"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добър вечер...Къде са всички Simple Smile Ууу за вчерашния празник говорите-еми аз съм лоша пък и прошка исках само на мама Simple Smile Свеки се обади на мм да му иска уж ама и той като всички каза че щом иска значи мисли че е сгрешила...За вечерята -давам към 18ч. супичка или месните пюрета и към 20ч.мляко 180мл.Мечева-изкарахме и ние такъв вирус по Коледа,оправи ни само стоперол и ентерол...бързо оздравяване.При нас няма ново май,освен че ще умра от бъбреци. Пия тези хапове за жлъчка но не виждам особенно подобрение,чак се чудя какво да правя.Гери вече съвсем ясно разбира какво й казваме и като не и се даде нещо започва да се сърди Grinning Оф сега и никнат два кучешки и все е сърдита,че май и сопол ще извади пак.Това е от нас.Лека нощ и дано всички да спинкат сладко  baby_neutral

# 571
  • NE
Муце Като препстила и бивша собственичка на жлъчка ще ти кажа, че само строги диета имат ефект. Консултира ли се с хирург? Гастрото какво казва?
Вилито си счупи връхче от горния резец.

# 572
Их, Феичка, много ли? Сигурно се е ударил нейде си newsm78
Пфу, утре се каня да ходим на синфлорикс, много ми е гадно. После има ли други ваксини? И пак ли се ходи така често на детска консултация или се разреждат вече?

# 573
  • NE
Бизи Има още един прием на Пентаксим и после гадната ваксина за морбили. Шарковата е най-гадната че се изриват малко. Май ДК стават през 3 месеца.
Ние още не сме ходили. В сряда може и да я свършим тази задача, но педката ще каже, че много болни пак.

# 574
Синфлориксът го отметнахме без особена драма. Следващата ще е тегава - шарките...
Днес температурата продължава. Нурофен, панадол, хексалгин. Никакви други симптоми, само температура. Педи каза да си караме както до сега и под 38 да не давам нищо. Гледа гърло и зъби - няма... Сополи, повръщане, кашляне - също... Една приятелка ми каза, че може да е розеола. Порових малко из нета за нея и май ще е това, ако излезнат и петна тези дни.
Вчера викам на ММ - дай да идем у вашите по някое време, няма да вечеряме/обядваме. Ще занесем вино, бонбони. Да се видим, прошка, ала бала... Обажда се ММ по тел да пита кога ще е удобно да минем, нали... Свеки съответно го отбива по тъча - имала да глади, да чисти, да пере и да готви... Не може, няма време. Еми... Прецених, че не сме сгрешили чак толкова. Догодина пак... Ще се натрупва.Wink

# 575
Дами, почерпете се за здравето на Боряна! Толкова се вълнувам, че сън не ме лови!  Heart Eyes
Скрит текст:

Честит рожден ден и на прекрасната Воленка на мама Стели81! Бъдете много здрави и весел празник!   bouquet nbirthday newsm38

# 576
  • Varna
Честит рожден ден на снахата Борянка! Да е здрава, усмихната и само поводи за радост да сьздава на мама Дуче и всички близки!
Честит рожден ден и на Воленка!

# 577
Муце Като препстила и бивша собственичка на жлъчка ще ти кажа, че само строги диета имат ефект. Консултира ли се с хирург? Гастрото какво казва?
Вилито си счупи връхче от горния резец.
Казаха мазно,пържено,бобови храни да не ям.Газирано и кафе също неможело.Гастрото каза че щяло уж с хапчета да се разбие...ама кой знае дали ще стане.

# 578
Честит първи рожден ден на малките дами Борянка и Воленка и на техните прекрасни развълнувани мами Дени и Стели! Бъдете много здрави, мили момичета, много радостни, щастливи и обградени с положителна енергия! Много любов и усмивки ви пращаме!  Hug

# 579
Честит първи рожден ден на Бобка и Воленка Heart Eyes Бъдете здрави и послушни деца, заобиколени от много любов и усмивки Hug newsm38 Gift  ura
Честит празник и на мамите Дученце и Стелето   bouquet

# 580
Честит рожден ден на Воленка и Борянка-да са здравички и много усмихнати!  Two Hearts
Ние от вчера сме на детска кухня-всичко си изяде детето,само десерта не съм давала,защото май беше с прясно мляко и аз го хапнах!  Embarassed
Всички болнички бебчета и мами да се оправят-мен ме мъчи някаква хрема и постоянно пръскам от Стреимар-а на бебка!  Whistling

# 581
Честит 1-ви рожден ден на порастналите принцески Боряна и Волена!

Да растат здрави, лъчезарни, щастливи и палави!
Весел празник и на техните мами Simple Smile   bouquet

# 582
Феичка, как стана това със зъбчето на Вили?

# 583
  • Бурса
Честит Рожден Ден на Борянка и Воленка! Честит празник и на техните мами и татковци и весело изкарване!  Hug

Мерси на всички за съветите за вечерята. Видях, че бизи и принцеската процедират точно като мен, значи не съм нещо в грешка и понеже мисля че на Теди така и е добре и си ги обича кашите, продължавам да ги давам за сега.

Феичке как си счупи зъбчето Вили  ooooh! Дано не го е боляло много  Hug

Ана, както казва моята баба като чаргари живеете, ама поне нашето ще е до време.

Скрит текст:
Не си изпуснала, просто не съм споделяла до сега. ММ е баскетболист, съответно като сменя отбора, сменяме града и/или държавата. Равносметката е за 7 години, от както съм с него, сме живели в 8 града в 5 държави. Е в Англия не сме били ама те не са много баскетболна страна  Grinning А малката се роди в Италия. Хубавото при нас е, че като му свърши сезона май-юни се прибираме в България за 3 месеца и така до следващия сезон. А аз съм нереализиран финансист, че с това местене е невъзможно, ама поне се обогатявам езиково  Wink Доста хора ми казват еее живот си живеете, тук там обикаляте, но не е лесно. Няма да се жалвам, но ние сме под постоянен режим - все пак така е в спорта.
Извинете за отклонението, на който ме е изчел.  Embarassed
Ана и на мен ще ми е интересно ако споделиш, при вас какво налага местенето, ако искаш разбира се.

# 584
  • NE

Пожелавам им да са здрави, щастливи, усмихнати и послушни. Весел празник, мили дами!

Муце От опит знам, че жлъчката не е шега работа. И мен ми даваха лекарства и се кълняха, че няма да правя повече кризи, ама всяка нощ по 4-5 часа бях на пода и умирах от болки дотолкова, че отидох и се примолих на първия хирург, който видя да ме оперира. Друг живот карам без жлъчката, просто беше невъзможно с нея вече. Та диетата са решение, но временно. Освен изброеното махаш ядки, шоколад и яйца плюс рибата. От всичкото това правех кризи. Консултирай се непременно и с хирург. Peace
Тели Свалям ти шапка, че успявате на такова интензивно ежедневие и смяна на местоживеенето. Hug
Sahasrara Счупеното е много малко, едно малко връхне от стани и не се забелязва, но аз си му знам зъбките. Някъде се е фраснал. Whistling Макар да мисля, че си е просто отчупено от дъвкане на някоя играчка, че вече всички са на решето.

Дойдоха обувките Бефадо, но нито номера съм нацелила, нито му са удобни. Whistling

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 11:32 от Flower Fairy

Общи условия

Активация на акаунт