Ууу за вчерашния празник говорите-еми аз съм лоша пък и прошка исках само на мама
Свеки се обади на мм да му иска уж ама и той като всички каза че щом иска значи мисли че е сгрешила...За вечерята -давам към 18ч. супичка или месните пюрета и към 20ч.мляко 180мл.Мечева-изкарахме и ние такъв вирус по Коледа,оправи ни само стоперол и ентерол...бързо оздравяване.При нас няма ново май,освен че ще умра от бъбреци. Пия тези хапове за жлъчка но не виждам особенно подобрение,чак се чудя какво да правя.Гери вече съвсем ясно разбира какво й казваме и като не и се даде нещо започва да се сърди
Оф сега и никнат два кучешки и все е сърдита,че май и сопол ще извади пак.Това е от нас.Лека нощ и дано всички да спинкат сладко 

Дано не го е боляло много 
А малката се роди в Италия. Хубавото при нас е, че като му свърши сезона май-юни се прибираме в България за 3 месеца и така до следващия сезон. А аз съм нереализиран финансист, че с това местене е невъзможно, ама поне се обогатявам езиково
Доста хора ми казват еее живот си живеете, тук там обикаляте, но не е лесно. Няма да се жалвам, но ние сме под постоянен режим - все пак така е в спорта. 

Макар да мисля, че си е просто отчупено от дъвкане на някоя играчка, че вече всички са на решето.
Препоръчани теми