"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Къти,честито прохождане:)Да върви само напред и нагоре малкият палавник Hug
БГ мама-та и на мен няколко дни ми отваряше само книги,он-лайн магазини и други подобни.Днес обаче е мааааалко по-добре.Струва ми се,че има повече реклами -обяви от ОЛХ-а вече Rolling Eyes
 за режима няма да пиша,да не се повтарям.
аз пък завиждам на Тели за спортиста в къщи,
Скрит текст:
защо и аз не взех един такъв,дето да е на режим и да обича да спортува Crossing Arms

# 616
Систър влязох само да пожелая скорошно оздравяване на Митенце Praynig
Аз пробутвам всичко със спринцовката на нурофена или панадола.
Лятото като бяхме на АБ така го давах, бяхме като вас сега и вода и антибиотика и всичко давах само със спринцовка. Ако питаш мен (знам, че няма да го одобрят мамите, но...)давай антибиотика, щом е сериозна работата според мен няма да се отървете, ами поне да започне да се оправя съкровището ooooh! Praynig
Силни  Hug ки на теб, че направо си е кошмарна история.
Копченце и аз нямам търпение да видя к'во ш' си избере мойто дЯти Laughing ама ведна'а ш' са похваля
Лека нощ от мен момичета  bouquet
p.p, че видях Нелито Hug и на мен много глупости ми излизат от тая мама, що тъй, май се опитват да си пробутат книгите.
Парфюмите им като са гола вОда, то поне книгите да пробутат #Cussing out

# 617
Добро утро!   Party Честит рожден ден на Вики и Марти!!! Да са здравички и много усмихнати!  Two Hearts
Мечева-как е Димитко днес! Силни прегръдки от нас!  Hug
Къти-честито прохождане на Мони!  Hug Моята маймунка се осмелява само по 2-3 крачки да прави,но и това е нещо!  Crazy

# 618
Добро утро на всички! Наздраве с по едно прекрасно и ароматно кафе:

Честит рожден ден на порасналата Вики и порасналия Марти! Да са много здрави прекрасните дечица и още много радости да носят на своите родители!  Hug
На прекрасния вчерашен ден (ама как да не е прекрасен, все пак е на Бугубу и Воленка) моя приятелка роди момиченце и толкова много ме зарадва!  Two Hearts Най-голямото щастие е това, ама най-най. Simple Smile
Злати, честито прохождане на Мони! Да припка здрав и весел! Simple Smile
Скрит текст:
Ей сега ще видиш как се топят 9 кила, аз съм свалила още един без изобщо да внимавам какво ям и правя, явно само от търчането, така че потривай ръчички Simple Smile))
Мечева, как е положението днес, мила?
Копче, при нас след годинката режимът е леко променен - Рали става по-рано сутрин (примерно не 8 и нещо, а 7 и нещо) и заспива по-раничко (към 22 вместо към 23), поспива си и повечко през деня, понеже пада страшно търчане, тук в София не ми е удобно с кошара, от леглото се видя, че пада, та е по цял ден на свобода и много джитка.
Ох, каня се да правим разходка откакто сме се прибрали, ама ето и днес времето е смотано и мъгливо. Че и студено.  Tired Та по-натам ще ни е.
Много приятен ден от нас засега!  Hug

# 619
Честит рожден ден на Вики и честит празник на мама Стаси
  bouquet newsm59 newsm38 Здраве, щастие и игриво детство пожелавам на малкото съкровище Hug

Лили абе и друг път съм го чувала това, но едва ли при мен ще стане толкова лесно ooooh! трудно свалям, та... продължавам си с диетите Rolling Eyes

# 620
Честити рожденни дни на малките Вики и Марти:)  party023  uraДа са здрави и щастливи деца,много радостни моменти да имат и те, и техните родители!Много  Hug и весело посрещане на празника bouquet
Мами,да попитам нещо набързо-Търся да купя настилка за под за детска стая от тези гумените,които са във формата на пъзел парчета.Сигурна съм,че ги знаете.Но във Варна видях,че ги предлагат само в 1магазин ,а по детските сайтове не намерих.Ако някоя е купувала,моля да сподели HugАз намерих само от големите -1х1метър,но те са ми много големи,а и толкова дебели не ми трябват.Те са подходящи за спортни зали,където тренират бойни изкуства примерно и има падания от високо.Силно се надявам,да нямаме такива Praynig
Хубав ден от нас  bouquet

# 621
  • Varna
Честит рожден ден на Вики и Марти! Да са здрави и да имат щастливо детство!
Нели, ние имаме килимче на Дисни. Вьв Варна има тьнки по кварталните книжарнички/ поне в нашите има/, а иначе има и в магазини Рая.

# 622
Нели- и в OLX съм виждала преди обяви за нови такива килимчета...Моето е купено от Вис Виталис...  Peace
А аз да питам мамите,дето взимат храна от ДК-от къде да намеря термо чантичка, за да нося бурканчетата в нея?   newsm78

# 623
Честит 1-ви рожден ден, сладки порастнали февруарчета - принцеска Вики на мама Elefteria и Мартин на мама Petia! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, силни, палави и безгрижно детство!
Весел празник на семействата ви!

Нели, нашите ги взехме от Джъмбо. Взехме някои и от Хиполенд, но са по-твърди и големи. В джъмбо има няколко вида и тези, които са с българските букви не пасват на гръцката азбука, фигурките и животните. Така че ако вземате повечко (в къщи е застлана доста обширна площ, не че нямаме килими, но всяко празно място е с такива неопрени), да имате пред вид Peace

Съни, термочанти има всякакви размери също в Джъмбо.

Mr. GreenДа не си помислите, че само в Джъмбо вися или реклама им правя. Не ги харесвам особено, просто съм търсила и аз тези артикули Mr. Green

# 624
И аз не съм фенка на Джъмбо, но за по-маловажните неща, така да се каже, (не дрехи например) са супер - термочанти, украси, салфетки, изтривалки... Взехме си оттам един органайзер за мивка - супер удобно е. Simple Smile Изобщо за джунджурии има страшно голям избор. Simple Smile

# 625
Мдам, ей за такива работи е добре , да кажем, поне са струпани на едно място и все ще щипнеш нещо Peace

# 626
Честит Рожден Ден на Вики!Да е много здрава и щастлива:-*
Честито прохождане на Мончо 💋
Мечева много прегръдки от нас и бързо да се оправяте :-*
Нели ние имаме и от джъмбо иот хиполенд, но това от хипо си е завършена картина и няма как да слагаш слагаш още части.
Хубав ден от нас :-*

# 627
Ох, мацки, знам, че не е по темата, но много искам да ви се похваля с новите си придобивки. Simple Smile Не съм ви казвала май досега, но много обичам да шия гоблени (разбира се, откакто Рали се роди, това върви бавно, но все пак върви  Flutter), та миналата седмица си поръчах два (не можах да избера между тях и затова така) - ето ги.
Скрит текст:

# 628
Уау, Сахасрара, предстои да го шиеш или са готови? И в двата случая обаче: браво за нервите Peace Това ми се вижда страшно трудно и като тренировка за търпеливост Mr. Green аз лично не бих го захванала, щото съм от нетърпеливите  Sad

# 629
  • NE

И аз мразя Джъмбо, но за дребни играчки и разни обезопасителни джаджи са много изгодни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт