А преживяванията ви са направо уау 

Лепнах го май вируса от ММ. Снощи цяла нощ дежуря у кенефа. Ту се блещя на белия кон, току го възседна.... абе... не е розово положението. На всичкото отгоре и бъбреците ме болят.
Викам си да не съм се натровила, че снощи ядохме гъбки, ама не, щото и ММ яде, пък на него нищо му няма
Явно не са били гъби "Алелуйки".... А сутринта имах и Т. Та сега съм нагласила една шепа апчетия да гълтам, да пресека настинката. Wish me luck! И сега се разхождам като героиня от спешно отделение - с един пенюар по дантели (от един комплект нощница с халат) и маска. Мноооого съм секси. Само ми тря от ония шапки, найлонените, да си намеря и съм готова за операционната. Довечера като си дойде ММ от работа, направо го мятам на леглото и му вадя....апендикса!
Уф, ма той пък му е изваден отдавна.... Нищо, нещо друго шму извадя 
Ама не дава грам да му бръкна в устата, което ме навежда на мисълта, че има нещо...
"Поддържащата група" (разбирайте свекъра и свкървата) се отбиха снощи, да видели малкия. Отново. Ама вече съм свикнала с "публиката" и мисля хич да не се ядосвам вече. Явно оправия няма. Ама поне донесоха халвата де
Искало се прошка, та ми поискаха и на мен. Викам - хубуу, айде прощавам ви, ма да не са повтаря!
Те явно си мислеха че на майтап нещо го обръщам
Aз прошка не съм искала, понеже не се разкайвам за нищо. Всичко което съм казала или направила, е защото така съм усетила че е правилно. Е, щом съм права, защо да се разкайвам и да искам прошка? Тва не го разбирам... Ама аз нито един обичай не разбирам, нито намирам логика в изпълнението им, НО такава съм си аз 
Което пак не е лошо. Стига само да не се чувствам вече като блъсната от влак.
А на Стели81 й забравихме.... буквите вече
Айде адаш, къде ходиш? Идвай си!

Вече свикнах. Цял ден бута уолкъра, та поне да каталяса. Вчера бутах насила риба. Трудна работа е това хранене.

Голлям смях пада. Само дето като се събуди в 5 часа през нощта от тая молитва и хич не ми е до смях
Е не се случва всяка нощ ама поне 5-6 пъти до сега е ставала.

Като прочетох,че и Дучето ще си има ИТ специалист(нали и моя тва ша става
) ,се замислих,ми навремето като е нямало мишки и клавиатури,от де са се пръхнали толкоз много компютърни спецове
Тва в кръга на шегата,разбира се. 

На всичкото отгоре и лаптопа ни се скапа с изгорял хард диск и сега сме и без снимки.Ще търсим начин за бек ап,но не е ясно дали ще се случат нещата.То като тръгне нещо на карък и докато не се накаръщи няма край 
Жалко за инцидента,но важното е,че няма поражения.
За съжаление при нас не се получава така,но важното е да сме живи и здрави,всичко друго ще се нареди

Явно зъбите са решили групово да ни мъчат
Препоръчани теми