из дома Grinning MM тва Grinning Aма, нали, да опазим нинЖата...  Praynig
Ох, а аз от едно известно време съм много по-зле с кръста, а от 2-3 дни малкото ме разсипа направо. Голяааам мерак да ходи, ама сам неще, трябва да ме държи за кутрето... ooooh! Коя ли сутрин ще се събудя и няма да мога да стана от леглото, не знам. Ама скоро ми се чини да бъде.  Rolling Eyes
Аз днеска ядох баница и си викам айдеееее прее*ах постите, ама после разбрах че то днес последно можело сирене Grinning Ама че съм и аз... Grinning
Друго май няма. Пък и да има, не помня. Живи и здрави, да Апнете АлвЪ, че тая вечер тва се яде.
Лека ви нощ, мами  Hug

# 550
Привет!
Моля и аз за прошка и ви прощавам (не че има какво де  Mr. GreenHug  bouquet

Отибивам се да ви кажа за прощъпулника днес. Бобето нападна първо питката и после се нахвърли право към мишката - програмистка ще става  Laughing После пък си разнасяше една четка за рисуване доста време, та художник/човек на изкуството ли ще е или ИТ спец - ще видим  Simple Smile

На всички в зъбни драми много  Hug

Утре посрещам дружките от Лондон и много се вълнувам  Heart Eyes

Много спокойна нощ и утре да сте свежарки!

П.П:  Аз си развалих моя пост. Май нямах нужната нагласа този път  Confused

# 551
Дуче графичен дизайнер ще да е Joy 

А те постите не почват ли утре   newsm78

# 552
  • Varna
Само да ме пишете в групата на тези със зъбните драми. Втори ден рев, панадол, ръце и.... се буди през нощта. Ужас. Нощес спа при нас- извън моите порядки, ама като си го гушнах и се успокои. Иначе квото е с лъжица го яде, а през бибата каквото минава- не близва. Дано на всички зъбоника да минава по-бързо.
А, Дуче викаш снахата графичен дизайнер- миииииииииии, хубу де. Браво на детето.
Лека нощ и простете!

# 553
Дуче Heart Eyes каквото си избере детето, успешно да е Peace
Седмицата, която мина, беше постна - без месо, а от тук насетне не се блажи изобщо Mr. Green до Великден.

ПС: Времето се постопли и няма ниииикой  Flutter къде сте? Ако е тъй, лятото, още повече със щъкащи навред мъници, ще има да си пишем по нощите само, ако не сме заспали... Whistling

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 23:42 от bizi

# 554
Добро утро,мами:)
ние се завърнахме от селското гости при свекито.
Скрит текст:
тоя път имах късмет и половината събота тя беше на работа Mr. GreenУмрях от яд,че времето беше супер,а аз трябваше да стоя с малката затворена на това тъпо място и да не можем да се разходим на слънчиче #2gunfireЕ,веднъж в месеца ще я изтърпявам заради ММ и да вижда внучката си,няма как.Иначе не сме въртели халви и прочие,аз и без това не съм фен на тоя лицемерен празник,нито пък на халвата.Свекито ме пита дали и прощавам/за да спази обичая/и аз и отговорих положително/пак за да спазя обичая/Но истината е съвсем друга Twisted Evil
Тачи,за разходките в морската-аз съм навита,ама ние ходим с ММ през уикенда само /нали не карам колата аз още/ рядко-все пак си имаме парк на 5мин от нас GrinningНо задължително ще дойда да се видим като се постопли и да запознаем най-после малките наследници:)
Иначе в събота следобяд и цялата вечер малката също беше в зъбна драма-мрънка ,чеше се и се лигави,вечерта вече взе да реве.Старата схема-гелчета,панадол,малко студена водичка да охлади венците...заспа към 1ч SickВчера беше спокойна ,слава богу
Подсетихте ме за карфиола-аз съм давала само от готовите пюрета на гербер преди-не съм забелязала да има газове или колики newsm78Трябва да пробвам пак,да видим как ще се усвоява...
Хубав ден ,мами и здрави бебета  bouquet
П.П.Бизи,много е сладък Борис-да е здрав и да ви радва много Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт