"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Борянка и Воленка! Да са много здрави, весели и щастливи!

# 586
Феичка, радвам се, че го приемаш спокойно, на пръв поглед прозвуча малко стряскащо.  Hug
Тели, колкото и да е интересно, абсолютно ти вярвам, че не е лесно. Като гледам ние от едно Своге, дето е на 50 км и живяхме няма 1/2 година как все още се пренасяме и доподреждаме, само мога да си представя какво е при вас. То по принцип не е лесно, та какво остава с малко дете. Браво на вас и на малката! Simple Smile

# 587
Привет мами!
Честити рожденни дни на малките принцеси Бобата и Воленка!

Честит празник и на милите им майчици!

Ние сме болни!  ooooh! Всички Sad За сега само аз се държа още, ама до кога - не знам. Въпреки че нямам Т, съм като сгазена от влак. А малкия снощи започна да кашля. Ама една кашлица ви казвам, не сме спали. А сутринта се събуди с 38,7 Т. Направо ми иде да се гръмна  #2gunfire Толкова се пазихме от тоя гаден грип, и пак ни лепна. Ама баща му е виновен.  Crossing Arms Сега и той пак е болнични, докато не се излекува от грипа. Пие антибиотици той, щото е на път да направи бронхо-пневмония. Ама нека му е, аз като му викам отивай на лекар, той - не! Ще ми мине! Малкия се оказа само с леко зачервено гърло и никнещ зъб. За сега само вит. Ц ни изписаха и Биокс Тими за кашлицата. А и Нурофен за Т. Ама, дано да няма повече Т, щото само като чуя за Т ми настръхват косите....  #Crazy Както хич не може да я вдига до 40 градуса за норматив....  ooooh! Липсва ми нашия шаман пък.  Crossing Arms Тоя шаман, дето го водихме в болницата тука, не ме кефи. Стар е. И е грозен Sad И не ни обърна особено много внимание  май. Или пък предишния ни шаман ни беше разглезил много... не знам. Ама не е същото. Утре смятам да си го заведа на частен педиатър, при чичото/вуйчото (и аз не го знам баш къв му се пада) на нашия шаман....
Ама, май отървахме АБ за сега.  Praynig
А мама се тъпче с Имунокол и вит Ц да не пелне и тя вируса....
И сега място не си намирам от яд, че толкова слънчеви и хубави дни изпуснахме, и не излизахме, щото грип върлува.... И в края на краищата пак не ни подмина.... Ама баща му е виновен. Нека му тежи сега на съвестта.  Crossing Arms
И те така те. Сега не ще да яде, неще да спи, само хленчи нинЖата. Sad Ама и тоя зор ще мине бързо, надявам се.
Хубав ви ден, мами  Hug
П.С. Феичка, браво на Вилито Grinning  Outta Joint Дано не го боли дето е ударил зъбчето.  Hug Мойта нинЖа от снощи е с разбита уста и насинено око....  Whistling Ама всички зъби са си по местата де Grinning Първо това проверих. Ама се уплаших де, викам си "Ей ся вече си изби некой зъб!", а то само сцепил устната. Скача, скача в кошарата и си изтрещя устата в решетката. После падна на една играчка и си насини окото....  ooooh! И всичкото това в рамките на 20 секунди...  Tired Оправен ми е Grinning

# 588
  • Англия
Telly, мога да си представя какво ти коства това всичкото, особено сега като имате дете. Нашето местене поне е и ще бъде на няколко години и по-добре така. За мен е много важно където и да живея и за колкото и кратко да е да имам удобства и къщата да прилича на дом, а не на място, на което си за малко. Затова още с идването тук си накупих всякаква посуда и украса за дома, без да е ясно дали ще останем повече от половин година. Моят съпруг е (на бг е много смешна думата) научен работник, което означава, че няма практика за доживотни договори, за да бъдат продуктивни. Конкуренцията е убийствена и всяка лаборатория се бори първа да открие нещо значимо. Договорите се удължават на всеки 6 или 12 месеца, тоест ако не ти върви проектът или шефът не е доволен може лесно да загубиш позицията си. Има варианти и да се задържиш дълго на едно място, ако самият ти си имаш група и лаборатория, но и там финансирането обикновнно е за 5 години и след това трябва да мислиш варианти. А и само най-добрите успяват да стигнат до този връх. Аз не мога да се оплача, засега сме се местили само веднъж-от Германия към Англия и благодарение на него живея в град-приказка, който при други обстоятелства щях само да гледам по филмите Simple Smile Иначе и аз съм икономист, което ми дава голям простор при търсенето на работа.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 12:32 от ana.ana

# 589
  • NE
Мечева За гърло много ни помага хомеопатията АПИС МЕЛИФИКА 9 СН Peace Пробвай с Беладона или лепенки Cool Patch да не вдигне Т. Оправяйте се. Hug

# 590
Феичка, ние сме на същите илачи и потвърждавам, че много помагат заедно с Allium Cepa 9CH, което е лук. И Мечева, мила, опитай се да не се сърдиш на ТМ, уверявам те, че му е достатъчно гадно. Нашият татко същото ни го довлече, и той, и аз бяхме почти на легло, тресеше ни и пр., малката се спаси именно с тази хомеопатия. Лекувайте се бързо и успешно!  Hug

# 591
  • NE
Sahasrara Нашата педка винаги почва с хомеопатия и останах много доволна от Аписа. После пак бяхме с червено гърло и се оправихме за ден-два само на него. Peace Алум цепа също имам, но пу-пу досега сме нямали хрема и силно се моля да е и занапред така. Praynig

# 592
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНКА И ВОЛЕНА  newsm59.
ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА ДА СА.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ   bouquet

# 593
Честит рожден ден на Бугубу-Борянка!
Честит рожден ден на Волена!
Да са живи и здрави!

# 594
Честити рожденни дни на Борянка и Волена и техните мами:)Да са здрави и щастливи,да носят много радост на мамите и да растат палави и безгрижни bouquet newsm59  ura  Gift
На болните -бързо оздравяване HugНие сме здрави,разминахме грипа за сега PraynigСнощи не е ревала,дадох и 2.5мл.панадол за всеки случай,че беше нервна вечерта и спа спокойно.Сутринта обаче се събуди с ревове-пак гадните зъби Sad Sadсега е добре,ще видим от къде ще избие,отдолу или отгоре,че нищо не мога да видя newsm78
Тели и Ана,сигурно не е много работа да се местите с малко дете,но пък от друга страна освен езиците,които са си голямо богатство за мен,опознавате и различни народи и държави.Всяко зло-за добро Sunglasses Wink
днес тук е мъгливо и дъждовно,пропуснахме разходката TiredДано утре да имаме повече късмет
На малката купих страхотна чесалка на Чико,търсих я в сайта им да ви я покажа,ама я няма.Голяма и стига до крайните зъби ,да се чеше навсякъде Mr. GreenНакупих и мартеници за всички/надявам се/ и така...приключих с покупките за днес.Слава богу,моето дребосъче обича спанак-на обяд си хапна всичко и още можеше Flutter
Хубав ден,мами,дано няма повече болни Hug

# 595
  • Англия
Аз с дете не дъм се местила още, не ми се мисли как ще се случат нещата, при положение, че всичко си организираш сам, вкл.и намирането на жилище. Ние поне сами избираме къде искаме да живеем и там си търсим работа. Надявам се следващият билет да е еднопосочен към Германия.

# 596
  • Бурса
Ей ама хич не ми е хубаво да чета за болни бебоци. Мечева  Hug оправяйте се и ти се дръж, поне един в семейството да е в кондиция, сега като ТМ е болен си имаш две бебета.

Ана и аз обичам да ми е уютно където живея, особено както за добро или лошо се оказах домакиня и прекарвам доста време у дома, а сега вече и мама Simple Smile Ако няма по-екстремни ситуации като местенето тази година, сезона си е 8-9 месеца, като знаем че толкова дълго ще сме някъде си накупуваме и ние доста неща, като всеки път се почва от чаршафи, хавлии...... ooooh! а сега и кошара, столче за хранене, гърне....  Laughing Joy Ана пожелавам ти мечтания еднопосочен билет до Германия  Peace

Да ви кажа местенето с бебе е лесно, когато нямаш избор  Laughing Просто го правиш. Иначе хамалогията си я има, Лили и теб те разбирам, независимо дали са 50км или 500км местенето си е местене.
Нели и ти си права, има си и хубавите страни разбира се  Hug

Лили, Феичка, хомеопатиите си ги записвам, дано не ми се налага да ги ползвам скоро  Praynig

Дуче, дано си изкарвате добре, чакаме снимки  Grinning

А бебоците с растящи зъбки дано са по-спокойнички тая вечер  Praynig

# 597
Честит рожден ден на Борянка и Волена!Пожелавам им много късмет в живота и нека радват всички свои близки!Честит празник и на вас мама Дуче и мама Стели!

Цветенце,
милото Вили яко е нагризало някоя играчка.Със сигурност не го е боляло,но дано не се случва повече.И аз ще търся някакви обувки,но с Дари,че трябва да се пробват.Ние от вчера се изправяме,ихууууууууууу.Умрях от кеф като я видях.Вече няколко пъти се изправи

Тели,Ана, сигурно ви е много трудно с малки дечица да се местите,но вие сте свикнали явно вече.Трябва да гледате позитивно на всичко това

Мечева,
ух че неприятно сте се подредили всички,дано бързо се оправите и не се стига до онези кошмарни температури.Дано и кашлицата спре и тази нощ бъде по-спокойна и да спите добре.

Лили,
вие оздравяхте ли вече?

Преди обед бях изпратила Дари с дядо й на разходка.Нашата се разревала и съответно повърнала. Като отидох при тях и лошо ми стана.Прах количка,космонавт,ужас.Това ми го прави вече за пореден път като се разплаче много и повръща.При вас случвало ли се е такова нещо

# 598
Маги, честито изправяне Hug Hug Няма да се шашкаш Peace децата са различни, всяко си знае кога какво му е програмирано да направи. И ние не приказваме хич - само прррр  Crazy забрави всичко вече, само като е гладен вика мнян Mr. Green и да, случвало ми се е, реве ама чак почервенява, захласва се и връща по малко, ама това ако преди това е ял де. Два пъти до сега се е случвало.

# 599
Маги, честит напредък и от нас!  Hug Много ти благодаря за загрижеността, вече сме абсолютно здрави, до вчера имах последни подсмърчания аз, но днес вече съм като камък пу-пу Simple Smile Не се притеснявай за повръщането, преди няколко седмици и на Рали ѝ се случи за първи път откакто беше съвсем мъничка, беше преяла. Спокойно Simple Smile
Как сте вие при вашите, сигурно ти е много добре поне на теб? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт