"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро.
Нещо замря темата, що тъй  newsm78

Бизи много сте готини, чак сега видях снимките Simple Smile

Нелищом ти се налага да общуваш с нея веднъж в месеца, не моеш да се оплачеш  Naughty

А пък аз имах вълшебна нощ - детето спа от 23:00 до 06:00 непробудно, таткото нощна смяна, тишина и сън. Ама тя нали се развива малко по-бавно и очаквам включване другата седмица катп при вас  hahaha
Та в тоя ред на.мисли, как давате Камомилата за зъбки?

Хубав ден и дано няма много драми  Heart Eyes

# 556
Здравейте и от нас Simple Smile

Копче Честита ти нова придобивка, лека и безаварийна Simple Smile

Бизи Ама много готин младеж  Heart Eyes

Дуче Жива и здрава да е Бобче, то ще си покаже каква ще стане, но каквото и да избере да е много успешна   bouquet А преживяванията ви са направо уау  Joy

Аз давам и карфиол, и броколи и грах и нямаме никакъв проблем  Peace

Май и ние сме в отбора с драмите, много неспокойно спа снощи  newsm78

Хубав ден мами  Peace

# 557
ДУ, мама-мафия!  Hug
Kафето е от мен  Blush
Скрит текст:
bizi, страхотен е Борисчо! Да ви е жив и здрав малкия порастнал мъж! И каква хубава косичка си имате  Hug
Е, сега и аз съм болна  Sad Лепнах го май вируса от ММ. Снощи цяла нощ дежуря у кенефа. Ту се блещя на белия кон, току го възседна.... абе... не е розово положението. На всичкото отгоре и бъбреците ме болят.  ooooh! Викам си да не съм се натровила, че снощи ядохме гъбки, ама не, щото и ММ яде, пък на него нищо му няма  newsm78 Явно не са били гъби "Алелуйки".... А сутринта имах и Т. Та сега съм нагласила една шепа апчетия да гълтам, да пресека настинката. Wish me luck! И сега се разхождам като героиня от спешно отделение - с един пенюар по дантели (от един комплект нощница с халат) и маска. Мноооого съм секси. Само ми тря от ония шапки, найлонените, да си намеря и съм готова за операционната. Довечера като си дойде ММ от работа, направо го мятам на леглото и му вадя....апендикса!  Joy  hahaha Уф, ма той пък му е изваден отдавна.... Нищо, нещо друго шму извадя  Twisted Evil за дето ми лепна гадния вирус  #2gunfire
Снощи и нинЖата спа много неспокойно. Даже "спа" е много силно казано. Дали и нас не ни почват некви кътници...  newsm78 Ама не дава грам да му бръкна в устата, което ме навежда на мисълта, че има нещо...
Снощи пък ядохме халва. Божееее, такова нещо не бях яла от години. Че и вкусна ми се видя Grinning "Поддържащата група" (разбирайте свекъра и свкървата) се отбиха снощи, да видели малкия. Отново. Ама вече съм свикнала с "публиката" и мисля хич да не се ядосвам вече. Явно оправия няма. Ама поне донесоха халвата де Grinning Искало се прошка, та ми поискаха и на мен. Викам - хубуу, айде прощавам ви, ма да не са повтаря!  Naughty  Joy  Joy  hahaha Те явно си мислеха че на майтап нещо го обръщам  Thinking Aз прошка не съм искала, понеже не се разкайвам за нищо. Всичко което съм казала или направила, е защото така съм усетила че е правилно. Е, щом съм права, защо да се разкайвам и да искам прошка? Тва не го разбирам... Ама аз нито един обичай не разбирам, нито намирам логика в изпълнението им, НО такава съм си аз Grinning
Та, така мама-мафия. Тва за сега. Отивам да си пия поредната доза илачи. Най-много да се дрогирам с тях и да ми е весело цял ден.  Sunglasses Което пак не е лошо. Стига само да не се чувствам вече като блъсната от влак.
Систъра къде зачезна пак? И Безобидничка и тя? Сватята също има отсъствие! Айде сваоу, ела!  Hug А на Стели81 й забравихме.... буквите вече Simple Smile Айде адаш, къде ходиш? Идвай си!  Hug

# 558
  • София
Здравейте!
Алекс снощи ме побърка. От 19 часа е почнал да реве и най-накрая загрях, че иска да го накърмя (никога преди не е правил така).  Иска да го взема, вземам го и почва рев, ама реввв и да се дърпа, леле в чудо се видях, докато не му дадох не спря да реве. За разнообразие от 00-02 часа пак беше веселба, рев, заспиване на ръце и само да понеча да го сложа в неговото легло се почва зверски рев. А аз си мислех, че тези дни ще се отбиваме.
Днес излязоха местата за ясла и не ми се мисли, няма на близо нито до работата ми, нито до нас. Няма къде да кандидатстваш, пък какво остава да го приемат.
Мечева, много добре те разбирам, този вирус е ужасен, ние всички в къщи го минахме. Дано се оправиш бързо и Митето да му се размине!
Весел ден!

# 559
Момичета, благодаря за милите думи за нашто отроче Hug

Спа кат къпан и следобед , и макар да заспа късно вечерта - през нощта също се буди 1 път. Сутринта не мога да го събудя да му лепна едно колекторче за изследванията, та малко окъсняхме, ама поне свършихме и таз работа. Дано са ок  Praynig

Ируканджи, лоша работа. Температурата сигурно е от обезводняването. Наливай се с вода и неподсладен чай - джинджифила ще свърши добра работа струва ми се. Поне фиаското с белия трон приключи ли? Дано Миташки да е здрав Peace

Пфууу, тоз грип няма ли да си ходи вече, искам пролет Crossing Arms

Айде момичета, липсвате...а като започне и работата, а децата на ясла, съвсем ще се затрием Confused

# 560
  • NE
Копче Давах Камамилата 3 х 5 гранулки. Отдавна я спрях, не видях ефект. Whistling
Мечева Бързо да минава. Аз с такъв вирус съм на Вомитусхил и Ентерол. Оправят ме за отрицателно време. Peace

Ние спахме спокойно, но пак с 1000 ставания. Crazy Вече свикнах. Цял ден бута уолкъра, та поне да каталяса. Вчера бутах насила риба. Трудна работа е това хранене. Whistling

# 561
  • Бурса
Добро утро, добър ден  Laughing

Кафенца, мъжленца мерсиии Иракунджи. Аз мойто го изпих на крак след буболечката, че от сутринта е задивяла. Дето викаш и аз без кръст ще оставам скоро ама кога ще е незнам... Че и купихме и такава кола мъничка, дето се бута ама няма дълга дръжка отзад, а тя не може сама  и бууууутай таз кола по един час на ден, наведена  ooooh!

Да ви развеселя с новия ни номер. Тук нали на няколко часа имат молитва и я пускат с едни високоговорители, в целия град се чува, даже като са затворени прозорците и Теди вече като я питам как пее ходжата и почва ааааааа-ааааааа-ааааааа  Joy Голлям смях пада. Само дето като се събуди в 5 часа през нощта от тая молитва и хич не ми е до смях  Crazy Е не се случва всяка нощ ама поне 5-6 пъти до сега е ставала.

Аз съм в чуденка. Има ли някоя мама дето още дава каша за вечеря и после мляко за нани(при нас кърма). Така ме съветва педито в Андора ама гледам май повечето сте минали на манджи вечер. Бихте ли споделили, какво давате за вечеря? И тия супи с хляб ли без хляб ли?

Хубав ви ден и приятни разходки  Hug

# 562
Здравейте, мами! Simple Smile
Аз цял уикенд бях на един йога семинар, та малката беше с татко си. Като цяло чудесно са се гледали, като изключим, че се сбъдна заветната мечта на Рали - да скочи от леглото. Та намерила начин нашата и прескочила едната стена, тупнала от около метър височина, поплакала малко и ѝ минало. Нямаме поражения. Grinning
Telly, аз си давам мляко вечер. Нашата ЛЛ каза да продължавам сутрин и вечер мляко (номер 3) и така и правя. Каша давам следобед с плодчета, ако е безмлечна, или пък самостоятелно, ако е млечна. Според мен точно това отговаря на нуждите на Рали, защото в 90% от случаите вечер си заспива докато държи шишето. Simple Smile
Хубав ден от нас!   bouquet

# 563
Добро утро и от мен
Систър, тук съм  Hug
Тели, аз давам супа или със фиде или ако не слагам фиде слагам 1 сухар вътре за да обере течността. А ако слагам фиде си става достатъчно гъста и не слагам нищо.
А преди лягане (час и половина след супата) давам млякото Peace

# 564
  • София
Цитат
Аз съм в чуденка. Има ли някоя мама дето още дава каша за вечеря и после мляко за нани(при нас кърма). Така ме съветва педито в Андора ама гледам май повечето сте минали на манджи вечер. Бихте ли споделили, какво давате за вечеря? И тия супи с хляб ли без хляб ли?

Аз давам каша за вечеря към 18:30 и към 20:30 заспива с кърма.

# 565
и аз като Принцес: каша с плод към 18.30 и после млякото за заспиване към 20.30.

# 566
  • гр.София
Хай мацки   bouquet
Връщаме се от разходка,взехме си кухнята,ма мноо си е студено без слънчице,и аз искам пролет вече  Crossing Arms
Стели,бързо да се оправяш,наистина трябва повечко течности да пиеш. Бизи,и аз ви видях,големи сте сладури  Heart Eyes Като прочетох,че и Дучето ще си има ИТ специалист(нали и моя тва ша става  Joy) ,се замислих,ми навремето като е нямало мишки и клавиатури,от де са се пръхнали толкоз много компютърни спецове  newsm78 Тва в кръга на шегата,разбира се.
Нели,бих казала,че си богопомазана,че само веднъж в месеца виждаш съкровището. Моята такъв откровен Дзвер е,са ще ви кажа. Идват снощи(поне беше за кратко),и вика,то нали обичаят е да се иска прошка,и отива към мм-Айде маме,прощавай,ако има нещо... И до там,даже не се доближи до мен,абсолютна чума. Ама и аз се направих на две и половина,така и така ,както някой беше писал,не ми се нрави този лицемерем обичай.
И аз супа и Ам давам точно като Къти,виждам че и малчо е доволен така.
Иначе драмите продължават,снощи беше една идея по-добре. Но си рева и се въртя н пъти. Сега отивам да го храня,че бая се закроти до кофата за боклук  Rolling Eyes

# 567
  • Англия
Telly, така се смях на историята с ходжата, защото в родния ми град макар да живеем на самата главна, има джамия. Цял живот съм ставала и лягала с ходжата, защото бидейки на последния етаж, прозорецът ми е на една линия с минарето, буквално на една ръка разстояние . Та моята племеница едно от първите неща, които почна да показва е къде е ходжата и да се кротва, като почне молитвата-казваха и, че ходжата проверява кои деца са непослушни(а тя беше голям дивак).
Аз съм пропуснала с какво се занимавате, ще ми е ибтересно да разкажеш какво налага живеенето ви в различни държави (понеже и ние сме от номадските семейства, които може би цял живот ще сменят държави)

# 568
Привет мами Simple Smile

Честит рожден ден на всички порастнали мъничета.Да са живи и здрави и много щастливи!

Много благодаря на всички ви за подкрепата,която ми оказахте.Безценни сте Hug

Ние сме при нашите за 10 дни.Ще се наложи от средата на март да започна работа.Чакам да видя окончателно какво ще стане на оперативката на ММ в сряда,но 99% е сигурно вече съкращението на отдела.Одобрили са външна фирма за тяхната дейност,която си има персонал и няма да им предложат нищо SadНа всичкото отгоре и лаптопа ни се скапа с изгорял хард диск и сега сме и без снимки.Ще търсим начин за бек ап,но не е ясно дали ще се случат нещата.То като тръгне нещо на карък и докато не се накаръщи няма край Cry

Мляко давам вечерно време преди заспиване-кърмим се към 21-22ч и заспиваме.Към 19:30 папкаме супа от кухнята с 1 или 1/2 сухар в зависимост от гъстотата,а каша давам през ден,два за закуска.Към 17:30 хапваме кисело мляко с 1 бисквитка и останалото плодово пюре от сутринта.

Лилка,браво,че Рали и тати добре са се гледали Simple SmileЖалко за инцидента,но важното е,че няма поражения.

Мечева,бързо оправяне,пий повече течности и дано отшуми бързо всичко

Теа, браво,че при теб нещата са се развили във ваша полза Simple SmileЗа съжаление при нас не се получава така,но важното е да сме живи и здрави,всичко друго ще се нареди Hug

# 569
Ехооооооо,къде сте бе хораааа Rolling EyesНяма никакво присъствие май newsm78
Тели,това с буденето в 5 от джамията и пеенето на ходжата го помня още от студентските години,когато бях ходила с приятели на почивка в хотел на язовир Доспат.Там нали селата са почти само турски и съответно всички ставаха заедно в 5часа.Е,не е много готино като си на почивка,ама то така ехтеше тоя звук над язовира,че и глух щеше да се събуди #Cussing out
Мария,
Скрит текст:
тя моята свеки така се проявява,че ми държи влага до следващия месец Mr. Greenне че нещо съм против жената,ама просто не обичам да общувам с хора,които събират 2и 2 и получават 3.Освен това такива хора толкова са обсебени от идеята да минат тънко винаги ,да са на далавера с ъс всички и по всяко време,че обикновенно остават прецакани или на загуба.И т.н да не се обеснявам повече...А за прошката-аз смятам,че е лицемерен празник,защото почти никой изричайки "прощавам" не го прави реално.А и смятам,че има непростими неща,поне за мен.Не могат просто с едно"прощавай"да се отметнат и забравят,не е като да те настъпя и да кажа"извинявай"
За вечерята-ние хапваме каша с плодове/пресни/ или някакъв крем-около 50-60гр пак с плод около 17-18ч.После вечеряме супа със сухар или основното с месо или без към 20-20.30ч и после около 22-23ч според зависи -завършваме с около 200мл АМ.И ние вече сме на 3ката Wink
Хм,мамите да не са заслабнали толкова от пости и диети,че да нямат сили да пишат Joy hahaha Mr. Green
Тази вечер нещата с малката буболечка вървят към панадола  Rolling Eyes CryЯвно зъбите са решили групово да ни мъчат
Лека нощ и дано да има по-малко мъки за бебоци и мами Praynig

Общи условия

Активация на акаунт