"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Еми, момичета, знам, че дадох фалшива тревога с ходенето, нооооооо от днес си имам ходещо човече  Joy много е смешен и забавен. Утре ще поръчам погачата за в петък и ще направя прошъпълника

# 601
Честит рожден ден на сладурката Борянка и Воленка! Честито на Дучето и Стели и техните семейства. Нека малките дами бъдат здравички, усмихнати и щастливи  newsm59

Ана, чудесна работа /за мен/ има съпруга ти. И аз исках да се насоча натам, но за жена със семейство не е толкова лесно. Иначе много се възхищавам на такива хора, шапка им свалям. Вие в коя провинция сте били в немско?
Мечева, дано Митко се размине само с това!
Къти, честити ви самостоятелни крачки

На нас при влизането в болница ни казаха висока Т, че я свалят със сапунена вода, разтрива се телцето или се облива детето 3-4 мин. под душа с хладка вода /не студена/. Разбира се, всичко това се прави след като е дадено нещо за Т...

# 602
  • NE
Маги Честита изправяща се Дари. Grinning Те децата сами си знаят работата. Wink Оставяй я повече на пода и ще видиш как ще почне всичко по реда си.
Къти Айде честити ходещи крачета. Hug
Теа Аз съм чувала, че тези бани са много ефективни за сваляне на Т, но и много опасни. Температурата трябва да е близка до тази на детето за да изстиват заедно. Абе няма по-голяма гадост да ти е болно детето и с Т. Аз отивам в спешното и при 38,5. Whistling

Ние задобряваме с уолкъра. Една много умна инвестиция. Peace
Днес купих едни Адидаски на Вилито. Просто нямам умора да търся обувки и ако и те не ми свършат работа ще се гътна. Има повече обувки от мен и баща му. Whistling
Пускам ви две интересни статии за прохождането. Всъщност четете втората, че първата не е актуална.
ЦЪК
ЦЪК 2

Давате ли Омега 3 на февруарчетата? Thinking

# 603
Флауър, нещо не мога да отворя. Пише ми "рекламен спам" и не ми зарежда страницата

# 604
Бравооо на Мони Hug честити щъкащи краченца, Къти
И малкия днес почти не иска да пълзи, а ходи насам-натам и е много щастлив. Кога ме държи за пръстите, кога сам щъка, кеф голям. Ще почакам да се уверя, че ще може и след питката да ходи, не да пълзи и ще замеся една  Wink

# 605
  • Англия
Thea, запознахме се във Фрайбург, аз там учех, той дойде да прави докторантура, приказен град също, бих останала там цял живот. Права си, тази професия е убийствена, особено за жена-няма събота, няма неделя, ден, нощ. Вие къде сте в Германия?
Telly, на мен ще ми е изключително интересно д разкажеш за местата, на които сте живяли, къде ти е допаднало, къде-не.

# 606
Феичке и на мен не се отваря линка. А за Т е така, но затова писах, че трябва да е хладка вода, а не студена, че тога може и до гърч да се стигне, а и не трябва да е по-дълго от 3-4 мин. Горе-долу да е 2-5 градуса по-ниска Т на водата от тази на тялото, ако ще се слага във ваничка детето /така пишеше някъде/.
Ана, ах...слънчевото кътче на Германия  Simple Smile Все искам да го посетя, дори и за работа гледах там преди години, но не се решихме да зарежем всичко тук и пак наново. Аз съм в Мителфранкен (обиждат се, ако има кажеш, че всъщност е бавария, било мителфранкен  Wink )

# 607
хахах,Теа,горното ми напомня за времето,когато бях гастербайтер в Анталия/спортен аниматор в началото и организатор на вариате по-нататък/ и там любимият въпрос /на шега де/ към немците беше:" Вие от Германия ли сте или от Байерн?" Mr. Green

# 608
Много хубав е Фрайбург. Преди няколко години ходих там при ММ. Ако трябва да сме точни - едно селце близо до него. За седмица си направихме чудни екскурзии - Базел, Цюрих, Фрайбург... Подредена работа. Проблемите на хората са от съвсем друго естество... Битието, съзнанието... И аз бих живяла там.Wink

# 609
  • NE
Момичета, мамата пак прави цензура и затова не се отватят линковете. Напишете етапи на прохождането в гугъл и има статия в 2 части.
ana.ana Страхотно е че си имате човек на науката вкъщи. Такава конкуренция би била много полезна и тук, но нещата са далеч по-зле.
Преди време ме поканиха да стана асистент в университета, но отказах. Може и за добро да е било.

# 610
Привет мами...  Sad
Изцедена съм. Сили не ми пстанаха. Няма по-лошо от това да ти е болно детето. Не изтърпях до утре и още днес го заведох при другия шаман. Евала на човека, много готин чичка. Изписа ни и на нас Аписа, за гърлото. Ама неще да го пие. То той всъщност нищо не ще да пие. Никви течности, никаква храна, мляко даже ми отказва... Вече не знам какво да го правя. Даже и с лъжица вече нищо не успявам да пробутам.  ooooh! Ама поне ме успокои шамана, че гърдичките са чисти. Изписа и АБ, за всеки случай, ако утре се влошат нещата, да го почваме.

Скрит текст:
Отчаяна съм вече.  newsm45 Само скимти и реве. А не мога да му помогна никак. Понеже не ми позволява. Не питайте как пробутвах Хексалгина  ooooh! Истински Сървайвър ви казвам. Кашля по-малко, ама.... Т не е за приказки. Само ще кажа, че от 13ч на обяд насам, най-ниската Т, която измерих беше 39,3...  #Crazy Баняхме се вече 3-4 пъти. Без сапун само че, само водичка. Сваля до 38 и после пак. Уф, да минава тва чудо вече. Не, че ми е сефте, вече би трябвало да съм свикнала с тия високи Т, ама какво да направя, като всеки път, като видя как ми виси в ръцете, като прани гащи, все ми се свива сърцето.  Cry
Измрънках се. Простете ми, но майчиното ми сърце е паднало в петите...
Сестро, честити ходещи крачета  Hug
Маги, и на вас честито напредване  Hug

Скрит текст:
Абе, само на мен ли като отворя бг-мамма, и най-отгоре ми излизат реклами на книжки от магазина на мамата? 10 книги сигурно, та скролвам като луда, докато стигна до съществената част?  Shocked

# 611
  • NE
Ох Икуранджи измъчихте се. Аз в такива случаи давам силово с пипетката. Дано е лека нощта. Peace

# 612
Оййй, Ируканджи, милите Hug Hug Hug дано да няма среднощни кошмари  Peace много цунки на малкото Мити, да е силен , а на вас с ТМ - кураж Hug утре да се похвалите, че сте здравички Heart Eyes
И на мен ми отваря (ако се отвори въобще, че зарежда хипер-мега-ултра бавно) първо една дузина книжлета и въртя дууууу-долу  Crazy

# 613
Ируканджи, бързо да се оправите всички! Дано се размине леко. Спокойна нощ и утре здрави!

# 614
Честит рожден ден на чудесните Борянка и Волена  newsm59 newsm38 newsm18[/size] Да са живи и здрави и да растат здрави, щастливи, красиви и умни моми Simple Smile Честит празник и на гордите мами   bouquet

Маги честито изправяне. Ние почнахме да се изправяме декември и вече прави стъпки около мебелите. Аз й оставям неща да си докопва, да има стимул да се тренира, че иначе  може и цял ден да си седи.

Къти честито прохождане Simple Smile чакам с нетърпение да прочета Мони за какво ще се хване.

Теа, Ана да знаете в момента колко ви завиждам, че живеете не по наште географски ширини. Предстоят ми няколко сблъсъка с администрация и от сега ми се реве  smile3511

Ируканджи кураж, ние сме с теб. Дано Митето бързо се оправи и после да е като нинжа от следващо ниво. Много гадно с тия болести  Hug

Диването смени режима, ама вече съм се отказала да се боря с нея - спи веднъж на ден към 12:00 за по час и следователно обяда започва към 14:30 и продължава докъм 16:00, щото домочадието яде към 15:00, което е друг въпрос. И после кога да давам следобедна закуска и кога вечеря.  newsm78 Всичко трябва сама да прави, като не може да си уцели устата е рев, ако опитам да й дам аз пак рев. Всичко трябва да се яде я с вилица, я с лъжица,  #2gunfire

Интересно ми е, мами, дето децата ви са по-кооперативни какъв вие е режима сега след годинката, особено на кърмещите по-често. Аз все си мисля, че на нея кърмата й идва като междинно хранене.

Туй то, лека и спокойна нощ и утре да няма постове за температури и тем подобни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт