CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 48 552
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Категорично не ми харесва визията на Джо в този филм, никак Crossing Arms
И на мен така.

Аз нямам възражения срещу госпожите, симпатични са ми всичките. Даже Софи Къмбърбачева си е хубавица. Ан-Мари не е красавица, но поне изглежда много симпатична и забавна. Дотук само на Килиън жена му ми идва в повече, твърде артистична.

Като заговорихме за Райън и Ева. Другия месец Райн щял ходи на някакъв фестивал  да си показва творението. Дали и Ева ще отиде?

SXSW 2015: Ryan Gosling & Guillermo Del Toro Will Talk 'Lost River' And More - http://blogs.indiewire.com/theplaylist/sxsw-2015-ryan-gosling-gu … and-more-20150217

Другото ново около него е, че тотално неприличащата му восъчна фигура е новата придобивка на австралийския клон на Мадам Тюсо - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2955154/Hey-girl-ho … entine-s-Day.html

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 16:24 от Злата с метлата

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идвам с едно видео и за разнообразие ще се поразпростра за кино този път Embarassed

Мислех да го донеса тук, още като попаднах на него, и да подудна колко е красив Килиън (а той е особено красив в този си инсепшънски период Blush). После обаче дойде последният въпрос от французойката и отговорите ме накараха да се замисля в съвсем друга посока. След като вече толкова много сме ги гледали тези момчета и знаем и изборите, и типажите им, отговорите на подобен тип въпроси са един много приятен щрих в цялостната картина на актьора Х. Изслушах ги и тримата и се изумих колко верни на образа си са и в мечтите си. Джоузеф например би се вписал идеално във филм на Годар с класическия си шик с лека щипка закачлива перверзност. От тримата той е най-типичния златен холивудски актьор и определено си избра точно този френски режисьор, който би използвал излъчването му максимално.
Килиън пък от своя страна си избра по-мрачен режисьор. Признавам си, че много харесвам Жак Одиар и, странно, но винаги съм си представяла точно Килиън в централната роля в "Сърцето ми спря да бие" (обожавам Дюрис в този образ, но .... всяко момиче може да помечтае, нали Blush). И въобще, атмосферата във всички филми на французина е точно това, което така често се усеща като атмосфера във филми като Broken или Peacock.
И накрая Том- толкова цветният, бруталният, смелият Том Heart Eyes. Какво по-добро за него от Гаспар Ное, или Касовиц, с тяхната вселена на разранени кокалчета и кървящи души? Не е ли Ное този, който прави филми, три пъти по-халюциногенни от "Бронсън"? Браво, Том, отвя ми главата! Дано някой от тези режисьори те намери. Скоро.
И отново Харди беше този, който намери най-точните думи за Марион (класическа, елегантна) и за френското кино (това, което американците вече не умеят да правят). А колко е верен на себе си с репликата за големите чекове и Холивуд Laughing. Толкова освежаващо е да знаеш, че най-сетне ще има суперзвезда (защото Том ще бъде суперзвезда, с "Лудият Макс" на път и с тази си визия, и този си магнетизъм, и устните, и татуировките), която е неподправено истинска, неподвластна на законите на говоренето под инструкциите на екип мениджъри. Не знам дали ще стане най-любимият ми актьор, все пак толкова много от тях са толкова прекрасни, но със сигурност е и ще бъде най-любимото ми селебрити.

п.п. крайно време е да изгледам Un prophète. Сега тъкмо ше си го броя като тематичен Laughing

# 137
Ще наруша двудневната тишина с една огромна бомба Laughing
http://thestudioexec.com/tom-hardy-is-thomas-hardy-in-thomas-hardy-the-hardy-boy/
Том в ролята на един от най-любимите ми писатели, под режисурата на Джейн "Пианото" Кемпиън- не е ли това сбъдната мечта Party Party Party Аз възхитена!

# 138
Това е интересно, но ме притеснява лековатия начин, по който е поднесена новината. Rolling Eyes Дано да има официално потвърждение.

И като говорим за Томас Харди, нов трейлър на Far from the Madding Crowd:

http://www.dailymotion.com/video/x2hn2ue_far-from-the-madding-cr … vie-hd_shortfilms

Струва ми се, че са се придържали доста близо до книгата. Визията покрива представите ми, дано и изпълнението е добро.

# 139
Не знам, според мен най-вероятно е вярно. Поне за проекта на Кемпиън бях подочула нейде, но без слухове за актьори. Знаейки как е изглеждал Харди и какви маниери е имал, Том е нелош избор за ролята.

Към горната екранизация обаче не смея да подходя с големи надежди, понеже опулената идиотка Мълиган е способна да съсипе буквално всичко, в което се развее хилавата и снага Tired.

# 140
OMG! Това не съм го прочела.
Джой, ако нямаш нищо против и когато имаш време, ще споделиш ли защо я смяташ за слаба актриса?  Simple Smile

За мен е тъкмо обратното, мисля, че е една от Големите на моето поколение.

# 141
Мога да дам детайли, но смятам, че е достатъчно да кажа, че не намирам никаква разлика между нея и Кристен Стюарт (освен че тази на снимка изглежда по-добре от Пръчи). Същият празен овчи поглед и нулева емоция, само Мълиган по незнайни причини я слагат да играе в хубави филми, а Пръчи не винаги има този късмет.

# 142
 Laughing
Дообре, това обяснение ми стига. Само ще кажа, че ми е ясно защо би направила такова впечатление, но моята гледна точка е друга. Ще пиша повече за Кери в мнението ми за Drive, което парадоксално се отдалечава във времето, вместо да се приближава.

# 143
ОК Peace
Аз в Drive вече не я помня, както и повечето неща във филма освен музиката. Помня само, че ми се струваше доста нелепа до Райън. За нея срещу Фасбендър обаче мога да пиша в детайли и съпоставката никак не е ласкателна- да, има актьори, които я умеят тихата емоция, но Мълиган не е от тях, а лице в лице с актьор, който се е специализирал в играта с очи, това е съвсем е очевадно. В интерес на истината, нямаше да ме дразни толкова, ако си играеше с пресилени миики както две трети от женския Холивуд, а не да се напъва да влезе в елитната група, за която чисто и просто не и достига талант.

(надявам се, че не се сърдиш, не влагам нищо лично- просто си казвам мнението, а по чиста случайност то е за твоята любимка Hug)

# 144
Не, разбира се. Твоето няма как да се сбърка с другия вид "лично мнение, нищо лично".  Flutter

# 145
Брютруууу! hahaha

Couple of bad bitches on an Ice cream and duvet day.... #RavenLoft

# 146
Леле Shocked hahaha
А аз си мислех, че нося смешка Joy

Любимо ми е второто коте Heart Eyes

Да кажа- прииска ми се да гледам пак "Съншайн". Изтеглих нещо, без да погледан каво точно, и се оказа с БГ дублаж. Познайте дали не изтрих още след встъпителния монолог- филм с Килиън без гласа на Килиън, бляк Sick

# 147
Що да не пренеса този снимчок от Оскаровата в нашата тема...

# 148
Мисля, че все пак е редно да уважим победителя първо Laughing

# 149
Толкова хубост, талант и добро настроение на едно място!  Grinning
Особено на последната снимка е много сладък.
За Кейт няма какво да говорим, тя е константа.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт